Ευχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση. Όσο για το "κύριο" που απάντησε ότι τελείωσαν τα παραθυρακια. Αν δεν ήθελες να βοηθήσεις μην μπαίνεις στο κόπο να απαντάς φίλε μου. Να σου θυμίσω ο σκοπός του φόρουμ αυτός είναι. Οπότε αν δεν είσαι διαθετημενος να βοηθήσεις και να ενημερωθείς από εδώ κλείσε τον υπολογιστή σου και καληνύχτα! Ευχαριστώ και για την υποστήριξη τον άλλο φίλο! Καλή χρονιά με υγεία και λιγότερη κακία!niasimas έγραψε: Τρί Δεκ 31, 2024 11:17 pmΠροκήρυξη για εμοδε και οδηγούς και μετά εποχικούς. Για 25, εκτός πανελληνίων, αυτές θα είναι οι προκ. Κριτήρια, ειδικές δυνάμεις, όσοι είναι εποχικοί έχουν αυξημένη μοριοδότηση, μόρια για εθελοντές. Ηλικίες, για εμοδε-οδηγούς,28 πολίτες-35 εποχικοί, για την προκ εποχικών,40 μάχιμοι-50 οδηγοί.
Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2025)
Re: Προκήρυξη πυροσβεστικής 2025
Επιπλέον, για οδηγός, θες δίπλωμα Γ, σαν προαπαιτούμενο. Το Δ δίνει και μόρια. Να ξέρεις πάντα, ότι η επιλογή των πανελληνίων, είναι η καλύτερη. Διαβάζεις, γράφεις, περνάς και δεν εξαρτιέσαι από κανέναν. Αν δεν μπορείς, τότε αυτές οι προκ είναι οι επιλογές σου.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 01, 2025 10:34 pmΕυχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση. Όσο για το "κύριο" που απάντησε ότι τελείωσαν τα παραθυρακια. Αν δεν ήθελες να βοηθήσεις μην μπαίνεις στο κόπο να απαντάς φίλε μου. Να σου θυμίσω ο σκοπός του φόρουμ αυτός είναι. Οπότε αν δεν είσαι διαθετημενος να βοηθήσεις και να ενημερωθείς από εδώ κλείσε τον υπολογιστή σου και καληνύχτα! Ευχαριστώ και για την υποστήριξη τον άλλο φίλο! Καλή χρονιά με υγεία και λιγότερη κακία!niasimas έγραψε: Τρί Δεκ 31, 2024 11:17 pmΠροκήρυξη για εμοδε και οδηγούς και μετά εποχικούς. Για 25, εκτός πανελληνίων, αυτές θα είναι οι προκ. Κριτήρια, ειδικές δυνάμεις, όσοι είναι εποχικοί έχουν αυξημένη μοριοδότηση, μόρια για εθελοντές. Ηλικίες, για εμοδε-οδηγούς,28 πολίτες-35 εποχικοί, για την προκ εποχικών,40 μάχιμοι-50 οδηγοί.
Δε σου ειπε κακια. Σου ειπε την αληθεια οπως ειναι. Η μονη σου επιλογη εφοσον δεν εισαι ουτε εποχικος ουτε εθελοντης για να εχεις πιθανοτητες να μπεις απο προκυρηξη ειναι μονο εποχικος και αυτο θα εισαι λιστα σαν επιλαχον που θα σε παρουν τηλ μπορει σε 4-5 χρονια η και ποτε. Υπαρχουν πολλοι εθελοντες και εποχικοι με αρκετες αντιπυρικες ειδικες δυναμεις προεδρικη φρουρα καλο βαθμο απολυτηριο λυκειου και γ-δ κατηγοριας διπλωματα. Βεβαια εχεις δικαιωμα συμματοχης σε οποιαδηποτε προκυρηξη βγει της πυρσοσβεστικης εφοσον εχεις την ηλικια. Κλεισε τον υπολογιστη και κατσε σκεψου! Καλη χρονια με υγεια και περισσοτερο μυαλο!Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 01, 2025 10:34 pmΕυχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση. Όσο για το "κύριο" που απάντησε ότι τελείωσαν τα παραθυρακια. Αν δεν ήθελες να βοηθήσεις μην μπαίνεις στο κόπο να απαντάς φίλε μου. Να σου θυμίσω ο σκοπός του φόρουμ αυτός είναι. Οπότε αν δεν είσαι διαθετημενος να βοηθήσεις και να ενημερωθείς από εδώ κλείσε τον υπολογιστή σου και καληνύχτα! Ευχαριστώ και για την υποστήριξη τον άλλο φίλο! Καλή χρονιά με υγεία και λιγότερη κακία!niasimas έγραψε: Τρί Δεκ 31, 2024 11:17 pmΠροκήρυξη για εμοδε και οδηγούς και μετά εποχικούς. Για 25, εκτός πανελληνίων, αυτές θα είναι οι προκ. Κριτήρια, ειδικές δυνάμεις, όσοι είναι εποχικοί έχουν αυξημένη μοριοδότηση, μόρια για εθελοντές. Ηλικίες, για εμοδε-οδηγούς,28 πολίτες-35 εποχικοί, για την προκ εποχικών,40 μάχιμοι-50 οδηγοί.
Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2025)
Καλημέρα και καλή χρονιά… όσο για τον κύριο που λες φίλε μ καλώς ή κακώς έχει ένα δίκιο, όλοι λίγο πολύ ψάχνουμε αυτό τ παραθυράκι της εισχώρησης στο σώμα αναίμακτα …
Σε ευχαριστώ πολύniasimas έγραψε: Τετ Ιαν 01, 2025 11:21 pmΕπιπλέον, για οδηγός, θες δίπλωμα Γ, σαν προαπαιτούμενο. Το Δ δίνει και μόρια. Να ξέρεις πάντα, ότι η επιλογή των πανελληνίων, είναι η καλύτερη. Διαβάζεις, γράφεις, περνάς και δεν εξαρτιέσαι από κανέναν. Αν δεν μπορείς, τότε αυτές οι προκ είναι οι επιλογές σου.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 01, 2025 10:34 pmΕυχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση. Όσο για το "κύριο" που απάντησε ότι τελείωσαν τα παραθυρακια. Αν δεν ήθελες να βοηθήσεις μην μπαίνεις στο κόπο να απαντάς φίλε μου. Να σου θυμίσω ο σκοπός του φόρουμ αυτός είναι. Οπότε αν δεν είσαι διαθετημενος να βοηθήσεις και να ενημερωθείς από εδώ κλείσε τον υπολογιστή σου και καληνύχτα! Ευχαριστώ και για την υποστήριξη τον άλλο φίλο! Καλή χρονιά με υγεία και λιγότερη κακία!niasimas έγραψε: Τρί Δεκ 31, 2024 11:17 pm
Προκήρυξη για εμοδε και οδηγούς και μετά εποχικούς. Για 25, εκτός πανελληνίων, αυτές θα είναι οι προκ. Κριτήρια, ειδικές δυνάμεις, όσοι είναι εποχικοί έχουν αυξημένη μοριοδότηση, μόρια για εθελοντές. Ηλικίες, για εμοδε-οδηγούς,28 πολίτες-35 εποχικοί, για την προκ εποχικών,40 μάχιμοι-50 οδηγοί.
Αυτό που απάντησες τώρα θα μπορούσες να απαντήσεις από την αρχή για να βοηθήσεις και με όμορφο τρόπο. Και όχι τέρμα τα παραθυρακια και κάτσε διάβασε για πανελλήνιες. Ξέρω ότι έχω και αυτή την επιλογή αλλά από ότι είδες ρώτησα ποιος άλλος τρόπος υπάρχει εκτός πανελληνίων... ! Καλή χρονιά και σε εσένα και συμφωνώ με περισσότερα μυαλό!Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 02, 2025 12:50 amΔε σου ειπε κακια. Σου ειπε την αληθεια οπως ειναι. Η μονη σου επιλογη εφοσον δεν εισαι ουτε εποχικος ουτε εθελοντης για να εχεις πιθανοτητες να μπεις απο προκυρηξη ειναι μονο εποχικος και αυτο θα εισαι λιστα σαν επιλαχον που θα σε παρουν τηλ μπορει σε 4-5 χρονια η και ποτε. Υπαρχουν πολλοι εθελοντες και εποχικοι με αρκετες αντιπυρικες ειδικες δυναμεις προεδρικη φρουρα καλο βαθμο απολυτηριο λυκειου και γ-δ κατηγοριας διπλωματα. Βεβαια εχεις δικαιωμα συμματοχης σε οποιαδηποτε προκυρηξη βγει της πυρσοσβεστικης εφοσον εχεις την ηλικια. Κλεισε τον υπολογιστη και κατσε σκεψου! Καλη χρονια με υγεια και περισσοτερο μυαλο!Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 01, 2025 10:34 pmΕυχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση. Όσο για το "κύριο" που απάντησε ότι τελείωσαν τα παραθυρακια. Αν δεν ήθελες να βοηθήσεις μην μπαίνεις στο κόπο να απαντάς φίλε μου. Να σου θυμίσω ο σκοπός του φόρουμ αυτός είναι. Οπότε αν δεν είσαι διαθετημενος να βοηθήσεις και να ενημερωθείς από εδώ κλείσε τον υπολογιστή σου και καληνύχτα! Ευχαριστώ και για την υποστήριξη τον άλλο φίλο! Καλή χρονιά με υγεία και λιγότερη κακία!niasimas έγραψε: Τρί Δεκ 31, 2024 11:17 pm
Προκήρυξη για εμοδε και οδηγούς και μετά εποχικούς. Για 25, εκτός πανελληνίων, αυτές θα είναι οι προκ. Κριτήρια, ειδικές δυνάμεις, όσοι είναι εποχικοί έχουν αυξημένη μοριοδότηση, μόρια για εθελοντές. Ηλικίες, για εμοδε-οδηγούς,28 πολίτες-35 εποχικοί, για την προκ εποχικών,40 μάχιμοι-50 οδηγοί.
Ακριβως, να εχεις περισσοτερο μυαλο! Προφανως ξερεις πραγματα οποτε σε προσγειωσαμε να τα διαβασεις και να σκεφτεις τι θα κανεις και αν σε συμφερει. Καλη ΧρονιαΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 02, 2025 12:25 pmΑυτό που απάντησες τώρα θα μπορούσες να απαντήσεις από την αρχή για να βοηθήσεις και με όμορφο τρόπο. Και όχι τέρμα τα παραθυρακια και κάτσε διάβασε για πανελλήνιες. Ξέρω ότι έχω και αυτή την επιλογή αλλά από ότι είδες ρώτησα ποιος άλλος τρόπος υπάρχει εκτός πανελληνίων... ! Καλή χρονιά και σε εσένα και συμφωνώ με περισσότερα μυαλό!Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 02, 2025 12:50 amΔε σου ειπε κακια. Σου ειπε την αληθεια οπως ειναι. Η μονη σου επιλογη εφοσον δεν εισαι ουτε εποχικος ουτε εθελοντης για να εχεις πιθανοτητες να μπεις απο προκυρηξη ειναι μονο εποχικος και αυτο θα εισαι λιστα σαν επιλαχον που θα σε παρουν τηλ μπορει σε 4-5 χρονια η και ποτε. Υπαρχουν πολλοι εθελοντες και εποχικοι με αρκετες αντιπυρικες ειδικες δυναμεις προεδρικη φρουρα καλο βαθμο απολυτηριο λυκειου και γ-δ κατηγοριας διπλωματα. Βεβαια εχεις δικαιωμα συμματοχης σε οποιαδηποτε προκυρηξη βγει της πυρσοσβεστικης εφοσον εχεις την ηλικια. Κλεισε τον υπολογιστη και κατσε σκεψου! Καλη χρονια με υγεια και περισσοτερο μυαλο!Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 01, 2025 10:34 pm
Ευχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση. Όσο για το "κύριο" που απάντησε ότι τελείωσαν τα παραθυρακια. Αν δεν ήθελες να βοηθήσεις μην μπαίνεις στο κόπο να απαντάς φίλε μου. Να σου θυμίσω ο σκοπός του φόρουμ αυτός είναι. Οπότε αν δεν είσαι διαθετημενος να βοηθήσεις και να ενημερωθείς από εδώ κλείσε τον υπολογιστή σου και καληνύχτα! Ευχαριστώ και για την υποστήριξη τον άλλο φίλο! Καλή χρονιά με υγεία και λιγότερη κακία!
Να είσαι σίγουρος είμαι πολύ προσγειωμένος όπως είπα και πριν. Να ενημερωθώ ήθελα. Έχεις μπει στο φόρουμ και έχεις απαντήσεις ως 2-3 διαφορετικά πρόσωπα. Για να πάρεις κάποια υποστήριξη... Καλύτερα το μυαλό που έχουμε να είναι μέσα στο κεφάλι μας και όχι από πάνω όμως! Όπως και να έχει την απάντηση που έψαχνα την πήρα ευτυχώς στο νήμα υπάρχουνε ακόμα άνθρωποι που είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν οπότε δεν βρίσκω λόγο συνεχίσω να απαντάω σε ένα ανώνυμο φόρουμ χωρίς τέλος. Λοιπόν καλή συνέχεια σε όλους!Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 02, 2025 12:31 pmΑκριβως, να εχεις περισσοτερο μυαλο! Προφανως ξερεις πραγματα οποτε σε προσγειωσαμε να τα διαβασεις και να σκεφτεις τι θα κανεις και αν σε συμφερει. Καλη ΧρονιαΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 02, 2025 12:25 pmΑυτό που απάντησες τώρα θα μπορούσες να απαντήσεις από την αρχή για να βοηθήσεις και με όμορφο τρόπο. Και όχι τέρμα τα παραθυρακια και κάτσε διάβασε για πανελλήνιες. Ξέρω ότι έχω και αυτή την επιλογή αλλά από ότι είδες ρώτησα ποιος άλλος τρόπος υπάρχει εκτός πανελληνίων... ! Καλή χρονιά και σε εσένα και συμφωνώ με περισσότερα μυαλό!Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 02, 2025 12:50 am
Δε σου ειπε κακια. Σου ειπε την αληθεια οπως ειναι. Η μονη σου επιλογη εφοσον δεν εισαι ουτε εποχικος ουτε εθελοντης για να εχεις πιθανοτητες να μπεις απο προκυρηξη ειναι μονο εποχικος και αυτο θα εισαι λιστα σαν επιλαχον που θα σε παρουν τηλ μπορει σε 4-5 χρονια η και ποτε. Υπαρχουν πολλοι εθελοντες και εποχικοι με αρκετες αντιπυρικες ειδικες δυναμεις προεδρικη φρουρα καλο βαθμο απολυτηριο λυκειου και γ-δ κατηγοριας διπλωματα. Βεβαια εχεις δικαιωμα συμματοχης σε οποιαδηποτε προκυρηξη βγει της πυρσοσβεστικης εφοσον εχεις την ηλικια. Κλεισε τον υπολογιστη και κατσε σκεψου! Καλη χρονια με υγεια και περισσοτερο μυαλο!
Δε θα χαλασω το νημα οπως γινεται συνηθως με τους γνωστους που εχουν διαμαχη αλλα το οτι βλεπεις εναν ανωνυμο και εσυ εισαι ηδη ανωνυμος και θες πληροφοριες και μας την λες κιολας οτι απανταμε σε 2-3 προσωπα πρεπει να βρεις οντως μυαλο και να το εχεις μεσα στο κεφαλι σου καλυτερα. Οποτε την απαντηση την πηρες συνεχισε την ζωη σου.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 02, 2025 12:46 pmΝα είσαι σίγουρος είμαι πολύ προσγειωμένος όπως είπα και πριν. Να ενημερωθώ ήθελα. Έχεις μπει στο φόρουμ και έχεις απαντήσεις ως 2-3 διαφορετικά πρόσωπα. Για να πάρεις κάποια υποστήριξη... Καλύτερα το μυαλό που έχουμε να είναι μέσα στο κεφάλι μας και όχι από πάνω όμως! Όπως και να έχει την απάντηση που έψαχνα την πήρα ευτυχώς στο νήμα υπάρχουνε ακόμα άνθρωποι που είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν οπότε δεν βρίσκω λόγο συνεχίσω να απαντάω σε ένα ανώνυμο φόρουμ χωρίς τέλος. Λοιπόν καλή συνέχεια σε όλους!Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 02, 2025 12:31 pmΑκριβως, να εχεις περισσοτερο μυαλο! Προφανως ξερεις πραγματα οποτε σε προσγειωσαμε να τα διαβασεις και να σκεφτεις τι θα κανεις και αν σε συμφερει. Καλη ΧρονιαΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 02, 2025 12:25 pm
Αυτό που απάντησες τώρα θα μπορούσες να απαντήσεις από την αρχή για να βοηθήσεις και με όμορφο τρόπο. Και όχι τέρμα τα παραθυρακια και κάτσε διάβασε για πανελλήνιες. Ξέρω ότι έχω και αυτή την επιλογή αλλά από ότι είδες ρώτησα ποιος άλλος τρόπος υπάρχει εκτός πανελληνίων... ! Καλή χρονιά και σε εσένα και συμφωνώ με περισσότερα μυαλό!
Ξεκολλάτε πια με την χαζομάρα εποχικοί vs εθελοντές! Κλειδώνει το νήμα, ξανανοίγει και εσείς τον χαβά σας! Τρολλάρει ο καθένας εδώ μέσα και τσιμπάτε!
Καλησπέρα και καλή χρονιά. Θα ήθελα να ρωτήσω ήμουν ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων, είμαι τριτεκνος και έχω μόρια από τον ΟΑΕΔ. Τα μόρια μου με βάση την παλιά μοριοδοτηση του 20 είναι 13.000 σωστά; Πιστεύετε έχω πιθανότητες?
Στη πυροσβεστική μετράει είτε ο δεα είτε οι ειδικές δυνάμεις και παίρνουν 5000 μόρια. Άρα έχεις 5000+2000 ο ΟΑΕΔ + 1000 η τριτεκνος πας στα 8000 που είναι αρκετά μόρια
Αυτός ο Κικίλιας, ρε φίλε, είναι απαράδεκτος! Ανεβάζει στο fb, μία παπαριά και από κάτω γράφει:'Η στρατηγική μας:
• Προτεραιότητα στην ανθρώπινη ζωή: Άμεση ενημέρωση μέσω 112 και λήψη προληπτικών μέτρων.
• Εκπαίδευση πολιτών και εθελοντών: Δημιουργία κουλτούρας ετοιμότητας και αλληλεγγύης.' Ζουμάρετε στο δεύτερο. Πάλι στους εθελοντές αναφορά. Ή θα λέει για εμοδε ή για εθελοντές! Ας τους διώξει όλους και να μείνει αυτός, ο Τουρνάς, η εμοδε και οι εθελοντές.
• Προτεραιότητα στην ανθρώπινη ζωή: Άμεση ενημέρωση μέσω 112 και λήψη προληπτικών μέτρων.
• Εκπαίδευση πολιτών και εθελοντών: Δημιουργία κουλτούρας ετοιμότητας και αλληλεγγύης.' Ζουμάρετε στο δεύτερο. Πάλι στους εθελοντές αναφορά. Ή θα λέει για εμοδε ή για εθελοντές! Ας τους διώξει όλους και να μείνει αυτός, ο Τουρνάς, η εμοδε και οι εθελοντές.
Εγώ από όλη αυτήν την ιστορία δηλ με την νέα προκηρυξη εποχικων κατάλαβα ότι το κάνουν για να έχουν κάθε χρόνο εθελοντές στο ΠΣ δηλ τζάμπα άτομα χωρίς κόστος αν ανανεωναν τούς ήδη εποχικούς για πείτε μου ποίος θα πήγαινε να γίνει εθελοντής από όλους αυτούς ούτε η μισή γιατί πολύ απλά δεν θα είχαν καμία ελπίδα να μπουν στο σώμα ενώ τώρα τουλάχιστον θα ξέρουν ότι κάθε 5 χρόνια κάτι θα γίνεται
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Leonidas6156 και 3 επισκέπτες