Ναι ότι γιατρό έχει η καρτέλα πρέπει να τον περάσεις πριν πας για τα ΠΚΕ και όταν περάσεις από την υγειονομική επιτροπή πρέπει να την έχεις μαζί σουchem1cal3 έγραψε: Τετ Ιαν 15, 2025 10:53 pm Καλησπέρα, όταν έδινα πκε για ΕΠΟΠ μας ζητούσαν να φέρουμε την καρτέλα συμπληρωμένη απο ωρλ, μικροβιολογικο, ακτινολογικο, καρδιολογο και οφθαλμιατρο και τις υπολοιπες εξετάσεις που ζητούσε (παθολογο, δερματολογο κλπ.) μας τις έκαναν εκείνοι στο στρατιωτικό νοσοκομείο την ημέρα των υγειονομικών. Στις πκε των ειδικών φρουρών πρέπει να τους πάω ΟΛΗ την καρτέλα ήδη συμπληρωμένη με όλους τους γιατρούς;
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Καλησπέρα παιδιά ! Βρίσκομαι στη Β, ανάμεσα 245-248, αν περάσω τα ΠΚΕ υπάρχει ελπίδα να είμαι επιτυχών; Με βάση κ την αποχή που μπορεί να υπάρχει κτλ
Παιδιά καλησπέρα και από μένα.
Επειδή έχει τύχει να περάσω την διαδικασία ΠΚΕ στους εποπ να ξέρετε πως τα αθλήματα για κάποιον ο οποίος έχει έστω επαφή με την γυμναστική δεν θα δυσκολευτεί να τα βγάλει.
Προς τις κοπέλες έχω να πω πως πρέπει να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό, καθώς στοχεύουν να βγάλουν εκτός πρώτα εσάς (αυτό από προσωπική εμπειρία μιας φίλης όταν δίναμε) και μετά τα αγόρια.
Να έχετε συμπληρωμένες τις καρτέλες με τους γιατρούς που αναγράφονται.(και να ζητάτε και γνωματεύσεις και ας είναι αχρείαστες).
Στην συνέντευξη γενικά μην κάνετε το λάθος αν σας ρωτήσουν γιατί αποφασίσατε να δώσετε για Ε. Δ και τους πείτε για το σταθερό μπορεί να σας κόψουν.
Καλή επιτυχία σε όλους μας
Επειδή έχει τύχει να περάσω την διαδικασία ΠΚΕ στους εποπ να ξέρετε πως τα αθλήματα για κάποιον ο οποίος έχει έστω επαφή με την γυμναστική δεν θα δυσκολευτεί να τα βγάλει.
Προς τις κοπέλες έχω να πω πως πρέπει να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό, καθώς στοχεύουν να βγάλουν εκτός πρώτα εσάς (αυτό από προσωπική εμπειρία μιας φίλης όταν δίναμε) και μετά τα αγόρια.
Να έχετε συμπληρωμένες τις καρτέλες με τους γιατρούς που αναγράφονται.(και να ζητάτε και γνωματεύσεις και ας είναι αχρείαστες).
Στην συνέντευξη γενικά μην κάνετε το λάθος αν σας ρωτήσουν γιατί αποφασίσατε να δώσετε για Ε. Δ και τους πείτε για το σταθερό μπορεί να σας κόψουν.
Ρε παιδιά εμάς που είμαστε 1700-1780 με βάση την αποχή από τους 300 υπάρχει πιθανότητα η τζάμπα θα κατεβούμε Αθήνα
Κάτω από 250 θέση στην Β ο άλλος και ρωτάει αν έχει ελπίδες. Κόψου από μόνος σου αλάνι πραγματικά δεν γίνεται να μην σου κόβει τόσο πολύ.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 58
Εύχομαι να φτασει εκει η σειρά αλλά το βλέπω πολύ δυσκολο στην παρουσα φάση. Θυμισου ομως αυτο που θα σου πω ... Αυτή η δεξαμενη ενδιαφερομενων για πρόσληψη Ε. Φ αν δεν εξαντληθεί δεν θα υπάρξει νεώτερος διαγωνισμός και ο νομος δινει 2 χρονια περιθωριο. Θα σου πω ομως και κατι αλλο σαν παλιος στο χωρο πολυ παλιος εως αρχαίος... Αν εισαι απο επαρχια και δεν εχεις οικονομικο στηριγμα απο την οικογενεια ειδικα στα πρωτα χρονια στην αθηνα θα δυσκολευτεις παρα πολυ μα παρα πολυ φιλε επειδη τα χρηματα ειναι λιγα και το μονο που κανει ελκυστικη αυτη την δουλεια ειναι τα καταλοιπα του παρελθοντος περι διορισμου στο δημοσιο εγω λοιπον θα σου πω κατι... Προτιμας το δημοσιο που εχει πλεον τα ιδια λεφτα με τον ιδιωτικο τομεα και θα σε πηγαινει οπου γουσταρει αυτο η τον ιδιωτικο τομεα με τα ιδια λεφτα που πηγαινεις οταν κατι δεν σου κανει οπου γουσταρεις εσυ ; Και να θυμασαι πως ειναι μια δουλεια στην τελευταια ιεραρχικα υπηρεσιακη βαθμιδα και ολες οι δουλειες δεν ειναι για ολους. Αν έχεις γερό στομαχι υπομονη και επιμονη ιδου η ροδος ιδου και οι ειδικοι φρουροι
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Πραγματικά μερικοί εδώ μέσα σε βγάζουν από τα ρούχα σου με ότι ρωτάνε δεν ειναι ισως τυχαιο το οτι εφτασαν να χτυπιονται για να γινουν ειδικοι φρουροι λες και θα τους γινει προσληψη στο harvard
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Ναι καλέ μου φίλε να είναι όλη η καρτελα συμπληρωμενη και αν θελεις την γνωμη μου για καθε εξεταση να συνοδευεται απο βεβαιωση του ιατρου με ημερομηνια σφραγιδα και υπογραφη.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 15, 2025 11:25 pmΝαι ότι γιατρό έχει η καρτέλα πρέπει να τον περάσεις πριν πας για τα ΠΚΕ και όταν περάσεις από την υγειονομική επιτροπή πρέπει να την έχεις μαζί σουchem1cal3 έγραψε: Τετ Ιαν 15, 2025 10:53 pm Καλησπέρα, όταν έδινα πκε για ΕΠΟΠ μας ζητούσαν να φέρουμε την καρτέλα συμπληρωμένη απο ωρλ, μικροβιολογικο, ακτινολογικο, καρδιολογο και οφθαλμιατρο και τις υπολοιπες εξετάσεις που ζητούσε (παθολογο, δερματολογο κλπ.) μας τις έκαναν εκείνοι στο στρατιωτικό νοσοκομείο την ημέρα των υγειονομικών. Στις πκε των ειδικών φρουρών πρέπει να τους πάω ΟΛΗ την καρτέλα ήδη συμπληρωμένη με όλους τους γιατρούς;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Αν δεν τα πας καλα με τα γραμματα ασε τα 800 ευρω του δημοσιου και μαθε μια τεχνη θα αποκομισεις πολλα περισσοτερα ωφελη και χρηματα και οσο περισοτερο δουλευεις θα αμοιβεσαι ενω στο δημοσιο οσο και να δουλευεις θα παιρνεις τα ιδια επειδη θα εισαι μονο ενας αριθμος αναμεσα σε πολλους και αυτο που θα σε βγαζει απο τα ρουχα σου θα ειναι να βλεπεις τεμπελιδες και λουφαδορους γυρω σου που θα το πεζουν τρελλα και δεν θα κανουν τιποτα και θα παιρνετε τα ιδια λεφτα.Patrinos έγραψε: Τετ Ιαν 15, 2025 3:43 pmΔεν είμαι καλός μαθητής και ούτε έχω νοοτροπία να διαβάσω! Θα προσπαθήσω όμως να πάρω πτυχίο ΕΠΑΛ με καλό βαθμό να μπω με 20%. Χωρίς πτυχίο ΑΕΙ έχω περισσότερες πιθανότητες από 20%
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
aggelos2022 έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 1:56 amΑν δεν τα πας καλα με τα γραμματα ασε τα 800 ευρω του δημοσιου και μαθε μια τεχνη θα αποκομισεις πολλα περισσοτερα ωφελη και χρηματα και οσο περισοτερο δουλευεις θα αμοιβεσαι ενω στο δημοσιο οσο και να δουλευεις θα παιρνεις τα ιδια επειδη θα εισαι μονο ενας αριθμος αναμεσα σε πολλους και αυτο που θα σε βγαζει απο τα ρουχα σου θα ειναι να βλεπεις τεμπελιδες και λουφαδορους γυρω σου που θα το παιζουν τρελλα και δεν θα κανουν τιποτα και θα παιρνετε τα ιδια λεφτα.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
aggelos2022 έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 1:37 amΠραγματικά μερικοί εδώ μέσα σε βγάζουν από τα ρούχα σου με ότι ρωτάνε δεν ειναι ισως τυχαιο το οτι εφτασαν να χτυπιουνται για να γινουν ειδικοι φρουροι λες και θα τους γινει προσληψη στο harvard
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 4:01 pmΕιμαι εδω για να σας βοηθησω οσο μπορω και επειδη καλο μου παιδι δεν με ξερεις θα σου πω πως τις εκπαιδευσεις που εχω κανει εγω αμερικη δεν θα τις δεις εσυ ουτε σε 2 ζωες όπως και μην μπερδευεις το σωβρακο με την γραβατα (Ελλαδα-Αμερικη). Η Ελλάδα ποτέ δεν θα πλησιάσει την νοοτροπία και την λειτουργια των θεσμων της Αμερικης Κοινωνικα και αστυνομικα για λογους που για να στους πω θα πρεπει να γραφω 2 μερες και δεν εχω καμία διάθεση.aggelos2022 έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 11:58 amaggelos2022 έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 11:54 am
Παιδιά καλά μου παιδιά περί τατουάζ (δερματοστηξίας) μάθετε να διαβάζετε αρχικά την προκήρυξη γιατί αν σας είχα παιδιά μου θα έπεφτε καλοπροαίρετη φάπα...
file:///C:/Users/user/Desktop/%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%A5%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%91%20BILLY%20BOY/%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%9A%CE%97%CE%A1%CE%A5%CE%9E%CE%97-300-%CE%95%CE%99%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%A9%CE%9D-%CE%A6%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%A9%CE%9D-%CE%9C%CE%95-%CE%91%CE%94%CE%91.pdf
κεφαλαιο 2 παραγραφος 4 ενοτητα Α
Τα τατουάζ γενικά απαγορεύονται σε σημεία που είναι εμφανή όταν φοράς στολή όχι τώρα αλλά από πολύ παλιά ΑΛΛΑ... Επειδή πλέον είναι μόδα και έκοβαν όλους όσους είχαν τατουάζ η μισή κατάσταση επιλαχόντων θα ήταν εκτός και με δεδομένο αυτό υπάρχει ανοχή και διαλλακτικότητα ως προς αυτό και η επιτροπή επικεντρώνεται στο είδος του τατουάζ που έχει ο καθένας εάν πχ έχεις αγκυλωτό σταύρό στο χέρι που είναι εμφανές από την στολή άστο μην κουράζεσαι καθόλου κάτσε σπίτι σου. Ελπίζω να βοήθησα. Στην Αστυνομία πάτε για δουλειά όχι στο caffe της γειτονιάς
Χαχαχα έχεις πολύ πλάκα. Δηλαδή όποιος έχει τατουάζ δεν μπορεί να εκτελέσει αστυνομικά καθήκοντα; Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και έχοντας διαβάσει τη προκήρυξη απαγορεύονται τα τατουάζ σε εμφανή σημεία με θερινή ή χειμερινή στολή. Αυτό δε σημαίνει ότι όσοι είχαν τατουάζ δεν θα μπορούσαν να εκτελέσουν τα καθήκοντα. Στην Αμερική που μεγαλύτερο από μισό πληθυσμό της αστυνομίας είναι με τατουάζ άρα δεν πάνε για δουλειά και πάνε να τρώνε μόνο ντόνατς στη καφετέρια της γειτονιάς; Καλύτερα κάτσε σπίτι σου εσύ γιατί με τέτοιο μυαλό ούτε στην καφετέρια της γειτονιάς δεν πας!
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Καλη μου kista το θεμα γυναικα στην αστυνομια εχει απασχολησει κατα καιρους απειρες φορες την ηγεσια ως προς την χρησιμοτητα και την εκπληρωση των επαγγελματικων απαιτησεων στο συγκεκριμενο σωμα. Καποτε υπηρχε συγκεκριμενο ποσοστο γυναικων που θα προσλαμβανοταν μετα ομως απο δικαστικη αποφαση περι ισοτητας των 2 φυλλων το υπουργειο αναγκαζεται να μην διαχωριζει τις γυναικες απο τους ανδρες αν θελεις την προσωπικη μου γνωμη και αποψη θα στην μεταφερω με ενα παραδειγμα. Φαντασου οι Ε. Φ να ηταν γυναικες και να επρεπε να συλλαβεις εναν διαρρήκτη οπλισμενο 2 μετρα φουσκωτο για πες μου πως θα το εκανες ;kista167 έγραψε: Τετ Ιαν 15, 2025 11:48 pm Παιδιά καλησπέρα και από μένα.
Τα αθληματα ναι δεν ειναι δυσκολα αρκει να εχεις τον καταλληλο σωματοτυπο και να εισαι ελαφρα προετοιμασμενος-η αν και για γυναικα παλι εχω μια επιφυλαξη για την σφαιρα και για τα 1000 μετρα. Ως προς την μεροληπτικη αντιμετωπιση απεναντι στις γυναικες που αναγραφεις κανεις δεν θα σε κοψει αν στα αθλήματα πχ τα περνας στους δηλωθεντες χρονους, εαν οχι μην παραπονιεσαι ουτε εσυ ουτε η φιλη σου γιατι εκει κανεις διαγωνισμο ομοιων.
Με βρίσκεις απόλυτα συμφωνο και ως προς τις καρτελες και ως προς την παρατηρηση σου στην συνεντευξη.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
aggelos2022 έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 2:08 amΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 4:01 pmΕιμαι εδω για να σας βοηθησω οσο μπορω και επειδη καλο μου παιδι δεν με ξερεις θα σου πω πως τις εκπαιδευσεις που εχω κανει εγω αμερικη δεν θα τις δεις εσυ ουτε σε 2 ζωες όπως και μην μπερδευεις το σωβρακο με την γραβατα (Ελλαδα-Αμερικη). Η Ελλάδα ποτέ δεν θα πλησιάσει την νοοτροπία και την λειτουργια των θεσμων της Αμερικης Κοινωνικα και αστυνομικα για λογους που για να στους πω θα πρεπει να γραφω 2 μερες και δεν εχω καμία διάθεση. Κάθομαι λοιπον πλεον σπιτι μου όπως λες κοιταζοντας εναν τοιχο γεματο με πτυχια διπλωματα και ευφημες μνειες πλακετες απονομης κλπ και οπως πολυ σωστα λες δεν παω ουτε στην καφετερια της γειτονιας γιατι δεν μου αρκει η συνταξη... Καταλαβες νεουλάκο τι σου λέω η τζαμπα καιει η λάμπα ;aggelos2022 έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 11:58 am
Χαχαχα έχεις πολύ πλάκα. Δηλαδή όποιος έχει τατουάζ δεν μπορεί να εκτελέσει αστυνομικά καθήκοντα; Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και έχοντας διαβάσει τη προκήρυξη απαγορεύονται τα τατουάζ σε εμφανή σημεία με θερινή ή χειμερινή στολή. Αυτό δε σημαίνει ότι όσοι είχαν τατουάζ δεν θα μπορούσαν να εκτελέσουν τα καθήκοντα. Στην Αμερική που μεγαλύτερο από μισό πληθυσμό της αστυνομίας είναι με τατουάζ άρα δεν πάνε για δουλειά και πάνε να τρώνε μόνο ντόνατς στη καφετέρια της γειτονιάς; Καλύτερα κάτσε σπίτι σου εσύ γιατί με τέτοιο μυαλό ούτε στην καφετέρια της γειτονιάς δεν πας!
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
ποτε στην ζωη μου δεν θα καταλαβω πως ενας αποφοιτος ΑΕΙ επιδιώκει να καταδικασει την ζωη του να ζησει με 1000 ευρω ;Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 15, 2025 11:34 amΣυμφωνώ απόλυτα. Ειδικά οι ειδικοί φρουροί που πρέπει να περιμένουν 11 χρόνια για να μπορέσουν να προσπαθήσουν να εξελιχθούν. Και πολλοί είναι απόφοιτοι ΑΕΙ.aggelos2022 έγραψε: Τετ Ιαν 15, 2025 9:19 amΑυτά που γράφει είναι αληθέστατα ακριβείς και σαφέστατα και ως προς τα υπηρεσιακά και ως προς τα οικονομικά και ο αναγράφων πρέπει να είναι ήδη στο σώμα και να τα ζει από μέσα. Στην Αστυνομια πάνε όσοι θέλουν δυστυχως μενουν οσοι αντεχουν και μπορούν ! Ποτέ δεν θα γίνεις πλούσιος απλά δεν θα πεινάσεις αν με αυτό είσαι ικανοποιημένος το 2025 προχώρησε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 9 επισκέπτες