Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Okk

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Okk »

Καλημερα σε ολους παιδια!

Το χαρτι που μας δινουν ανγραφει πανω πωε καλουν επιπλεον 1500 επιλαχοντες. Απο οτι καταλαβαινω παλι καλουν εναν σκασμο ατομα και στο τελος θα αφησουν τα 1000 απ'εξω. Οπως και σε αλλες προκηρυξεις του 2024. Ελπιζω οχι.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Okk έγραψε: Δευ Ιαν 13, 2025 10:50 am Καλημερα σε ολους παιδια!

Το χαρτι που μας δινουν ανγραφει πανω πωε καλουν επιπλεον 1500 επιλαχοντες. Απο οτι καταλαβαινω παλι καλουν εναν σκασμο ατομα και στο τελος θα αφησουν τα 1000 απ'εξω. Οπως και σε αλλες προκηρυξεις του 2024. Ελπιζω οχι.
Καλά αν πάμε βάση με την αποχή που είχε στους 300, πολλοί λίγοι βλέπω να μένουν εκτός από αυτούς που θα πανε
Aggelos04

Δημοσίευση από Aggelos04 »

Καλησπέρα. Έχουμε εικόνα μέχρι ποια θέση περίπου έχουν καλέσει;
Ευχαριστώ
Επισκέπτης

Aggelos04 έγραψε: Δευ Ιαν 13, 2025 2:33 pm Καλησπέρα. Έχουμε εικόνα μέχρι ποια θέση περίπου έχουν καλέσει;
Ευχαριστώ
1780 Α 420 Β
Έχει βγει κ το πρόγραμμα για τα ΠΚΕ

https://www.astynomia.gr/2025/01/13/13- ... omia-to-e/
Aggelos04

Δημοσίευση από Aggelos04 »

Ευχαριστώ πολύ
Καλή συνέχεια
Vanosal

Δημοσίευση από Vanosal »

Που λέει που θα γινουν τα αθληματα και τα ψυχομετρικα?
Επισκέπτης

Vanosal έγραψε: Δευ Ιαν 13, 2025 3:13 pm Που λέει που θα γινουν τα αθληματα και τα ψυχομετρικα;
Αθήνα, για τα σημεία συγκεκριμένα δες την ανακοίνωση
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 13, 2025 10:38 am
Guest3 έγραψε: Δευ Ιαν 13, 2025 10:20 am Μόλις ξεκίνησαν τα τηλέφωνα. Μόλις με ειδοποίησαν εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους ! Να έχετε το νου σας σήμερα !
Εσένα σε πήραν δλδ; Είμαι από τους πρώτους και δεν με πήραν. Πήραν κάποιον άλλον παιδιά;
Αδερφέ και εμένα δεν με πήραν και τους πήρα εγώ τηλέφωνο τελικά. Μην περιμένεις πάτους εσύ τηλέφωνο ιδικά εάν είσαι σε καμια επαρχία
Sofia25

Δημοσίευση από Sofia25 »

Καλησπέρα παιδιά, καλή χρονιά σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω για γιατρούς πρπει με το χαρτί που μας έδωσαν για τους γιατρούς να πάμε σε νοσοκομείο χωρίς ραντεβού; Αλλιώς δνε προλαβαίνουμε ραντεβού.
Επισκέπτης

Sofia25 έγραψε: Δευ Ιαν 13, 2025 4:10 pm Καλησπέρα παιδιά, καλή χρονιά σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω για γιατρούς πρπει με το χαρτί που μας έδωσαν για τους γιατρούς να πάμε σε νοσοκομείο χωρίς ραντεβού; Αλλιώς δνε προλαβαίνουμε ραντεβού.
Ναι πας με την καρτέλα και συνήθως δίνουν προτεραιότητα αν πεις ότι είσαι για προκήρυξη
Sofia25

Δημοσίευση από Sofia25 »

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αύριο ναι μας είπαν να πάρουμε την καρτέλα από το Ολυμπιακό χωριό
Ep46

Δημοσίευση από Ep46 »

Ρε παιδιά φιλαράκι μου ήταν στην θέση 700 κάτι στον Α πίνακα και δεν πέρασε…πως γίνεται εκεί που αναγράφει τις ημερομηνίες για τις ΠΚΕ να αναγράφει αυτά τα νούμερα πως θα παρουσιαστούν κανονικά για ΠΚΕ…. Μηπως εγώ δεν κατάλαβα κάτι καλά ;
Επισκέπτης

Ep46 έγραψε: Δευ Ιαν 13, 2025 7:38 pm Ρε παιδιά φιλαράκι μου ήταν στην θέση 700 κάτι στον Α πίνακα και δεν πέρασε…πως γίνεται εκεί που αναγράφει τις ημερομηνίες για τις ΠΚΕ να αναγράφει αυτά τα νούμερα πως θα παρουσιαστούν κανονικά για ΠΚΕ…. Μηπως εγώ δεν κατάλαβα κάτι καλά ;
Δεν τα έχει ακριβώς με την σειρά, κοίτα λίγο πιο κάτω και θα το βρεις
MariaMath

Δημοσίευση από MariaMath »

Γνωρίζει κάποιος αν όλες οι εξετάσεις πρέπει να γίνουν σε κρατικό νοσοκομείο; Πχ εγώ μπορώ να κάνω μικροβιολογικές και ακτινογραφία σε ιδιώτη, και όλα τα άλλα σε νοσοκομείο;
Dekaneas123

Δημοσίευση από Dekaneas123 »

Παιδιά είμαι στους πρώτους 300. Η σχολή είναι 4μηνη (3 μήνες μέσα και 1 πρακτική) έχουμε πολλά μαθήματα όπως οδήγηση μηχανών οπλοτεχνικης και νομικά. Τετάρτη μεσημέρι έχεις έξοδο μέχρι το βράδυ και μετά Παρασκευή μεσημέρι και γυρνάς Κυριακή βράδυ. Ότι άλλο θέλετε ρωτήστε
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες