Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Miltos04

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Miltos04 »

Μάλλον δεν θα βγεί φίλε 👆👆
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Miltos04 έγραψε: Κυρ Ιαν 05, 2025 4:00 pm Μάλλον δεν θα βγεί φίλε 👆👆
Αρχίσαμε πάλι τα ίδια πάρτε δρόμο εσείς που έχετε μπει απλά για να περάσει η ώρα σας, θέλω να βγει όταν είναι να βγει να δω τι θα λέτε
Επισκέπτης

Οι τρολ να πάρουν το μπουλο από εδώ πέρα
Makis02

Δημοσίευση από Makis02 »

Δεν είμαι τρολ και εγώ θέλω να βγεί για να μαζέψω μόρια έχω πετάξει ένα σορό λεφτά. Απλα να αρχίσετε να σκέφτεστε το ότι αν την να βγει τέλει αυτού η αρχές Φεβρουαρίου θα είχαμε είδη κάποια ανακοίνωση τώρα καθυστε περιμένετε
Επισκέπτης

Καλησπερα παιδια, απο εγκυρη πληροφορια η προκηρυξη θα βγει την ιδια περιοδο που βγηκε και η προκηρυξη του 2024.
Giorgosthe

Δημοσίευση από Giorgosthe »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 05, 2025 9:12 pm Καλησπερα παιδια, απο εγκυρη πληροφορια η προκηρυξη θα βγει την ιδια περιοδο που βγηκε και η προκηρυξη του 2024.
Ρε φιλε δεν βγηκε καμια προκυρηξη το 24 μας κοροιδευεις μες τα μουτρα μας τι εισαι και εσυ και οποιοδηποτε αλλο τρολ 15 χρονων που δεν εχετε τι να κανετε και μπαινετε δω μεσα μπας και σας δωσει κανεις σημασια. ΑΜΑ θελετε να αρχισουμε παλι τα ιδια κανενα προβλημα, ισα ισα εγω προσωπικα φτιαχνομαι οταν βλεπω να γραφουν προβληματικοι στο φορουμ
glx9

Δημοσίευση από glx9 »

Οταν και αν με το καλο μας ζητησουν να κανουμε τις εξετασεις υγειας. Μπορουμε να τις κανουμε δωρεαν στο Ναυτικο Νοσοκομειο με κανενα χαρτι που θα μας δωσουν; Μου φαινεται ακραιο να πληρωσω τοσα λευτα και μετα να κοπω 🥲
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Eleonora »

glx9 έγραψε: Δευ Ιαν 06, 2025 10:12 am Οταν και αν με το καλο μας ζητησουν να κανουμε τις εξετασεις υγειας. Μπορουμε να τις κανουμε δωρεαν στο Ναυτικο Νοσοκομειο με κανενα χαρτι που θα μας δωσουν; Μου φαινεται ακραιο να πληρωσω τοσα λευτα και μετα να κοπω 🥲
Με την έκδοση της προκήρυξης, θα βρεις συνημμένα, υποδείγματα των εξετάσεων που πρέπει να κάνεις,   με αυτό το υπόδειγμα, θα σπεύσεις να κάνεις τις εξετάσεις σε οποιαδήποτε δομή υγείας, είτε δημόσια,(κέντρα υγείας, νοσοκομεία)   δωρεάν,
είτε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα, πληρώνοντας συμμετοχή. Θα διαβάσεις τις σχετικές οδηγίες της προκήρυξης. Και στα νοσοκομεία όμως, θα πρέπει να κλείσεις ραντεβου εγκαίρως, οπότε δεν πρέπει να περιμένεις να πλησιάζει η προθεσμία που λήγουν οι αιτήσεις, οι εξετάσεις μπορούν να γίνουν σε χρόνο μεταγενέστερο της προκήρυξης. Π. Χ βγαίνει η προκήρυξη 20.1.2025 με λήξη 20.3.2025 για υποβολή αιτήσεων, από 21.1.2025 και μετά, μπορείς να κάνεις τις εξετάσεις.
Styga
Επισκέπτης

Δε βλέπω να βγαίνει Γενάρη Φλεβάρη και αν.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 07, 2025 1:15 pm Δε βλέπω να βγαίνει Γενάρη Φλεβάρη και αν.

Ρε συ φίλε έχουμε ακόμη 7 κάτσε να πάει τέλος Ιανουαρίου και τότε το βλέπουμε
RescueJumper

Δημοσίευση από RescueJumper »

Γνωριζει καποιος το χρονοδιαγραμμα περιπου της διαδικασιας, απο την στιγμη που βγαινει η προκυρηξη μεχρι τον πινακα των επιτυχοντων, την εξεταση των αθληματων και την καταταξη; Πχ αν βγει τελη γεναρη καποιος που περναει ολες τις φασεις ποτε θα κληθει
Επισκέπτης

Παιδιά ας βγει με το καλό πρώτα και όλα θα γίνουν, μην βιαζόμαστε
Mhtsos205

Δημοσίευση από Mhtsos205 »

Αρε παιδία δεν υπάρχει κανένα νέο για την προκήρυξη
Makhs2001

Δημοσίευση από Makhs2001 »

Εσύ πού λες θα βγεί Φεβρουάριο μην λες βλακείες δεν θα βγεί παιδιά δεν υπάρχει τίποτα που έχει αναφέρει ο Δένδιας άμα ήταν να βγεί θα είχαμε από πολύ πιο νωρίς νέα όπως της προηγούμενες χρονιές
Giorgosthe

Δημοσίευση από Giorgosthe »

Σας ειπαμε κατι για το ποτε θα βγει (ΤΕΛΗ ΓΕΝΑΡΗ ΜΕ ΦΛΕΒΑΡΗ) αν θα βγει και σεις συνεχιζεται το βιολακι σας. Ποιο ακριβως ειναι το ΠΡΟΒΛΗΜΑ σας και δεν μπορειτε να περιμενετε μεχρι να τελειωσει ο μηνας; Δεν καταλαβαινω πραγματικα. Καντε οτι θελετε ειλικρινα καθε φορα ρωτατε το ιδιο, αμα δεν μπορειτε να κανετε υπομονη πατε τουλαχιστον να πιασετε μια δουλεια και οταν βγει καντε την ρημαδοαιτηση. Το να μπαινετε και να μας ζαλιζετε μες τις ιδιες ερωτησεις δεν θα σας διευκοληνει καπου.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες