Οριστικά δικαστικής αστυνομίας-υγειονομικά, αθλήματα, ψυχοτεχνικά 2024

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
giannakis7

Re: Οριστικά δικαστικής αστυνομίας-υγειονομικά, αθλήματα, ψυχοτεχνικά 2024

Δημοσίευση από giannakis7 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 02, 2025 8:02 pm
Venom94 έγραψε: Τρί Νοέμ 26, 2024 2:45 pm Γνωρίζουμε αν έχουν παραλάβει οπλισμό-εξοπλισμο τα παιδιά που είναι ήδη μέσα και υπηρετούν; Ή εάν υπάρχει κάποια χρονική προσέγγιση του ποτέ θα γίνει αυτό ;
Εικάζεται οτι εντός του μηνα θα έρθει ο οπλισμός στο υπουργείο δικαιοσυνης, αλλα απο οτι ακουγεται και οι ιδιοι οι προισταμενοι της δικαστικης θα προτεινουν να παραμενει εντος των δικαστηριων

Νομιζω τους ενημερωσαν να παρουν χρηματοκιβωτια, αρα θα τα εχουν στα σπιτια τους τα οπλα.
Υπαρχει κανενα νεο απο Αθηνα; Θα κανουν νυχτες και αργιες?
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

giannakis7 έγραψε: Παρ Ιαν 03, 2025 2:27 pm
Venom94 έγραψε: Τρί Νοέμ 26, 2024 2:45 pm Γνωρίζουμε αν έχουν παραλάβει οπλισμό-εξοπλισμο τα παιδιά που είναι ήδη μέσα και υπηρετούν; Ή εάν υπάρχει κάποια χρονική προσέγγιση του ποτέ θα γίνει αυτό ;
Εικάζεται οτι εντός του μηνα θα έρθει ο οπλισμός στο υπουργείο δικαιοσυνης, αλλα απο οτι ακουγεται και οι ιδιοι οι προισταμενοι της δικαστικης θα προτεινουν να παραμενει εντος των δικαστηριων

Νομιζω τους ενημερωσαν να παρουν χρηματοκιβωτια, αρα θα τα εχουν στα σπιτια τους τα οπλα.
Υπαρχει κανενα νεο απο Αθηνα; Θα κανουν νυχτες και αργιες;
Για να κανουν νυχτες και αργιες θα πρεπει να εχουν οπλισμο πρωτον και παραπανω ατομα δευτερον και αυτη τη στιγμη το μονο που εχουν ειναι στολες... Οποτε...
Sakisttt

Δημοσίευση από Sakisttt »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 03, 2025 6:45 pm
giannakis7 έγραψε: Παρ Ιαν 03, 2025 2:27 pm

Υπαρχει κανενα νεο απο Αθηνα; Θα κανουν νυχτες και αργιες;
Για να κανουν νυχτες και αργιες θα πρεπει να εχουν οπλισμο πρωτον και παραπανω ατομα δευτερον και αυτη τη στιγμη το μονο που εχουν ειναι στολες... Οποτε...
Ούτε στολές έχουν, σε κάποιες περιοχές φοράνε όλοι μαύρα ενώ το ΠΔ λέει γκρι... Αλλού φοράνε γκρι παντελόνι με μαύρο μπουφάν, που είναι το γκρι χιτώνιο που έλεγαν;
Γενικά επικρατει μπαχαλο δε ξέρω που θα καταλήξει όλο αυτό?
Επισκέπτης

Καλημέρα παιδιά καλή χρονιά με υγεία. Μίλησα με άνθρωπο από το υπουργείο και μου είπε ότι θα πάρει μία μεγάλη προκήρυξη δεν θα πάρει από τους πίνακες δηλαδή επιλαχόντες.
BlackJack
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από BlackJack »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιαν 04, 2025 12:24 pm Καλημέρα παιδιά καλή χρονιά με υγεία. Μίλησα με άνθρωπο από το υπουργείο και μου είπε ότι θα πάρει μία μεγάλη προκήρυξη δεν θα πάρει από τους πίνακες δηλαδή επιλαχόντες.
Πές στον ανθρωπο απο το υπουργείο να πάει στο Google. Να πατησει " ετησιος προγραμματισμος προσληψεων 2025 "
Να πατήσει το πρώτο Link που θα του βγάλει απο το Επισημο site του Υπ Εσωτερικών.
Και αμα βρεί πουθενα εκει μέσα προσλήψεις για την Δικαστική θα του δώσω καραμέλες
Επισκέπτης

Ειμαι 100% σιγουρος οτι μπαινουν και σχολιαζουν εδω μεσα ατομα που εχουν ηδη μπει με παραπληροφορησεις μονο και μονο για να ριχνουν τις ψυχολογιες των παιδιων που αναμενουν πισω. Λυπηρο
Επισκέπτης

Δεν λεει και πουθενα ομως στο προυπολογισμο οτι θα παρει επιλαχοντες
opz

Δημοσίευση από opz »

Επιλαχόντες θα παίρνει μέχρι να συμπληρωθεί ο συνολικός αριθμός των θέσεων.

Για να πάρει παραπάνω άτομα θα πρέπει να ψηφιστεί νομοθεσία όπως έγινε/θα γίνει με τους ειδικούς φρουρούς.

Ανοίξτε λίγο τα μάτια σας και ψάξτε λίγο αν σας ενδιαφέρουν οι προκηρύξεις.
Επισκέπτης

Μίλησα με τον ίδιο τον υφυπουργό δικαιοσύνης επειδή είναι γνωστός της οικογένειας μου και μου ξεκαθαρισε ότι δεν θα πάρει επιλαχόντες και ότι θα βγάλει νέα προκηρυξη Οκτώβριο του 2025. Σταματήστε να έχετε ελπίδες για απορρόφηση εσείς οι επιλαχόντες έκλεισε το κεφάλαιο 1ΔΑ/2023
Foivos777

Δημοσίευση από Foivos777 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 08, 2025 1:07 pm Μίλησα με τον ίδιο τον υφυπουργό δικαιοσύνης επειδή είναι γνωστός της οικογένειας μου και μου ξεκαθαρισε ότι δεν θα πάρει επιλαχόντες και ότι θα βγάλει νέα προκηρυξη Οκτώβριο του 2025. Σταματήστε να έχετε ελπίδες για απορρόφηση εσείς οι επιλαχόντες έκλεισε το κεφάλαιο 1ΔΑ/2023
Έμαθες κάτι άλλο οσον αφορά την υπηρεσία; Κάποια εξέλιξη; Καποιο επίδομα αν θα δοθεί?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 08, 2025 1:07 pm Μίλησα με τον ίδιο τον υφυπουργό δικαιοσύνης επειδή είναι γνωστός της οικογένειας μου και μου ξεκαθαρισε ότι δεν θα πάρει επιλαχόντες και ότι θα βγάλει νέα προκηρυξη Οκτώβριο του 2025. Σταματήστε να έχετε ελπίδες για απορρόφηση εσείς οι επιλαχόντες έκλεισε το κεφάλαιο 1ΔΑ/2023
Καταλάβαμε πως μπήκες τότε εσύ αδερφέ
Foivos777

Δημοσίευση από Foivos777 »

Φίλε έμαθες καμία άλλη πληροφορία για την εξέλιξη της υπηρεσίας; Κάνα επίδομα; Αθήνα θα κάνουν νύχτες και ΣΚ?
Επισκέπτης

Καλησπέρα εσύ που έχεις συγγενή τον υφυπουργό. Μήπως γνωρίζεις πόσα άτομα θα παρθούν; Γιατί πρώτον δεν είναι στον προϋπολογισμό του 2025 και δεύτερον δεν έχει βγεί κάποια ανακοίνωση πού να μας προϊδεάζει για κάτι. Αν μπορείς απάντησε μου σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 08, 2025 5:01 pm Καλησπέρα εσύ που έχεις συγγενή τον υφυπουργό. Μήπως γνωρίζεις πόσα άτομα θα παρθούν; Γιατί πρώτον δεν είναι στον προϋπολογισμό του 2025 και δεύτερον δεν έχει βγεί κάποια ανακοίνωση πού να μας προϊδεάζει για κάτι. Αν μπορείς απάντησε μου σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σας κοροιδευει ο καθε πικραμενος και καθεστε και τον ακουτε τι να πω ρε παιδια. Κανεις δε γνωριζει τιποτα εδω δεν ξερουν στο Υπουργειο τι γινεται μην τρελαθουμε τελειως. Αν δεν παρθουν ατομα μεχρι Μαιο ειναι δυσκολα να παρει επιλαχοντες απο εκει και περα. Μετα θα παει για προκυρηξη τελη του 2025 για να τη χρεωσουν στον Προυπολογισμο του 2026 (αφου δεν υπαρχει για την φετινη χρονια κατι). Απλη λογικη...
Ολα αυτα αν το σωμα δεν διαλυθει και συνεχιστει κανονικα η στελεχωση και ο εξοπλισμος του.
Sakisttt

Δημοσίευση από Sakisttt »

Γιατί να διαλυθεί ρε παιδια; Ποιος τα λέει αυτά?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες