Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Giorgosthe

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Giorgosthe »

Dimitris2005 έγραψε: Κυρ Ιαν 12, 2025 5:24 pm Ρε παιδιά να λέμε την αλήθεια και εγώ προτιμώ ειδικός φρουρός παρά εποπ αλλά τι ελπίδες έχω να με πάρουν. Έχω 15 απολυτήριο Λυκείου αγγλικά προφισενσι (c2) δίπλωμα για μηχανή αμάξι και φορτηγό νομίζω δεν έχω ελπίδες είναι λίγα τα μόρια που συγκεντρώνω εσείς τι λέτε θέλω την γνώμη σας ευχαριστώ πολύ από τώρα σε όπιο τσακάλι απάντηση ;

Τι συγκρινεται ρε παιδια. Δηλαδη προτιμας να πας Αθηνα που δεν θα την βγαζεις ουτε με δυο δουλειες εκτος αμα εχεις δικο σου σπιτι η οικονομικη βοηθεια απο το να πας Εβρο (εκει πανε ολοι οι εποπ τουλαχιστον για 10 χρονια). Γιος γειτονων διπλα απο το σπιτι μου δεν εχει φυγει απο τον εβρο ενω μπορει να παει και σε νησι αλλα δεν θελει. Επισης ο ειδικος φρουρος εχει διαβασμα σε αντιθεση με εναν εποπ εκτος και εαν τα καταφερνεις. Τριτον ειναι ακρως επικυνδυνο διοτι εχεις να κανεις με κοσμο, ο εποπ τον μονο κοσμο που εχει παρε δωσε ειναι οι συναδελφοι του. Αμα ξεχναω η λεω κατι λαθος ας συμπληρωσουν αυτοι που ξερουν.
Giorgosthe

Δημοσίευση από Giorgosthe »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 12, 2025 5:42 pm Παιδιά καλησπέρα πιστεύετε θα βγει τώρα η προκήρυξη ή πάλι θα μας κοροϊδεύουν όπως κάνουν;

Εχουμε πει αδερφε μπορεις να πας πιο πισω να δεις;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Dimitris2005 έγραψε: Κυρ Ιαν 12, 2025 5:24 pm Ρε παιδιά να λέμε την αλήθεια και εγώ προτιμώ ειδικός φρουρός παρά εποπ αλλά τι ελπίδες έχω να με πάρουν. Έχω 15 απολυτήριο Λυκείου αγγλικά προφισενσι (c2) δίπλωμα για μηχανή αμάξι και φορτηγό νομίζω δεν έχω ελπίδες είναι λίγα τα μόρια που συγκεντρώνω εσείς τι λέτε θέλω την γνώμη σας ευχαριστώ πολύ από τώρα σε όπιο τσακάλι απάντηση ;
Αδερφέ εγώ έχω πτυχίο ΑΕΙ προϋπηρεσία ένα χρόνο και είμαι 26 ετών απλά αν γίνει αυτό που ακούγεται ξαναλέω απλά ακούγεται τι κάνω χάνω τον ειδικό φρουρό?
Επισκέπτης

Ρε μάγκες κάντε υπομονή θα βγει λέμε! Θέλουν κοσμοο έχουν φύγει όλοι θέλουν κόσμο το ξανά λέω
Επισκέπτης

Από πέρυσι κάνουμε υπομονή που λέγατε ακριβώς τα ίδια και τα είδαμε. Δε βαρεθήκατε επιτέλους;
Επισκέπτης

Μην γαμηθουν και ριξουν το οριο ηλικιας οι τριμαλακες και περιμενα τσαμπα τοσο καιρο τσαμπα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 12, 2025 6:45 pm Από πέρυσι κάνουμε υπομονή που λέγατε ακριβώς τα ίδια και τα είδαμε. Δε βαρεθήκατε επιτέλους;
Τι να σου κάνω ρε φίλε εγώ φταίω που την καθυστερούν, κανονικά έπρεπε να είχε βγει η προκυρηξη με τις ελλείψεις που έχουν προχθές μου είπε ένας φίλος μου,2 άτομα παραιτθηκαν από φρεγάτα τι να λέμε τώρα και τι να μας πεις και εσυ
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 12, 2025 2:15 pm Με έχουν καλέσει για ειδικό φρουρό αλλά θέλω ΕΠΟΠ αλλά φοβάμαι μήπως χαμηλώσουν το ηλικιακό όριο τι κάνω;
Πας ειδικός, με κλειστά μάτια! ΕΠΟΠ, αν βγει, πέρα τα γνωστά προβλήματα, μπορεί να έχει και μειωμένο όριο ηλικίας. Μην αφήνεις τα σίγουρα, για κάτι που είναι στον αέρα. Κανόνας. Τώρα αν προτιμάς, περισσότερο στρατό από αστυνομία, τότε παίζεις το κεφάλι σου!
Lianos2005

Δημοσίευση από Lianos2005 »

Να σας πω και εγώ ρε παιδιά τον πονώ μου. Εγω είμαι του 2005 δηλαδή δεν έχει ευχέρεια λόγω ηλικίας να κάνω την αίτηση το 23 στην προκήρυξη τελειώνω το σχολείο κάθομαι δουλεύω για να μαζέψω ότι χάρτη για μόρια έχω πετάξει γύρο 2.500+ ευρώ περιμένω όλο το 24 τίποτα από προκήρυξη έχω στο μυαλό σαν δεύτερο πλάνο να γίνω νέος αγρότης αλλά προτιμώ να πάω ΕΠΟΠ για να γίνεις νέος αγρότης η πλατφόρμα είναι μέχρι της 25 Φεβρουαρίου οπότε έχω και το μαχαίρι στο λαιμό γιατί αν χάσω την πλατφόρμα και περιμένω να πάω ΕΠΟΠ αλλά τελικά δεν βγεί τότε τι κάνουμε γιατί από αυτούς που βγάζουν το ΕΠΟΠ κυριολεκτικά δεν έχουμε κανένα νέο τουλάχιστον να βγουν να πούνε δεν θα βγεί παιδία η θα βγεί τότε. Καταλάβατε σε τι κατάσταση βρίσκομαι έχω αρρωστήσει από τον άγχος
Special

Δημοσίευση από Special »

Lianos2005 έγραψε: Δευ Ιαν 13, 2025 12:39 am Να σας πω και εγώ ρε παιδιά τον πονώ μου. Εγω είμαι του 2005 δηλαδή δεν έχει ευχέρεια λόγω ηλικίας να κάνω την αίτηση το 23 στην προκήρυξη τελειώνω το σχολείο κάθομαι δουλεύω για να μαζέψω ότι χάρτη για μόρια έχω πετάξει γύρο 2.500+ ευρώ περιμένω όλο το 24 τίποτα από προκήρυξη έχω στο μυαλό σαν δεύτερο πλάνο να γίνω νέος αγρότης αλλά προτιμώ να πάω ΕΠΟΠ για να γίνεις νέος αγρότης η πλατφόρμα είναι μέχρι της 25 Φεβρουαρίου οπότε έχω και το μαχαίρι στο λαιμό γιατί αν χάσω την πλατφόρμα και περιμένω να πάω ΕΠΟΠ αλλά τελικά δεν βγεί τότε τι κάνουμε γιατί από αυτούς που βγάζουν το ΕΠΟΠ κυριολεκτικά δεν έχουμε κανένα νέο τουλάχιστον να βγουν να πούνε δεν θα βγεί παιδία η θα βγεί τότε. Καταλάβατε σε τι κατάσταση βρίσκομαι έχω αρρωστήσει από τον άγχος
Κανε τα χαρτιά σου για αγρότης αν σου αρέσει καλύτερα λεφτά και γενικα καλύτερη ζωή
Lianos2005

Ναι ρε φίλε αλλά υπάρχει ελπίδα να βγεί αξίζει να το ρισκάρω και να περιμένω τι λες ;
Επισκέπτης

Lianos2005 έγραψε: Δευ Ιαν 13, 2025 2:02 am Ναι ρε φίλε αλλά υπάρχει ελπίδα να βγεί αξίζει να το ρισκάρω και να περιμένω τι λες ;
Φιλαράκι άκου αν είναι το όνειρο σου αυτό ναι αξίζει να περιμένεις μέχρι να βγει, επειδή και γω σε μια παρόμοια φάση βρίσκομαι με μια δουλειά θα περιμένω μέχρι τέλος Φεβρουαρίου αν λέμε αν δεν έχει βγει μέχρι τότε, εε με το συμπάθιο αδελρφε δεν χαραμισω την ζωή μου και τον χρόνο μου επειδή αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται και δεν μπορουν να βγάλουν έναν απλό διαγωνισμό. Το καλό όμως είναι ότι θέλουν άτομα οπότε σίγουρα θα βγει κάποτε δεν γίνεται να μην πάρουν εποπ ποιος θα εξοπλίσει τα πλοία, θα πάρουν αλλά το θέμα είναι ποτε;
Επισκέπτης

Lianos2005 έγραψε: Δευ Ιαν 13, 2025 2:02 am Ναι ρε φίλε αλλά υπάρχει ελπίδα να βγεί αξίζει να το ρισκάρω και να περιμένω τι λες ;
Εδώ κάποιος έλεγε για καλοκαίρι μην το θεωρείς απίθανο αδελφέ
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Eleonora »

Εγώ θα έκανα κανονικά τα χαρτιά μου για νέος αγρότης για να μην χάσω την προθεσμία, και επίσης, θα τα έκανα και για Εποπ, ανεξάρτητα με το πότε θα βγεί η προκήρυξη. Το ένα, δεν εμποδίζει το άλλο. Ούτε σημαίνει ότι επειδή υποβάλλεις αιτήσεις και δικαιολογητικά, δεσμεύεσαι να πας οπουδήποτε, εάν αλλάξεις γνώμη. Ούτε επίσης, σημαίνει ότι επειδή δηλώνεις συμμετοχή, έχεις εξασφαλίσει και την επιτυχία. Δηλαδή μην κλείνεις πόρτες από μόνος σου και μην αγχώνεσαι, χωρίς να υπάρχει λόγος. Από ειδικότητα Εποπ, τί σε ενδιαφέρει, έχεις αρκετά μόρια, έχεις καλή φυσική κατάσταση για τα αθλήματα; Ως αγρότης, δεν γνωρίζω βέβαια και τα δεδομένα σου, μπορεί να έχεις καλύτερο εισόδημα, αλλά σημασία έχει να μπορέσεις να κάνεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο!
Styga
Lianos2005

Φίλε και σε όλα τα παιδιά που απάντησαν ευχαριστώ. Το θέμα είναι ότι αν υποβάλλεις τα χαρτιά για νέος αγρότης δεν μπορείς για 7 χρόνια να κάνεις άλλο επάγγελμα σε δεσμευη. Τώρα από μόρια έχω 500 και φυσική κατάσταση άριστη λόγω ότι από μικρός ασχολούμε με αθλήματα μποξ και γυμναστήριο τώρα αδέρφια το θέμα είναι να ρισκάρω και να περιμένω θα βγεί για το 25 η τσάμπα θα καταστραφω.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 6 επισκέπτες