Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Συγχαρητήρια φιλεμου. Εγώ είμαι τώρα στους επιλαχόντες, αγχώνομαι για τα αθλήματα και τα ψυχνοτεχνικα πως τα βρήκες; Δύσκολα; Επίσης για τους γιατρούς σε δημόσιο νοσοκομείο θα προλάβω σε μια μέρα να περάσω από. Οοους τους γιατρούς; Θέλουν σφραγίδα και υπογραφή όλα τα έγγραφα των ιατρών, σωστά; Στη σχολή πως είναι τα πράγματα; Δίνουν κάποιο ποσό χρημάτων στη σχολή; Ευχαριστώ πολύ
Αν θες το σκ μπορείς να κοιμηθείς μέσα έτσι;Dekaneas123 έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 12:39 am Παιδιά είμαι στους πρώτους 300. Η σχολή είναι 4μηνη (3 μήνες μέσα και 1 πρακτική) έχουμε πολλά μαθήματα όπως οδήγηση μηχανών οπλοτεχνικης και νομικά. Τετάρτη μεσημέρι έχεις έξοδο μέχρι το βράδυ και μετά Παρασκευή μεσημέρι και γυρνάς Κυριακή βράδυ. Ότι άλλο θέλετε ρωτήστε
Καλημέρα φίλε Καλη επιτυχία!Dekaneas123 έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 12:39 am Παιδιά είμαι στους πρώτους 300. Η σχολή είναι 4μηνη (3 μήνες μέσα και 1 πρακτική) έχουμε πολλά μαθήματα όπως οδήγηση μηχανών οπλοτεχνικης και νομικά. Τετάρτη μεσημέρι έχεις έξοδο μέχρι το βράδυ και μετά Παρασκευή μεσημέρι και γυρνάς Κυριακή βράδυ. Ότι άλλο θέλετε ρωτήστε
Από την ημέρα που έδωσες τα αθλήματα. Σε πόσες μέρες από τότε πηγές στη σχολή; Για να υπολογίσω κι εγω το ποσό καιρό θα κάνω
Okk έγραψε: Δευ Ιαν 13, 2025 10:50 am Καλημερα σε ολους παιδια! Ελπίζω να έχεις επιτυχία στις επιδιώξεις σου σαν παλιά καραβάνα θα σου πω στατιστικά ότι: Ήθελαν 300 και η κατάσταση επιλαχόντων έφτασε στους 580 δηλαδή στους διπλούς από όσους ζητούσαν. Τώρα από την ίδια επετηρίδα ζητάνε 600 και καλούν 1500 δηλαδή 580+600=1180 σου λέω λοιπόν από την πείρα και την εμπειρία μου 25 ετών στο Υπουργείο ότι η κατάσταση επιλαχόντων θα φτάσει πάνω απο το 1400 για πολλους λόγους αναφέροντας 1-2 από αυτους. Α) Για τους αθηναίους υπάρχει η εκκρεμότητα του διαγωνισμού της Δημοτικής Αστυνομίας τα λεφτά τα ίδια και οι συνθήκες εργασίας σαφώς καλύτεροι (εσύ αν είχες κάνει τα χαρτιά σου και στους 2 διαγωνισμού ποιο θα επέλεγες;) Β) Τα παιδιά της επαρχίας γνωρίζουν ότι η κατάταξη και η τοποθέτηση θα γίνει εξ'ολοκλήρου Αθήνα με λίγα άτομα στη Θεσσαλονίκη. Ο μισθός στα πρώτα χρόνια κυμαίνεται από 850 μεχρι 1000 ευρω μαζί με τα νυχτερινά και το επίδομα επικινδυνότητας που θα δωθεί μέσα στο έτος. Με δεδομένο αυτό και με τα ενοίκια στην Αθήνα για μια γκαρσονιέρα στα 400 ευρώ εσύ θα ερχόσουν να ζήσεις Αθήνα; Και αν ναι πως θα ζούσες; Όταν μονο για σπίτι θα ήθελες ενοικια ρευμα νερο τηλεφωνο κοινοχρηστα και... Μια γκομενα χαχαχαχαχαχ. Τα παιδιά καλέ μου από την υπόλοιπη Ελλάδα για να φτάσουν να κάνουν τα χαρτιά τους για ειδικοί φρουροί και να φορτωθούν μια ζωή το μάλιστα και διατάξτε είναι φτωχά παιδιά και με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα αδύνατον να επιβιώσουν με μια δουλειά. Σ εαυτό το σημείο θα σκεφτείς και για δεύτερη δουλειά η οποία όπως ξέρεις απαγορεύεται και αργα η γρήγορα θα βρεθείς μπλεγμένος με την υπηρεσία. Εν κατακλείδι θα υπάρχει μεγάλη αποχή και στην κατάσταση επιλαχόντων θα δεις ενδεχομένως νούμερα πολύ μεγάλα που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου !
Το χαρτι που μας δινουν ανγραφει πανω πωε καλουν επιπλεον 1500 επιλαχοντες. Απο οτι καταλαβαινω παλι καλουν εναν σκασμο ατομα και στο τελος θα αφησουν τα 1000 απ'εξω. Οπως και σε αλλες προκηρυξεις του 2024. Ελπιζω οχι.
Μην αγχωνεσαι για τα ψυχοτεχνικα κλπ αυτο που να σε απασχολεί στην περίπτωση που είσαι γυναίκα ειναι οι αθλητικές δοκιμασίες και κυρίως η ρήψη σφαίρας τα υπόλοιπα είναι αστεία ... Υγεία να έχεις και εύχομαι καλή επιτυχία !Sofia25 έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 2:46 am Συγχαρητήρια φιλεμου. Εγώ είμαι τώρα στους επιλαχόντες, αγχώνομαι για τα αθλήματα και τα ψυχνοτεχνικα πως τα βρήκες; Δύσκολα; Επίσης για τους γιατρούς σε δημόσιο νοσοκομείο θα προλάβω σε μια μέρα να περάσω από. Οοους τους γιατρούς; Θέλουν σφραγίδα και υπογραφή όλα τα έγγραφα των ιατρών, σωστά; Στη σχολή πως είναι τα πράγματα; Δίνουν κάποιο ποσό χρημάτων στη σχολή; Ευχαριστώ πολύ
Μην αγχωνεσαι για τα ψυχοτεχνικα κλπ αυτο που να σε απασχολεί στην περίπτωση που είσαι γυναίκα ειναι οι αθλητικές δοκιμασίες και κυρίως η ρήψη σφαίρας τα υπόλοιπα είναι αστεία ... Υγεία να έχεις και εύχομαι καλή επιτυχία !Sofia25 έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 2:46 am Συγχαρητήρια φιλεμου. Εγώ είμαι τώρα στους επιλαχόντες, αγχώνομαι για τα αθλήματα και τα ψυχνοτεχνικα πως τα βρήκες; Δύσκολα; Επίσης για τους γιατρούς σε δημόσιο νοσοκομείο θα προλάβω σε μια μέρα να περάσω από. Οοους τους γιατρούς; Θέλουν σφραγίδα και υπογραφή όλα τα έγγραφα των ιατρών, σωστά; Στη σχολή πως είναι τα πράγματα; Δίνουν κάποιο ποσό χρημάτων στη σχολή; Ευχαριστώ πολύ
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 58
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 10:16 amOkk έγραψε: Δευ Ιαν 13, 2025 10:50 am Καλημερα σε ολους παιδια! Ελπίζω να έχεις επιτυχία στις επιδιώξεις σου σαν παλιά καραβάνα θα σου πω στατιστικά ότι: Ήθελαν 300 και η κατάσταση επιλαχόντων έφτασε στους 580 δηλαδή στους διπλούς από όσους ζητούσαν. Τώρα από την ίδια επετηρίδα ζητάνε 600 και καλούν 1500 δηλαδή 580+600=1180 σου λέω λοιπόν από την πείρα και την εμπειρία μου 25 ετών στο Υπουργείο ότι η κατάσταση επιλαχόντων θα φτάσει πάνω απο το 1400 για πολλους λόγους αναφέροντας 1-2 από αυτους. Α) Για τους αθηναίους υπάρχει η εκκρεμότητα του διαγωνισμού της Δημοτικής Αστυνομίας τα λεφτά τα ίδια και οι συνθήκες εργασίας σαφώς καλύτεροι (εσύ αν είχες κάνει τα χαρτιά σου και στους 2 διαγωνισμού ποιο θα επέλεγες;) Β) Τα παιδιά της επαρχίας γνωρίζουν ότι η κατάταξη και η τοποθέτηση θα γίνει εξ'ολοκλήρου Αθήνα με λίγα άτομα στη Θεσσαλονίκη. Ο μισθός στα πρώτα χρόνια κυμαίνεται από 850 μεχρι 1000 ευρω μαζί με τα νυχτερινά και το επίδομα επικινδυνότητας που θα δωθεί μέσα στο έτος. Με δεδομένο αυτό και με τα ενοίκια στην Αθήνα για μια γκαρσονιέρα στα 400 ευρώ εσύ θα ερχόσουν να ζήσεις Αθήνα; Και αν ναι πως θα ζούσες; Όταν μονο για σπίτι θα ήθελες ενοικια ρευμα νερο τηλεφωνο κοινοχρηστα και... Μια γκομενα χαχαχαχαχαχ. Τα παιδιά καλέ μου από την υπόλοιπη Ελλάδα για να φτάσουν να κάνουν τα χαρτιά τους για ειδικοί φρουροί και να φορτωθούν μια ζωή το μάλιστα και διατάξτε είναι φτωχά παιδιά και με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα αδύνατον να επιβιώσουν με μια δουλειά. Σ εαυτό το σημείο θα σκεφτείς και για δεύτερη δουλειά η οποία όπως ξέρεις απαγορεύεται και αργα η γρήγορα θα βρεθείς μπλεγμένος με την υπηρεσία. Εν κατακλείδι θα υπάρχει μεγάλη αποχή και στην κατάσταση επιλαχόντων θα δεις ενδεχομένως νούμερα πολύ μεγάλα που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου !
Το χαρτι που μας δινουν ανγραφει πανω πωε καλουν επιπλεον 1500 επιλαχοντες. Απο οτι καταλαβαινω παλι καλουν εναν σκασμο ατομα και στο τελος θα αφησουν τα 1000 απ'εξω. Οπως και σε αλλες προκηρυξεις του 2024. Ελπιζω οχι.
Ο ειδικος φρουρος δε παιρνει ιδια λεφτα με τη Δημοτικη αστυνομια... Ο ΕΦ εχει ειδικο μισθολογιο ενω η δημοτικη αστυνομια ειναι στο ενιαιο μισθολογιο και δεν εχει επιδοματα.
Καμια σχεση τα λεφτα του ενος με του αλλου. Οταν φυγουν οι κρατησεις ο Ειδικος φρουρος παιρνει 1050ε με τα πενθημερα και τωρα εξτρα 100ε με το επιδομα που θα δοθει σε ολη την αστυνομια!
Καλημέρα φίλε μου και ευχαριστούμε για τις πληροφορίες να σε ρωτήσω στις ΠΚΕ ήταν αυστηροί με τα τατουάζ;Dekaneas123 έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 12:39 am Παιδιά είμαι στους πρώτους 300. Η σχολή είναι 4μηνη (3 μήνες μέσα και 1 πρακτική) έχουμε πολλά μαθήματα όπως οδήγηση μηχανών οπλοτεχνικης και νομικά. Τετάρτη μεσημέρι έχεις έξοδο μέχρι το βράδυ και μετά Παρασκευή μεσημέρι και γυρνάς Κυριακή βράδυ. Ότι άλλο θέλετε ρωτήστε
Για Θεσσαλονίκη δεν πιστεύω να πάρει. Έχει παιδιά κάτω που περιμένουν πόσα χρόνια. Δεν είναι δίκαιο να πάρει εκεί νέουςΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 10:16 amOkk έγραψε: Δευ Ιαν 13, 2025 10:50 am Καλημερα σε ολους παιδια! Ελπίζω να έχεις επιτυχία στις επιδιώξεις σου σαν παλιά καραβάνα θα σου πω στατιστικά ότι: Ήθελαν 300 και η κατάσταση επιλαχόντων έφτασε στους 580 δηλαδή στους διπλούς από όσους ζητούσαν. Τώρα από την ίδια επετηρίδα ζητάνε 600 και καλούν 1500 δηλαδή 580+600=1180 σου λέω λοιπόν από την πείρα και την εμπειρία μου 25 ετών στο Υπουργείο ότι η κατάσταση επιλαχόντων θα φτάσει πάνω απο το 1400 για πολλους λόγους αναφέροντας 1-2 από αυτους. Α) Για τους αθηναίους υπάρχει η εκκρεμότητα του διαγωνισμού της Δημοτικής Αστυνομίας τα λεφτά τα ίδια και οι συνθήκες εργασίας σαφώς καλύτεροι (εσύ αν είχες κάνει τα χαρτιά σου και στους 2 διαγωνισμού ποιο θα επέλεγες;) Β) Τα παιδιά της επαρχίας γνωρίζουν ότι η κατάταξη και η τοποθέτηση θα γίνει εξ'ολοκλήρου Αθήνα με λίγα άτομα στη Θεσσαλονίκη. Ο μισθός στα πρώτα χρόνια κυμαίνεται από 850 μεχρι 1000 ευρω μαζί με τα νυχτερινά και το επίδομα επικινδυνότητας που θα δωθεί μέσα στο έτος. Με δεδομένο αυτό και με τα ενοίκια στην Αθήνα για μια γκαρσονιέρα στα 400 ευρώ εσύ θα ερχόσουν να ζήσεις Αθήνα; Και αν ναι πως θα ζούσες; Όταν μονο για σπίτι θα ήθελες ενοικια ρευμα νερο τηλεφωνο κοινοχρηστα και... Μια γκομενα χαχαχαχαχαχ. Τα παιδιά καλέ μου από την υπόλοιπη Ελλάδα για να φτάσουν να κάνουν τα χαρτιά τους για ειδικοί φρουροί και να φορτωθούν μια ζωή το μάλιστα και διατάξτε είναι φτωχά παιδιά και με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα αδύνατον να επιβιώσουν με μια δουλειά. Σ εαυτό το σημείο θα σκεφτείς και για δεύτερη δουλειά η οποία όπως ξέρεις απαγορεύεται και αργα η γρήγορα θα βρεθείς μπλεγμένος με την υπηρεσία. Εν κατακλείδι θα υπάρχει μεγάλη αποχή και στην κατάσταση επιλαχόντων θα δεις ενδεχομένως νούμερα πολύ μεγάλα που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου !
σωστά... Τον ε. Φ. Τον πιάνει δημοτικός αστυνόμος απο πε κατηγορία με μεταπτυχιακό που ειναι γύρω στα 1100 χωρίς νυχτερινά και σκ...Saita23 έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 10:41 amΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 10:16 amOkk έγραψε: Δευ Ιαν 13, 2025 10:50 am Καλημερα σε ολους παιδια! Ελπίζω να έχεις επιτυχία στις επιδιώξεις σου σαν παλιά καραβάνα θα σου πω στατιστικά ότι: Ήθελαν 300 και η κατάσταση επιλαχόντων έφτασε στους 580 δηλαδή στους διπλούς από όσους ζητούσαν. Τώρα από την ίδια επετηρίδα ζητάνε 600 και καλούν 1500 δηλαδή 580+600=1180 σου λέω λοιπόν από την πείρα και την εμπειρία μου 25 ετών στο Υπουργείο ότι η κατάσταση επιλαχόντων θα φτάσει πάνω απο το 1400 για πολλους λόγους αναφέροντας 1-2 από αυτους. Α) Για τους αθηναίους υπάρχει η εκκρεμότητα του διαγωνισμού της Δημοτικής Αστυνομίας τα λεφτά τα ίδια και οι συνθήκες εργασίας σαφώς καλύτεροι (εσύ αν είχες κάνει τα χαρτιά σου και στους 2 διαγωνισμού ποιο θα επέλεγες;) Β) Τα παιδιά της επαρχίας γνωρίζουν ότι η κατάταξη και η τοποθέτηση θα γίνει εξ'ολοκλήρου Αθήνα με λίγα άτομα στη Θεσσαλονίκη. Ο μισθός στα πρώτα χρόνια κυμαίνεται από 850 μεχρι 1000 ευρω μαζί με τα νυχτερινά και το επίδομα επικινδυνότητας που θα δωθεί μέσα στο έτος. Με δεδομένο αυτό και με τα ενοίκια στην Αθήνα για μια γκαρσονιέρα στα 400 ευρώ εσύ θα ερχόσουν να ζήσεις Αθήνα; Και αν ναι πως θα ζούσες; Όταν μονο για σπίτι θα ήθελες ενοικια ρευμα νερο τηλεφωνο κοινοχρηστα και... Μια γκομενα χαχαχαχαχαχ. Τα παιδιά καλέ μου από την υπόλοιπη Ελλάδα για να φτάσουν να κάνουν τα χαρτιά τους για ειδικοί φρουροί και να φορτωθούν μια ζωή το μάλιστα και διατάξτε είναι φτωχά παιδιά και με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα αδύνατον να επιβιώσουν με μια δουλειά. Σ εαυτό το σημείο θα σκεφτείς και για δεύτερη δουλειά η οποία όπως ξέρεις απαγορεύεται και αργα η γρήγορα θα βρεθείς μπλεγμένος με την υπηρεσία. Εν κατακλείδι θα υπάρχει μεγάλη αποχή και στην κατάσταση επιλαχόντων θα δεις ενδεχομένως νούμερα πολύ μεγάλα που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου !
Ο ειδικος φρουρος δε παιρνει ιδια λεφτα με τη Δημοτικη αστυνομια... Ο ΕΦ εχει ειδικο μισθολογιο ενω η δημοτικη αστυνομια ειναι στο ενιαιο μισθολογιο και δεν εχει επιδοματα.
Καμια σχεση τα λεφτα του ενος με του αλλου. Οταν φυγουν οι κρατησεις ο Ειδικος φρουρος παιρνει 1050ε με τα πενθημερα και τωρα εξτρα 100ε με το επιδομα που θα δοθει σε ολη την αστυνομια!
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Μην παραμυθιάζεσαι με τα ειδικά μισθολόγια απλά αφορούν γενικά τους ένστολους για να μην υπαρχουν διαχωρισμοί κατά τα λοιπά προσπάθησε να ζήσεις χωρις επαγγελματικούς αυτοματισμούς γιατι οπου και να είσαι μια ζωη θα εισαι στην ανέχεια και το ξερεις πως οι δημοτικοί αστυνομικοί είναι στα (εντός εισαγωγικών) στα σαλόνια και εσύ στα ΑΛΩΝΙΑ!Saita23 έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 10:41 amΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 10:16 amOkk έγραψε: Δευ Ιαν 13, 2025 10:50 am Καλημερα σε ολους παιδια! Ελπίζω να έχεις επιτυχία στις επιδιώξεις σου σαν παλιά καραβάνα θα σου πω στατιστικά ότι: Ήθελαν 300 και η κατάσταση επιλαχόντων έφτασε στους 580 δηλαδή στους διπλούς από όσους ζητούσαν. Τώρα από την ίδια επετηρίδα ζητάνε 600 και καλούν 1500 δηλαδή 580+600=1180 σου λέω λοιπόν από την πείρα και την εμπειρία μου 25 ετών στο Υπουργείο ότι η κατάσταση επιλαχόντων θα φτάσει πάνω απο το 1400 για πολλους λόγους αναφέροντας 1-2 από αυτους. Α) Για τους αθηναίους υπάρχει η εκκρεμότητα του διαγωνισμού της Δημοτικής Αστυνομίας τα λεφτά τα ίδια και οι συνθήκες εργασίας σαφώς καλύτεροι (εσύ αν είχες κάνει τα χαρτιά σου και στους 2 διαγωνισμού ποιο θα επέλεγες;) Β) Τα παιδιά της επαρχίας γνωρίζουν ότι η κατάταξη και η τοποθέτηση θα γίνει εξ'ολοκλήρου Αθήνα με λίγα άτομα στη Θεσσαλονίκη. Ο μισθός στα πρώτα χρόνια κυμαίνεται από 850 μεχρι 1000 ευρω μαζί με τα νυχτερινά και το επίδομα επικινδυνότητας που θα δωθεί μέσα στο έτος. Με δεδομένο αυτό και με τα ενοίκια στην Αθήνα για μια γκαρσονιέρα στα 400 ευρώ εσύ θα ερχόσουν να ζήσεις Αθήνα; Και αν ναι πως θα ζούσες; Όταν μονο για σπίτι θα ήθελες ενοικια ρευμα νερο τηλεφωνο κοινοχρηστα και... Μια γκομενα χαχαχαχαχαχ. Τα παιδιά καλέ μου από την υπόλοιπη Ελλάδα για να φτάσουν να κάνουν τα χαρτιά τους για ειδικοί φρουροί και να φορτωθούν μια ζωή το μάλιστα και διατάξτε είναι φτωχά παιδιά και με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα αδύνατον να επιβιώσουν με μια δουλειά. Σ εαυτό το σημείο θα σκεφτείς και για δεύτερη δουλειά η οποία όπως ξέρεις απαγορεύεται και αργα η γρήγορα θα βρεθείς μπλεγμένος με την υπηρεσία. Εν κατακλείδι θα υπάρχει μεγάλη αποχή και στην κατάσταση επιλαχόντων θα δεις ενδεχομένως νούμερα πολύ μεγάλα που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου !
Καλημέρα παιδιά, την Β που την βλέπετε να φτάνει; Είμαι 260κατι, έχω καμία ελπίδα η τσάμπα θα μπαίνω σε έξοδα πάλι;
Ο Δημοτικος παιρνει μονο τον βασικο του Δημοσιου και νυχτες ΑΝ κανει!
Παινρουν λιγοτερα κι απο την ΥΕΦΚΚ οι Δημοτικοι, γιαν ΔΕ μιλαμε παντα!
Παινρουν λιγοτερα κι απο την ΥΕΦΚΚ οι Δημοτικοι, γιαν ΔΕ μιλαμε παντα!
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
aggelos2022 έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 11:10 amΜην παραμυθιάζεσαι με τα ειδικά μισθολόγια απλά αφορούν γενικά τους ένστολους για να μην υπαρχουν διαχωρισμοί κατά τα λοιπά προσπάθησε να ζήσεις χωρις επαγγελματικούς αυτοματισμούς γιατι οπου και να είσαι μια ζωη θα εισαι στην ανέχεια και το ξερεις πως οι δημοτικοί αστυνομικοί είναι στα (εντός εισαγωγικών) στα σαλόνια και εσύ στα ΑΛΩΝΙΑ!https://www.proson.gr/dimosio/46540_pos ... stynomikoiSaita23 έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 10:41 am
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες