Σοφία την ερώτηση αυτή μην την κάνεις σε εμάς αλλά στην Γραμματεία του νοσοκομείου... Αλλά γιατι ταλαιπωρείσαι στα δημοσια νοσοκομεια και δεν πας σε ιδιωτες γιατρους να τελειωνεις γρηγορα και ανωδυνα ;Sofia25 έγραψε: Τετ Ιαν 15, 2025 11:41 am Καλημέρα παιδιά. Είμαι από το πρωί στο λαϊκό νοσοκομείο εφημερεύει κ ότι να ναι γίνεται. Έχω περάσει κάποιους γιατρούς, αν ξαναπάω αύριο να πάρω αποτέλεσματα των μικροβιολογικων και να μου βάλουν την στρογγυλή σφραγίδα της γραμματείας πειράζει; Πρπει εννοώ να εφημερεύει; Ή κ να περάσω αύριο κ άλλους γιατρούς πρπει το νοσοκομείο να εφημερεύει υποχρεωτικά;
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 58
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Παιδιά μια ερώτηση, σε 2-3 χρόνια θα που θα έχω τελειώσει λύκειο και στρατό θα προσπαθήσω να μπω Ε. Φ. Πρωτα ο Θεός. Βλέπω ενώ η προκήρυξη ήταν 300+600 (900) καλούν 1500. Γιατί αυτό ;
για να έχουν καβάτζα εάν κοπούν άτομα να έρθουν οι επόμενοι... Συμβουλή μου αφού πας ακόμα σχολείο δώσε πανελλήνιες για αστυφύλακας ή ακόμα καλύτερα για αξιωτατικός και μην βασίζεσαι σε προκήρυξη.
Αορατοι ανθρωποι στα ματια των ανθρωπων αναζητουν την καλη τυχη.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Άρα θα μπορούσε να είναι λόγος να σε κόψουν στα ιατρικά λόγω χαμηλού αιματοκρίτη;aggelos2022 έγραψε: Τετ Ιαν 15, 2025 9:57 amΟ χαμηλός αιμοτοκρίτης μπορεί να οφείλεται σε αναιμία η να προέρχεται από πρόσκαιρη συμπτωματολογία.
Ο αιματοκρίτης είναι μία σημαντική ένδειξη για την εύρυθμη λειτουργία των επιμέρους οργάνων και κατ΄ επέκταση ολόκληρου του οργανισμού.
Πιο συγκεκριμένα, μία χαμηλή τιμή αιματοκρίτη μας δείχνει ότι δε μεταφέρεται αρκετό οξυγόνο στο σώμα και στα όργανα. Αυτή η κατάσταση μπορεί να συνοδεύεται με διάφορα συμπτώματα, όπως είναι η κόπωση, οι ταχυπαλμίες, η δυσκολία στην αναπνοή, η χλωμή όψη, οι πονοκέφαλοι αίσθηση αδυναμίας, η εύκολη διάσπαση προσοχής ακόμη και οι λιποθυμίες. Για τους παραπάνω λόγους, είναι δεδομένο ότι είναι σημαντικό να αυξήσει κανείς τον αιματοκρίτη του εφόσον υπάρχει πτώση αυτής της τιμής. Ξεκίνησε να τρως άμεσα :1. Κόκκινο κρέας 2. Πράσινα φυλλώδη λαχανικά 3. Όσπρια 4. Αποξηραμένα φρούτα και λιαστές τομάτες 5. Ταχίνι και σουσάμι 6. Κακάο και μαύρη σοκολάτα ... Και τον Βασιλιά... Συκώτι μοσχαρίσιο ! Καλή επιτυχία
Δεν είμαι καλός μαθητής και ούτε έχω νοοτροπία να διαβάσω! Θα προσπαθήσω όμως να πάρω πτυχίο ΕΠΑΛ με καλό βαθμό να μπω με 20%. Χωρίς πτυχίο ΑΕΙ έχω περισσότερες πιθανότητες από 20%
Ρε παιδιά γιατί υπάρχουν τόσες πολλές παραιτήσεις πριν καν πάνε για ΠΚΕ και ακόμη και όταν μπούνε στην σχολή;
Ρωτάω επειδή είναι να δώσω τώρα και θέλω να ξέρω.
Ρωτάω επειδή είναι να δώσω τώρα και θέλω να ξέρω.
Κοίτα να βγάλεις ένα καλό απολυτήριο και μετά πηγαινε ειδικές δυνάμεις στον στρατό η δόκιμος η και τα δύο μαζί αν μπορείς. Βγαλε διπλομα για αμάξι τουλάχιστον και proficency στα αγγλικά. Πανελλήνιες από ΕΠΑΛ για αστυφυλάκων δεν αξίζει, πρέπει να γράψεις σχεδόν άριστα στα μαθηματικά που είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά αν δεν είσαι και πολύ καλός μαθητής. Η βάση πάει 18 χιλιάδες λες και είναι καμία ιατρική αφού περνει συνήθως κάτω από 20 άτομα. Να κανείς μια προσπάθεια δεν χάνεις κάτι, ίσα ίσα θα εξοικειωθεις και με την διαδικασία των ΠΚΕ, αλλά οι ελπίδες να μπεις θα είναι λίγες γενικά.Patrinos έγραψε: Τετ Ιαν 15, 2025 3:43 pmΔεν είμαι καλός μαθητής και ούτε έχω νοοτροπία να διαβάσω! Θα προσπαθήσω όμως να πάρω πτυχίο ΕΠΑΛ με καλό βαθμό να μπω με 20%. Χωρίς πτυχίο ΑΕΙ έχω περισσότερες πιθανότητες από 20%
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 58
Πολύ σωστά ! Κοίταξε το σχολείο και τις σπουδές σου και άσε τις προκηρύξεις
Δηλαδή εσύ δεν έχεις την νοοτροπία στο να κάτσεις και να διαβάσεις 5 βιβλία αλλά ως δια μαγείας θα αποκτήσεις την νοοτροπία για να γίνεις σωστός αστυνομικός...Patrinos έγραψε: Τετ Ιαν 15, 2025 3:43 pmΔεν είμαι καλός μαθητής και ούτε έχω νοοτροπία να διαβάσω! Θα προσπαθήσω όμως να πάρω πτυχίο ΕΠΑΛ με καλό βαθμό να μπω με 20%. Χωρίς πτυχίο ΑΕΙ έχω περισσότερες πιθανότητες από 20%
Μετά μην σας κάνει εντύπωση που δίνουν τόσα πολλά μόρια στα πτυχία των σχολών.
Καλησπέρα μπορεί κάποιος να μ στείλει το λινκ με το πρόγραμμα των προκαταρκτικών γιατί δεν το βρίσκω
Παιδιά γενικά με προπόνηση μέχρι να δώσουμε βγαίνουν τα αθλήματα; Είναι γενικά κάπως ανεκτικοί; Πόσο μάλλον τώρα π μας κάλεσαν πολύ γρήγορα και δν έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο προετοιμασίας
Φίλε μου πολλά ακούγονται για τα αθλήματα... Άλλοι λένε χαρίζουν και άλλοι ότι κόβουν με το παραμικρό. Εσυ κάνε την προσπάθεια σου και όπου βγεί. Πηγαινε και λίγο στάδιο και όλα καλά. Ολα τα αθλήματα βγαίνουν τώρα το χιλιαρι είναι λίγο δύσκολο. Αν δεν πας εσύ ο ίδιος να τα δεις μην περιμένεις τίποτα.
Καλησπέρα, όταν έδινα πκε για ΕΠΟΠ μας ζητούσαν να φέρουμε την καρτέλα συμπληρωμένη απο ωρλ, μικροβιολογικο, ακτινολογικο, καρδιολογο και οφθαλμιατρο και τις υπολοιπες εξετάσεις που ζητούσε (παθολογο, δερματολογο κλπ.) μας τις έκαναν εκείνοι στο στρατιωτικό νοσοκομείο την ημέρα των υγειονομικών. Στις πκε των ειδικών φρουρών πρέπει να τους πάω ΟΛΗ την καρτέλα ήδη συμπληρωμένη με όλους τους γιατρούς;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες