Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
aggelos2022
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 58

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από aggelos2022 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 10:45 am
Dekaneas123 έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 12:39 am Παιδιά είμαι στους πρώτους 300. Η σχολή είναι 4μηνη (3 μήνες μέσα και 1 πρακτική) έχουμε πολλά μαθήματα όπως οδήγηση μηχανών οπλοτεχνικης και νομικά. Τετάρτη μεσημέρι έχεις έξοδο μέχρι το βράδυ και μετά Παρασκευή μεσημέρι και γυρνάς Κυριακή βράδυ. Ότι άλλο θέλετε ρωτήστε
Καλημέρα φίλε μου και ευχαριστούμε για τις πληροφορίες να σε ρωτήσω στις ΠΚΕ ήταν αυστηροί με τα τατουάζ;
Παιδιά καλά μου παιδιά περί τατουάζ (δερματοστηξίας) μάθετε να διαβάζετε αρχικά την προκήρυξη γιατί αν σας είχα παιδιά μου θα έπεφτε καλοπροαίρετη φάπα...

file:///C:/Users/user/Desktop/%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%A5%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%91%20BILLY%20BOY/%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%9A%CE%97%CE%A1%CE%A5%CE%9E%CE%97-300-%CE%95%CE%99%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%A9%CE%9D-%CE%A6%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%A9%CE%9D-%CE%9C%CE%95-%CE%91%CE%94%CE%91.pdf

κεφαλαιο 2 παραγραφος 4 ενοτητα Α
Τα τατουάζ γενικά απαγορεύονται σε σημεία που είναι εμφανή όταν φοράς στολή όχι τώρα αλλά από πολύ παλιά ΑΛΛΑ... Επειδή πλέον είναι μόδα και έκοβαν όλους όσους είχαν τατουάζ η μισή κατάσταση επιλαχόντων θα ήταν εκτός και με δεδομένο αυτό υπάρχει ανοχή και διαλλακτικότητα ως προς αυτό και η επιτροπή επικεντρώνεται στο είδος του τατουάζ που έχει ο καθένας εάν πχ έχεις αγκυλωτό σταύρό στο χέρι που είναι εμφανές από την στολή άστο μην κουράζεσαι καθόλου κάτσε σπίτι σου. Ελπίζω να βοήθησα
aggelos2022
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από aggelos2022 »

aggelos2022 έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 11:54 am
Dekaneas123 έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 12:39 am Παιδιά είμαι στους πρώτους 300. Η σχολή είναι 4μηνη (3 μήνες μέσα και 1 πρακτική) έχουμε πολλά μαθήματα όπως οδήγηση μηχανών οπλοτεχνικης και νομικά. Τετάρτη μεσημέρι έχεις έξοδο μέχρι το βράδυ και μετά Παρασκευή μεσημέρι και γυρνάς Κυριακή βράδυ. Ότι άλλο θέλετε ρωτήστε
Καλημέρα φίλε μου και ευχαριστούμε για τις πληροφορίες να σε ρωτήσω στις ΠΚΕ ήταν αυστηροί με τα τατουάζ;
Παιδιά καλά μου παιδιά περί τατουάζ (δερματοστηξίας) μάθετε να διαβάζετε αρχικά την προκήρυξη γιατί αν σας είχα παιδιά μου θα έπεφτε καλοπροαίρετη φάπα...

file:///C:/Users/user/Desktop/%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%A5%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%91%20BILLY%20BOY/%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%9A%CE%97%CE%A1%CE%A5%CE%9E%CE%97-300-%CE%95%CE%99%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%A9%CE%9D-%CE%A6%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%A9%CE%9D-%CE%9C%CE%95-%CE%91%CE%94%CE%91.pdf

Τα τατουάζ γενικά απαγορεύονται σε σημεία που είναι εμφανή όταν φοράς στολή όχι τώρα αλλά από πολύ παλιά ΑΛΛΑ... Επειδή πλέον είναι μόδα και έκοβαν όλους όσους είχαν τατουάζ η μισή κατάσταση επιλαχόντων θα ήταν εκτός και με δεδομένο αυτό υπάρχει ανοχή και διαλλακτικότητα ως προς αυτό και η επιτροπή επικεντρώνεται στο είδος του τατουάζ που έχει ο καθένας εάν πχ έχεις αγκυλωτό σταύρό στο χέρι που είναι εμφανές από την στολή άστο μην κουράζεσαι καθόλου κάτσε σπίτι σου. Ελπίζω να βοήθησα. Στην Αστυνομία πάτε για δουλειά όχι στο caffe της γειτονιάς
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 11:12 am Καλημέρα παιδιά, την Β που την βλέπετε να φτάνει; Είμαι 260κατι, έχω καμία ελπίδα η τσάμπα θα μπαίνω σε έξοδα πάλι;
Είμαι και εγώ Β 260 μέσα, θα δείξει την επόμενη βδομάδα αν θα περάσουμε, μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε.(αγχώνομαι γράφωντας και μόνο) αχαχαχ.
Επισκέπτης

aggelos2022 έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 11:58 am

Τα τατουάζ γενικά απαγορεύονται σε σημεία που είναι εμφανή όταν φοράς στολή όχι τώρα αλλά από πολύ παλιά ΑΛΛΑ... Επειδή πλέον είναι μόδα και έκοβαν όλους όσους είχαν τατουάζ η μισή κατάσταση επιλαχόντων θα ήταν εκτός και με δεδομένο αυτό υπάρχει ανοχή και διαλλακτικότητα ως προς αυτό και η επιτροπή επικεντρώνεται στο είδος του τατουάζ που έχει ο καθένας εάν πχ έχεις αγκυλωτό σταύρό στο χέρι που είναι εμφανές από την στολή άστο μην κουράζεσαι καθόλου κάτσε σπίτι σου. Ελπίζω να βοήθησα. Στην Αστυνομία πάτε για δουλειά όχι στο caffe της γειτονιάς
Την διαβάσαμε τη προκήρυξη ότι απαγορεύονται τα τατουάζ άλλο ρώτησε. Δεν είναι λίγοι οι ειδικοί φρουροί που έχουν περάσει με τατουάζ όμως. Και στο νήμα για τατουάζ είχαν αναφερθει μέχρι και πριν 2-3 χρόνια ότι μπαίνανε κάποιοι μέχρι και με μανίκι. Η ερώτηση ήταν αν ήταν αυστηροί στη διαδικασία των ΠΚΕ ; Δεδομένου ότι πολλοί με τατουάζ έχουν μπει στην αστυνομία ενώ απαγορεύονται!
Επισκέπτης

aggelos2022 έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 11:58 am

Χαχαχα έχεις πολύ πλάκα. Δηλαδή όποιος έχει τατουάζ δεν μπορεί να εκτελέσει αστυνομικά καθήκοντα; Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και έχοντας διαβάσει τη προκήρυξη απαγορεύονται τα τατουάζ σε εμφανή σημεία με θερινή ή χειμερινή στολή. Αυτό δε σημαίνει ότι όσοι είχαν τατουάζ δεν θα μπορούσαν να εκτελέσουν τα καθήκοντα. Στην Αμερική που μεγαλύτερο από μισό πληθυσμό της αστυνομίας είναι με τατουάζ άρα δεν πάνε για δουλειά και πάνε να τρώνε μόνο ντόνατς στη καφετέρια της γειτονιάς; Καλύτερα κάτσε σπίτι σου εσύ γιατί με τέτοιο μυαλό ούτε στην καφετέρια της γειτονιάς δεν πας!
Roi

Δημοσίευση από Roi »

Μάγκες το χιλιάρι με 10 μέρες προπόνηση βγαίνει ; Έκανα μόνο βάρη τόσο καιρό
Επισκέπτης

Roi έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 5:13 pm Μάγκες το χιλιάρι με 10 μέρες προπόνηση βγαίνει ; Έκανα μόνο βάρη τόσο καιρό
Είναι θέμα αντοχής, λογικά το βγάζεις πιστεύω γιατί δεν είσαι εντελώς αγυμναστος, προπόνησε το κιόλας να το δεις και μόνος αλλά πιστεύω ότι είσαι εντάξει
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 5:28 pm
Roi έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 5:13 pm Μάγκες το χιλιάρι με 10 μέρες προπόνηση βγαίνει ; Έκανα μόνο βάρη τόσο καιρό
Είναι θέμα αντοχής, λογικά το βγάζεις πιστεύω γιατί δεν είσαι εντελώς αγυμναστος, προπόνησε το κιόλας να το δεις και μόνος αλλά πιστεύω ότι είσαι εντάξει
Το 1000αρι και το 100αρι πες παλεύονται, η σφαίρα 7kg με απόσταση 4m βγαίνει?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 7:34 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 5:28 pm
Το 1000αρι και το 100αρι πες παλεύονται, η σφαίρα 7kg με απόσταση 4m βγαίνει;

Φίλε μου αρχικά είναι 4,5 μέτρα αν δεν κάνω λάθος. Και είναι μέσος όρος με τα δύο χέρια. Δηλαδή σκέψου ότι εσύ στο σύνολο και με το δεξί και με το αριστερό πρέπει να πετάξεις 9 μέτρα. Τωρα π. Χ αν εσύ ρίξεις 7 μέτρα με το δεξί και τα 3 με το αριστερό δεν τους ενδιαφέρει... ! Νομίζω με λίγο προπόνηση βγαίνει. Οι γυναίκες μπορεί να ζοριστουν στη σφαίρα λίγο!
Επισκέπτης

Καλησπέρα να ρωτήσω στα ιατρικά μπορεί να σε κόψουν αν έχεις χαμηλό αιματοκρίτη ας πούμε;
Επισκέπτης

Ναι για αιματοκρίτη αν δεν κάνω λάθος κόβουν
Επισκέπτης

Ξέρει κάποιος αναλυτικά τις εξετάσεις που πρέπει να κάνουμε;
Kostis219722

Δημοσίευση από Kostis219722 »

Παρέλαβα την καρτέλα. Οι γιατροί πρέπει να είναι μόνο από νοσοκομείο ή πας και σε ιδιώτη ;
Επισκέπτης

Kostis219722 έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 11:40 pm Παρέλαβα την καρτέλα. Οι γιατροί πρέπει να είναι μόνο από νοσοκομείο ή πας και σε ιδιώτη ;
Πήγα σε ιδιώτες με σφραγίδα και υπογραφή. Στο αναφέρουν και στην εκάστοτε διεύθυνση που πήρες την καρτέλα.
Sofia25

Δημοσίευση από Sofia25 »

Παίρνουμε κ γνωματεύσεις από τον κάθε γιατρό; Επισης αν πάμε δύο μέρες σε δύο διαφορετικα νοσοκομεία υπάρχει πρόβλημα;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες