Οριστικά δικαστικής αστυνομίας-υγειονομικά, αθλήματα, ψυχοτεχνικά 2024

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Οριστικά δικαστικής αστυνομίας-υγειονομικά, αθλήματα, ψυχοτεχνικά 2024

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 10, 2025 9:49 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 10, 2025 9:13 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 10, 2025 7:39 am Ο σκοπός ζωής του τυπά είναι να μάθει για τους επιλαχόντες ότι άλλο τον ρώτησαν εδώ για την υπηρεσία δεν απαντάει και κάνει πως δεν τον βλέπει άρα πιστεύετε όσα λέει; Του επισκέφθηκε ο υφυπουργός όπως λέει και το μόνο που τον ένοιαζε και έμαθε είναι αν θα πάρει επιλαχόντες όχι πως θα εξελιχθει η υπηρεσία που είναι χαχαχαχαχα. Δεν απαντάει στα περί υπηρεσίας γιατί δεν ξέρει τίποτα και θα πει κάτι που δεν ισχύει και θα τον βγάλει κάποιος άλλος από μέσα ψεύτη!

Πρώτον έχω φίλο στους επιλαχόντες και για αυτό ρώτησα φίλε. Δεύτερον όσοι είμαστε μέσα δόξα το θεό εχουμε ομαδικη. Τώρα αν εσενα σε πείραξε τόσο πολύ που άκουσες ότι δεν θα μπεις δεν σου φταίω εγώ περίμενε την επόμενη προκηρυξη. Εγώ στο φόρουμ μπήκα προκειμένου να σας ενημερώσω ότι δεν θα κάνει απορρόφηση επιλαχοντων για να μην κανετε όνειρα
ενταξει για αυτο μας ενημερωσες απο χθες παμπολλες φορες. Εχεις κατι αλλο χρησιμο να μας πεις, οπως ποσα ειναι τα κενα ας πουμε να ξερουμε περιπου;

Γύρω στα 30-35
Επισκέπτης

Θέλω να κρατήσω την ανωνυμία μου. Είμαι μέσα στους επιλαχόντες που έχουν μείνει. Έβαλα έναν γνωστό μου που ξέρει τον φλωριδη και μου απάντησε σήμερα πως μέχρι τον Απρίλιο θα απορροφηθούν όλοι οι επιλαχόντες καθώς το σώμα έχει μεγάλες ανάγκες από προσωπικο
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 10, 2025 1:08 pm Θέλω να κρατήσω την ανωνυμία μου. Είμαι μέσα στους επιλαχόντες που έχουν μείνει. Έβαλα έναν γνωστό μου που ξέρει τον φλωριδη και μου απάντησε σήμερα πως μέχρι τον Απρίλιο θα απορροφηθούν όλοι οι επιλαχόντες καθώς το σώμα έχει μεγάλες ανάγκες από προσωπικο
Ποσο το διασκεδαζετε που μπαινετε και γραφετε ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του και παιζετε με τις ελπιδες καποιων παιδιων;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 10, 2025 1:08 pm Θέλω να κρατήσω την ανωνυμία μου. Είμαι μέσα στους επιλαχόντες που έχουν μείνει. Έβαλα έναν γνωστό μου που ξέρει τον φλωριδη και μου απάντησε σήμερα πως μέχρι τον Απρίλιο θα απορροφηθούν όλοι οι επιλαχόντες καθώς το σώμα έχει μεγάλες ανάγκες από προσωπικο
Και τι περιμένει να κάνει έκπληξη και δεν έχει ακουστεί το παραμικρό ;
Sakisttt

Δημοσίευση από Sakisttt »

Και τους επιλαχόντες όλους να απορροφήσει, κάποια στιγμή θα χρειαστεί να βγει και προκήρυξη αλλιώς δε φτάνεις τα 2000 άτομα που θέλουν για το Σώμα.
Η νέα προκήρυξη είναι δεδομένη κάποια στιγμή.
Ίσως γίνει και αυτό με τους επιλαχόντες αλλα δε πιστεύω να τους πάρει ολους
Επισκέπτης

Sakisttt έγραψε: Παρ Ιαν 10, 2025 1:57 pm Και τους επιλαχόντες όλους να απορροφήσει, κάποια στιγμή θα χρειαστεί να βγει και προκήρυξη αλλιώς δε φτάνεις τα 2000 άτομα που θέλουν για το Σώμα.
Η νέα προκήρυξη είναι δεδομένη κάποια στιγμή.
Ίσως γίνει και αυτό με τους επιλαχόντες αλλα δε πιστεύω να τους πάρει ολους
[/quote

Νέα προκήρυξη κατευθείαν δεν νομίζω ότι θα ασχοληθεί καν με τους επιλαχόντες μόνο κάνα κενό θα καλύψει
Chris1

Δημοσίευση από Chris1 »

Βρε παιδιά με 400-500 άτομα που έμειναν πίσω σαν επιλαχόντες δεν γίνεται κάτι και για αυτό θα βγάλει νέα προκήρυξη για να βάλει έναν μεγάλο αριθμό μέσα. Έσυ που έχεις τον φλωριδη και καλά μέσο μην λες ***** δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει απορρόφηση. Θα είχε γίνει κάποια ανακοίνωση αν ήταν
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Venom94 »

Chris1 έγραψε: Παρ Ιαν 10, 2025 2:24 pm Βρε παιδιά με 400-500 άτομα που έμειναν πίσω σαν επιλαχόντες δεν γίνεται κάτι και για αυτό θα βγάλει νέα προκήρυξη για να βάλει έναν μεγάλο αριθμό μέσα. Έσυ που έχεις τον φλωριδη και καλά μέσο μην λες ***** δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει απορρόφηση. Θα είχε γίνει κάποια ανακοίνωση αν ήταν
Ναι μεν αλλά...
Μην ξεχνάτε ότι για να ξεκινήσει η διαδικασία μιας προκυρηξης χρειάζεται χρόνο και χρήμα. Σχεδόν τα τριπλάσια και τα δύο αυτά συγκριτικά, με άτομα που έχει ήδη έτοιμα περασμένα στις λίστες. Περιμένουμε να δούμε τι ισχύει και τι όχι.
Επισκέπτης

Το 90% που σχολιάζει αρνητικά για επιλαχόντες εδώ μέσα είναι είτε ατομα που έχουν κοπει στις πκε και στα δικαιολογητικά και ελπίζουν σε δεύτερη ευκαιρία, είτε άτομα που έχουν ήδη μπει και υπηρετούν κι απλά ρίχνουν το ηθικό των υπολοίπων χωρίς λόγο και αιτία. Ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου κοινώς γιατί είμαστε Ελλάδα. Το δίκαιο και αξιοκρατικό είναι να απορροφήσει όσους πιο πολλούς γίνεται από τους επιλαχόντες αυτής της προκυρηξης και μελλοντικά να βγάλει μια καινούργια αναλόγως τα κενά που θα υπάρξουν
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 10, 2025 2:40 pm Το 90% που σχολιάζει αρνητικά για επιλαχόντες εδώ μέσα είναι είτε ατομα που έχουν κοπει στις πκε και στα δικαιολογητικά και ελπίζουν σε δεύτερη ευκαιρία, είτε άτομα που έχουν ήδη μπει και υπηρετούν κι απλά ρίχνουν το ηθικό των υπολοίπων χωρίς λόγο και αιτία. Ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου κοινώς γιατί είμαστε Ελλάδα. Το δίκαιο και αξιοκρατικό είναι να απορροφήσει όσους πιο πολλούς γίνεται από τους επιλαχόντες αυτής της προκυρηξης και μελλοντικά να βγάλει μια καινούργια αναλόγως τα κενά που θα υπάρξουν

Φίλε μου πραγματικά τα είπες όλα. Θεωρώ το σωστό έτσι είναι
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 10, 2025 2:40 pm Το 90% που σχολιάζει αρνητικά για επιλαχόντες εδώ μέσα είναι είτε ατομα που έχουν κοπει στις πκε και στα δικαιολογητικά και ελπίζουν σε δεύτερη ευκαιρία, είτε άτομα που έχουν ήδη μπει και υπηρετούν κι απλά ρίχνουν το ηθικό των υπολοίπων χωρίς λόγο και αιτία. Ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου κοινώς γιατί είμαστε Ελλάδα. Το δίκαιο και αξιοκρατικό είναι να απορροφήσει όσους πιο πολλούς γίνεται από τους επιλαχόντες αυτής της προκυρηξης και μελλοντικά να βγάλει μια καινούργια αναλόγως τα κενά που θα υπάρξουν

Όπως επίσης και αυτοί που δεν είχαν αρκετά μορια και δεν μπήκαν προσπαθούν να δημιουργήσουν ελπίδες δήθεν για απορρόφηση ενώ το θέμα της 1ΔΑ έχει κλείσει...
Επισκέπτης

[*]
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 10, 2025 2:49 pm

Όπως επίσης και αυτοί που δεν είχαν αρκετά μορια και δεν μπήκαν προσπαθούν να δημιουργήσουν ελπίδες δήθεν για απορρόφηση ενώ το θέμα της 1ΔΑ έχει κλείσει...

Είσαι ένας από αυτούς που ανέφερα στο σχόλιο μου. Και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Δεν αξίζουν να απορροφηθούν άτομα που πήγανε απ' την μια μεριά της Ελλάδας στην Αθήνα σε δύο μέρες μερικοί κιόλας απροπονητοι, περάσανε μια Χ, ψ ταλαιπωρία σωματική ψυχική και κυρίως οικονομική για να φέρουν εις πέρας τις δοκιμασίες; Τα ίδια αυτά παιδιά θα είναι που θα κάνουν αίτηση σε νέα προκήρυξη αν υπάρξει άμεσα όποτε ποιος ο λόγος για τέτοιες διαφωνίες;!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 10, 2025 2:51 pm [*]

Είσαι ένας από αυτούς που ανέφερα στο σχόλιο μου. Και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Δεν αξίζουν να απορροφηθούν άτομα που πήγανε απ' την μια μεριά της Ελλάδας στην Αθήνα σε δύο μέρες μερικοί κιόλας απροπονητοι, περάσανε μια Χ, ψ ταλαιπωρία σωματική ψυχική και κυρίως οικονομική για να φέρουν εις πέρας τις δοκιμασίες; Τα ίδια αυτά παιδιά θα είναι που θα κάνουν αίτηση σε νέα προκήρυξη αν υπάρξει άμεσα όποτε ποιος ο λόγος για τέτοιες διαφωνίες;!

Αξίζει αλλά είπαμε καλεσε όλον τον κόσμο για αθλήματα για να βάλει δικά του άτομα μέσα είστε άτυχοι δυστυχώς. Όταν με το καλό θα βγει η νέα προκηρυξη κάντε πάλι θα χαρτιά σας γιατί δεν πρόκειται να σας αξιοποιήσει
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 10, 2025 3:29 pm

Αξίζει αλλά είπαμε καλεσε όλον τον κόσμο για αθλήματα για να βάλει δικά του άτομα μέσα είστε άτυχοι δυστυχώς. Όταν με το καλό θα βγει η νέα προκηρυξη κάντε πάλι θα χαρτιά σας γιατί δεν πρόκειται να σας αξιοποιήσει
Πες στο βύσμα σου να διορίσει και μένα θα ήθελα θέση σε καμία ΔΕΗ αν περισσεύει γίνεται φίλε ; Ψηφίζω ΝΔ να πηδήξουμε καμία σειρουλα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 10, 2025 3:42 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 10, 2025 3:29 pm

Πες στο βύσμα σου να διορίσει και μένα θα ήθελα θέση σε καμία ΔΕΗ αν περισσεύει γίνεται φίλε ; Ψηφίζω ΝΔ να πηδήξουμε καμία σειρουλα

Δυστυχώς υπάρχουν και άλλα παιδιά της ΝΔ που θέλουν να μπουν και για αυτό θα σας παρακάμψει και θα βγαλει νέα προκηρυξη
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες