Γιατι βλεπεις να το τρεχουν πολυ; Επιχορηγηση της ΕΕ ηταν και απλα το φτιαξανε για να δειξουν οτι ακολουθουν τα βηματα του εξωτερικου που εχουν οντως δικαστικη αστυνομια (με τελειως διαφορετικες αρμοδιοτητες απο αυτες που εκτελουν τα παιδια στη παρουσα φαση). Εδω οι δικοι μας δεν εχουν ουτε βαρδιες, που σημαινει πιο πολλα ατομα γιατι μη γελιομαστε με 500 ατομα τι σωμα να φτιαξεις οταν λες οτι μεχρι τελη του 25 θα εχεις αποδεσμευσει 2.200-2.500 της ΕΛΑΣ απ τα δικαστηρια;! Δεν εχουν λαβει οπλισμο, αλεξισφαιρα και ο, τι συνεπαγεται αυτο, ουτε καν οχηματα για επιδοση δικογραφων. Καποιοι δεν εχουν ουτε στολες καλα καλα σε ορισμενα δικαστηρια. Σε Οππι 2 φαινεται να οδευει...
Οριστικά δικαστικής αστυνομίας-υγειονομικά, αθλήματα, ψυχοτεχνικά 2024
Re: Οριστικά δικαστικής αστυνομίας-υγειονομικά, αθλήματα, ψυχοτεχνικά 2024
Η οποία ήταν εξ αρχής ειδικοί φρουροί της ελας, η δικαστική είναι πολιτικό προσωπικό του Δικαιοσύνης που είναι στον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα δε γίνεται να τους κάνει ελας.
Ο Μπουγάς είπε ότι το Σώμα θα έχει 2000 κόσμο, οπότε όταν γίνουν όλες οι προσλήψεις τότε θα φτιαχτεί σωστά και με δομή.
Ο Μπουγάς είπε ότι το Σώμα θα έχει 2000 κόσμο, οπότε όταν γίνουν όλες οι προσλήψεις τότε θα φτιαχτεί σωστά και με δομή.
Μακαρι να συμβει αυτο, αν δεν υπαρξει κινηση μεσα στο 25 θα ειναι φιασκο. Κανονικα πρεπει να παρθουν ολοι οι επιλαχοντες η εστω μεγαλο μερος αυτων μονο και μονο για την ταλαιπωρια που περασαμε σε 2 μερες να τα εχουμε ολα ετοιμα (και ειδικα οσοι ηταν 4η προσκληση). Και επειτα, επειδη προφανως ουτε αυτα τα ατομα θα φτασουν, αν παμε στο 2-2.500, θα χρειαστει και νεα προκυρηξη. Αυτο ειναι το δικαιο. Και δεν το λεω επειδη ειμαι κι εγω επιλαχων. Και μεσα να ημουν το ιδιο ακριβως θα υποστηριζα.
Παντως ενας γνωστος μου που μπηκε, ειχαν ρωτησει μια εισαγγελεα τι θα γινει αν διαλυθει η υπηρεσια και τους ειπε θα γινετε δικαστικοι υπαλληλοι στα δικαστηρια και στο Υπουργειο.
Δε νομιζω οτι θα διαλυθει, θα παιρνει κοσμο μεχρι αν συμπληρωσει 2000 κοσμο προσωπικο και να βγαινουν οι υπηρεσιες!
Δε νομιζω οτι θα διαλυθει, θα παιρνει κοσμο μεχρι αν συμπληρωσει 2000 κοσμο προσωπικο και να βγαινουν οι υπηρεσιες!
Ποσα ατομα εχουν φυγει απο τα 500 γνωριζουμε σιγουρα; Καποιος απ τα παιδια που ειναι ηδη στο σωμα να μας πει ;
Εδώ έχει παραιτηθεί κόσμος και δεν ακολουθούν τις οδηγίες του ΦΕΚ που λέει σε περίπτωση παραιτήσεις πάει επιλαχοντας. Ενα ακόμη φιάσκο στην ιστορία των προκηρύξεων
Γνωριζουμε αριθμο παραιτησεων ;
Εγω δεν γνωριζω συνολικο αριθμο αλλα σημερα παραιτηθηκε ενας απο Κρητη.
Παιδιά μην κανετε όνειρα. Κάλεσε τόσο κόσμο γιατί ήταν κάποια βύσματα προς το τέλος και έπρεπε να μπουν και σας το λέω αυτό γιατί ήμουν ένας από αυτούς δεν έχει σκοπό να απορροφήσει επιλαχόντες μόνο τα κενά εάν θα καλύψει. Από εκεί και πέρα νέα προκηρυξη.3η,4η,5η πρόσκληση ήταν για να μπουν κάποια βύσματα όχι ότι είχε σκοπό να σας πάρει όλους το ξαναλέω.
Υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν μπει με άκρες, αν με καταλαβαίνεις. Θα το ήξερε το βύσμα σου αυτό για αυτό και κοιτάζουν για απορρόφηση. Ρωτά και μάθε τι και πώς εφόσον έχεις άκρες.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 09, 2025 2:00 pm Παιδιά μην κανετε όνειρα. Κάλεσε τόσο κόσμο γιατί ήταν κάποια βύσματα προς το τέλος και έπρεπε να μπουν και σας το λέω αυτό γιατί ήμουν ένας από αυτούς δεν έχει σκοπό να απορροφήσει επιλαχόντες μόνο τα κενά εάν θα καλύψει. Από εκεί και πέρα νέα προκηρυξη.3η,4η,5η πρόσκληση ήταν για να μπουν κάποια βύσματα όχι ότι είχε σκοπό να σας πάρει όλους το ξαναλέω.
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 09, 2025 2:07 pmΥπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν μπει με άκρες, αν με καταλαβαίνεις. Θα το ήξερε το βύσμα σου αυτό για αυτό και κοιτάζουν για απορρόφηση. Ρωτά και μάθε τι και πώς εφόσον έχεις άκρες.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 09, 2025 2:00 pm Παιδιά μην κανετε όνειρα. Κάλεσε τόσο κόσμο γιατί ήταν κάποια βύσματα προς το τέλος και έπρεπε να μπουν και σας το λέω αυτό γιατί ήμουν ένας από αυτούς δεν έχει σκοπό να απορροφήσει επιλαχόντες μόνο τα κενά εάν θα καλύψει. Από εκεί και πέρα νέα προκηρυξη.3η,4η,5η πρόσκληση ήταν για να μπουν κάποια βύσματα όχι ότι είχε σκοπό να σας πάρει όλους το ξαναλέω.
Απορροφηση δεν πρόκειται να γίνει. Μόνο τα κενά θα καλυφθούν από εκεί και πέρα νέα προκηρυξη. Έχεις κάτι έγκυρο και λες για απορρόφηση; Αλλιώς μην κάνεις τσάμπα ονειρα
Κάτι έχω κι εγώ, όπως έχεις κι εσύ σαν παιδί.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 09, 2025 2:10 pmΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 09, 2025 2:07 pmΥπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν μπει με άκρες, αν με καταλαβαίνεις. Θα το ήξερε το βύσμα σου αυτό για αυτό και κοιτάζουν για απορρόφηση. Ρωτά και μάθε τι και πώς εφόσον έχεις άκρες.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 09, 2025 2:00 pm Παιδιά μην κανετε όνειρα. Κάλεσε τόσο κόσμο γιατί ήταν κάποια βύσματα προς το τέλος και έπρεπε να μπουν και σας το λέω αυτό γιατί ήμουν ένας από αυτούς δεν έχει σκοπό να απορροφήσει επιλαχόντες μόνο τα κενά εάν θα καλύψει. Από εκεί και πέρα νέα προκηρυξη.3η,4η,5η πρόσκληση ήταν για να μπουν κάποια βύσματα όχι ότι είχε σκοπό να σας πάρει όλους το ξαναλέω.
Απορροφηση δεν πρόκειται να γίνει. Μόνο τα κενά θα καλυφθούν από εκεί και πέρα νέα προκηρυξη. Έχεις κάτι έγκυρο και λες για απορρόφηση; Αλλιώς μην κάνεις τσάμπα ονειρα
Όση απορρόφηση και να κάνει δε γίνεται να πάρει 1000 άτομα από επιλαχόντες. Σίγουρα θα βγει και νέα προκήρυξη κάποια στιγμή.
Είπαν ότι θέλουν περίπου 2000 άτομα για το Σώμα.
Δύσκολο να πάρει 1500 άτομα μόνο από επιλαχόντες.
Μπορεί να γίνουν και τα 2, να πάρει λίγους έξτρα επιλαχόντες και κάποια στιγμή να βγάλει και νέα προκήρυξη.
Είπαν ότι θέλουν περίπου 2000 άτομα για το Σώμα.
Δύσκολο να πάρει 1500 άτομα μόνο από επιλαχόντες.
Μπορεί να γίνουν και τα 2, να πάρει λίγους έξτρα επιλαχόντες και κάποια στιγμή να βγάλει και νέα προκήρυξη.
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 09, 2025 2:16 pmΚάτι έχω κι εγώ, όπως έχεις κι εσύ σαν παιδί.
27 χρόνων δεν με λες και παιδί. Επίσης μάλλον το "βυσμα" που έχεις ίσως να μην είναι και τόσο αξιόπιστο αφού απορρόφηση φίλε δεν πρόκειται να γίνει. Σε πάω και στοίχημα εάν θες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες