Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Καλημέρα για να δούμε θα έχουμε νέα αυτήν την ει
Καλημέρα καλή χρονιά να ρωτήσω και εγώ ρε παιδιά εάν παίζει να μας καλέσουν (600) αυτή την εβδομάδα
Ο αρχιφύλακας έγραψε στο νήμα του 2025 ότι θα αρχίσουν λογικά να καλούν από την επόμενη εβδομάδα.
Παιδια στην προκήρυξη με τους 300 δυστυχώς δεν μπορούσα οικονομικα να συμμετέχω και είχα αρνηθεί την θεση μου. Ειχα στείλει υπεύθυνη δήλωση οτι αρνούμαι την θεση στην προκήρυξη 300 θεσεων! Λέτε να υπάρχει περίπτωση να μπορώ να συμμετέχω στους υπόλοιπους 600?
Δεν νομίζω, εφόσον δεν δέχθηκες αποκλείστηκες.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 09, 2025 3:01 am Παιδια στην προκήρυξη με τους 300 δυστυχώς δεν μπορούσα οικονομικα να συμμετέχω και είχα αρνηθεί την θεση μου. Ειχα στείλει υπεύθυνη δήλωση οτι αρνούμαι την θεση στην προκήρυξη 300 θεσεων! Λέτε να υπάρχει περίπτωση να μπορώ να συμμετέχω στους υπόλοιπους 600;
είχες περάσει αθλήματα και μετά κόπηκες;Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 09, 2025 3:01 am Παιδια στην προκήρυξη με τους 300 δυστυχώς δεν μπορούσα οικονομικα να συμμετέχω και είχα αρνηθεί την θεση μου. Ειχα στείλει υπεύθυνη δήλωση οτι αρνούμαι την θεση στην προκήρυξη 300 θεσεων! Λέτε να υπάρχει περίπτωση να μπορώ να συμμετέχω στους υπόλοιπους 600;
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ, ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ 300.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 09, 2025 3:34 amΔεν νομίζω, εφόσον δεν δέχθηκες αποκλείστηκες.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 09, 2025 3:01 am Παιδια στην προκήρυξη με τους 300 δυστυχώς δεν μπορούσα οικονομικα να συμμετέχω και είχα αρνηθεί την θεση μου. Ειχα στείλει υπεύθυνη δήλωση οτι αρνούμαι την θεση στην προκήρυξη 300 θεσεων! Λέτε να υπάρχει περίπτωση να μπορώ να συμμετέχω στους υπόλοιπους 600;
Δυστυχώς όχι.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 09, 2025 3:01 am Παιδια στην προκήρυξη με τους 300 δυστυχώς δεν μπορούσα οικονομικα να συμμετέχω και είχα αρνηθεί την θεση μου. Ειχα στείλει υπεύθυνη δήλωση οτι αρνούμαι την θεση στην προκήρυξη 300 θεσεων! Λέτε να υπάρχει περίπτωση να μπορώ να συμμετέχω στους υπόλοιπους 600;
Καλημέρα σε όλους έχουμε κάποια ενημέρωση σχετικά με τους 600 ;
Τι ησυχία είναι αυτή; Δεν βλέπω να αληθεύουν τα όσα είχε πει ο αρχιφύλακας του υπουργείου έχουμε ήδη 11 αν δεν βγει μεθαύριο τότε μας έχουν δουλέψει κανονικότητα είτε είναι ο άνθρωπος αρχιφύλακας είτε όχι, αλλά αυτό είναι το φόρουμ όταν μιλάς ανώνυμα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα και την πλάκα σου θα κάνεις να περάσει η ώρα, όταν δεν έχεις κάτι άλλο να ασχοληθείς στην ζωή σου, αν ήταν κανένα site, η Facebook που φαίνονται τα μούτρα σου δεν τα είχες τα αρ@δια να παίξεις διότι θα πέσουν να σε φάνε ! Και δεν αναφέρομαι στον αρχιφυλακα είναι δεν είναι αναφέρομαι γενικά για το φόρουμ! Και ο αντμιν δεν κάνει τίποτα για αυτό είμαστε πολλά παιδιά που ενδιαφερόμαστε να μάθουμε πραγματικά το τι γίνεται εκεί μέσα αφού το δημόσιο δεν μας κάνει την χάρη να μας ενημερώσει... Κάποιοι προπονούνται κάθε μέρα για να είναι σε καλή κατάσταση εδώ και μήνες ... Και οι άλλοι παίζουν με την υπομονή μας ... Καλή τύχη σε όλους μας
Ο αρχιφύλακας είχε πει ότι θα καλέσουν το διάστημα μεταξύ 7 και 31 Γενάρη, τώρα σε ανώνυμο φόρουμ σίγουρα θα υπάρξουν και εκείνοι που θα μπουν να κοροϊδέψουν κόσμο. Από τι στιγμή που δεν υπάρχει κάτι επίσημο δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Τα φαινόμενα πάντως έδειχναν ότι πηγαίνουν να πάρουν τους 600. Μην ξεχνάμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα τελείωσαν οι γιορτές, μέχρι να οργανωθούν και να μπουν τα πράγματα στο δρόμο θέλει λίγο χρόνο. Υπομονή και μέχρι τέλη του μηνός θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε καλά νεαΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιαν 11, 2025 5:42 pm Τι ησυχία είναι αυτή; Δεν βλέπω να αληθεύουν τα όσα είχε πει ο αρχιφύλακας του υπουργείου έχουμε ήδη 11 αν δεν βγει μεθαύριο τότε μας έχουν δουλέψει κανονικότητα είτε είναι ο άνθρωπος αρχιφύλακας είτε όχι, αλλά αυτό είναι το φόρουμ όταν μιλάς ανώνυμα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα και την πλάκα σου θα κάνεις να περάσει η ώρα, όταν δεν έχεις κάτι άλλο να ασχοληθείς στην ζωή σου, αν ήταν κανένα site, η Facebook που φαίνονται τα μούτρα σου δεν τα είχες τα αρ@δια να παίξεις διότι θα πέσουν να σε φάνε ! Και δεν αναφέρομαι στον αρχιφυλακα είναι δεν είναι αναφέρομαι γενικά για το φόρουμ! Και ο αντμιν δεν κάνει τίποτα για αυτό είμαστε πολλά παιδιά που ενδιαφερόμαστε να μάθουμε πραγματικά το τι γίνεται εκεί μέσα αφού το δημόσιο δεν μας κάνει την χάρη να μας ενημερώσει... Κάποιοι προπονούνται κάθε μέρα για να είναι σε καλή κατάσταση εδώ και μήνες ... Και οι άλλοι παίζουν με την υπομονή μας ... Καλή τύχη σε όλους μας
Ωραία, από βδομάδα αναμένουμε για καρτέλες λογικά
Καλησπέρα φίλε μου το άρθρο αναφέρει στο σημείοKwlotoumpas έγραψε: Σάβ Ιαν 11, 2025 9:36 pm Τσεκάρετε εδώ https://www.odigostoupoliti.eu/plirosi- ... -2025/amp/
5. Υποψήφιοι της υπό στοιχεία 6000/2/7907-ρα΄/ 5.8.2024 προκήρυξης διαγωνισμού πρόσληψης Ειδικών Φρουρών, που κατ’ εφαρμογή της παρ.4 του άρθρου 7 της υπό στοιχεία 7002/12/1-κστ΄/ 22.07.2019 υπουργικής απόφασης, διαγράφηκαν από τον κυρωμένο πίνακα των κατ’ αρχήν πληρούντων τα προσόντα, δεν καλούνται για πλήρωση των θέσεων στο πλαίσιο της παρούσας απόφασης.
Ποιοι υποψήφιοι είναι αυτοί που διαγράφονται δηλαδή γνωρίζει κάποιος;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες