Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 25, 2024 6:17 pm Γεια σας παιδιά είμαι ο αρχιφύλακας επειδη βλέπω ότι πολλοί μπαίνουν και γράφουν παριστάνοντας εμένα αποχώρησα και το είχα πει. Όπως και να έχει γράφω μία τελευταία φορά πριν το τέλος του χρόνου και αποχωρώ γιατί κάποιοι δεν εκτιμάται. Είχα πει ότι η διαδικασία τον ΠΚΕ θα ξεκινήσει από τις 7 Γενάρη και θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 31. Επειδή ξαναρωτησα στο αρχηγείο μου είπαν ότι θα γίνει λίγο αργότερα να τελειώσουν ολοσχερώς οι γιορτές και να ξαναμπούν πάλι στο πρόγραμμα όλα όπως πρέπει. Οπότε θα μετατεθεί από τις 13 και πάρει λίγο παραπάνω από τις αρχες του Φλεβάρη. Να είστε καλά παιδιά καλά Χριστούγεννα με υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας με υγεία να σας βρει το νέο έτος και ελπίζω να μπείτε στην αστυνομία γιατί πραγματικά θέλετε να συνεισφέρετε και όχι για το δημόσιο αλλιώς η παραίτηση θα είναι αναπόφευκτη.
Χρόνια πολλά με υγεία καλά Χριστούγεννα εύχομαι σε ευχαριστώ για την ενημέρωση να είσαι καλά, όσο αναφορά για αυτούς που παριστάνουν ότι είσαι εσύ και δεν έχουν να πουν τίποτα (γιατί είναι ένα τίποτα) θα βρίσκονται πάντα σκιά σου
Επισκέπτης

Χρονια πολλα σε ολους, μη ψαρωνετε παιδια, δεν ειναι ο αρχιφυλακας αυτος, ειναι το ζωο που τον παριστανει και τον εδιωξε απο το φορουμ, μη τον πιστευετε, φυγε ρε ζωο πια. με κανεις τετοια μερα και βριζω.
Επισκέπτης

Αμέσως μετά τις γιορτές θα αρχίσουν οι καρτέλες όπως λέει κι αυτό το site https://astinomiko.gr/%ce%ba%cf%8d%ce%b ... %ba%ce%b1/ Ας περιμένουμε απλά. Καλά Χριστούγεννα σε όλους.
Επισκέπτης

Κύριε αρχιφύλακα σας παρακαλώ πολύ αν μπορείτε ενημερώστε μας σχετικά με τους 300! Συμπληρώθηκαν οι θέσεις οι θα καλέσουν κιαλους από την νέα χρονιά.
Επισκέπτης

επισκέπτης έγραψε: Πέμ Δεκ 26, 2024 1:05 am κύριε αρχιφύλακα σας παρακαλώ πολύ αν μπορείτε ενημερώστε μας σχετικά με τους 300! Συμπληρώθηκαν οι θέσεις οι θα καλέσουν κιαλους από την νέα χρονιά.
φιλε δεν ειναι ο πραγματικος αρχιφυλακας, μη ψαρωνεις και συ, ειναι αυτος που τον παριστανει και τον εδιωξε απο το φορουμ. Και συνεχιζει να παιζει... Ο πραγματικος εχει αποχωρησει εδω και καιρο και δεν θα ξαναμπει
Επισκέπτης

Γνωρίζει κανείς για καρτέλες θα αρχίσουν στις 7/1 ή 13/1 ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Δεκ 26, 2024 5:14 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Δεκ 26, 2024 5:07 pm Γνωρίζει κανείς για καρτέλες θα αρχίσουν στις 7/1 ή 13/1 ;
Θα πάρουμε καρτέλες σίγουρα μες στον Γενάρη. Τώρα ποια μέρα ακριβώς μην πιστεύεις κανέναν. Η λογική λέει αρχές ή το αργότερο μέσα Γενάρη ώστε να δώσουμε έπειτα ΠΚΕ και να μπούμε σχολή τέλη Γενάρη με αρχές Φλεβάρη
Ευχαριστώ αδερφέ και χρόνια πολλά να σε ρωτήσω κάτι εάν γνωρίζεις, είμαι κάτοικος Αθήνας όταν έκανα αίτηση ήμουν σεζόν Μύκονο έχω περίπου 800+ σειρά τώρα που θα με καλέσουν για καρτέλα θα πρέπει να πάω Μύκονο για παραλαβή η μπορώ να την πάρω από εδω ;
Επισκέπτης

Χρόνια πολλά να σε ρωτήσω κάτι εάν γνωρίζετε, είμαι κάτοικος Αθήνας όταν έκανα αίτηση ήμουν σεζόν Μύκονο έχω περίπου 800+ σειρά τώρα που θα με καλέσουν για καρτέλα θα πρέπει να πάω Μύκονο για παραλαβή η μπορώ να την πάρω από εδω ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Δεκ 26, 2024 7:21 pm Χρόνια πολλά να σε ρωτήσω κάτι εάν γνωρίζετε, είμαι κάτοικος Αθήνας όταν έκανα αίτηση ήμουν σεζόν Μύκονο έχω περίπου 800+ σειρά τώρα που θα με καλέσουν για καρτέλα θα πρέπει να πάω Μύκονο για παραλαβή η μπορώ να την πάρω από εδω ;
Αδερφέ πάρε τηλ στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου και ρώτα, λογικά θα ξέρουν τι παίζει σε αυτές τις περιπτώσεις. Η λογική λέει πως θα την πάρεις από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου αλλά ποτέ δεν ξέρεις, οπότε πάρε τώρα που είναι νωρίς για να πράξεις αναλόγως.
Επισκέπτης

Οι θεσεις των 300ων ολοκληρωθηκαν παιδια. Απο τις δεκατρεις Γεναρη τωρα για τους υπολοπους εξακοσιους θα καλεσει κοσμο. Με εκτιμηση αρχιφυλακας.
Επισκέπτης

Φυγε ρε παλιοχαρακτηρα απο το φορουμ, σταματα να παριστανεις τον αρχιφυλακα, σε σιχαθηκαμε πια. Ελεος.
Επισκέπτης

Οι 600 θα μείνετε περίπου 400 Αθήνα και οι υπόλοιποι σε όλη την Ελλάδα για ενισχυση
Επισκέπτης

Καλημέρα και χρόνια πολλά, σήμερα πήγα τμήμα για να ρωτήσω για την καρτέλα εάν μπορώ α την πάρω από διαφορετικό τμήμα από εκείνο που κατέθεσα τα χαρτιά μου, μου είπαν ότι γίνεται και ότι αμέσως μετά τις γιορτές θα καλέσουμε τους πρώτους 300 και όχι 600 Τους υπόλοιπους 300 θα τους καλέσουν αργότερα
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Καλησπέρα, απευθύνομαι στον συνάδελφο αρχιφύλακα που υπηρετεί στο αρχηγείο (εφόσον όντως γράφει ακόμα σε αυτό το φόρουμ). Συνάδελφε, χρόνια πολλά με υγεία, καλές γιορτές και καλή χρονιά να έχουμε πρωτίστως. Είμαι ο συνάδελφος που σε είχα ρωτήσει και στο παρελθόν σε σχέση με την τύχη που θα είχαν οι ΟΠΠΙ Θεσσαλονίκης, όσον αφορά τις οργανικές τους θέσεις, καθώς και για τις τοποθετήσεις (με οργανική) των νεοεξερχόμενων ειδικών φρουρών. Βλέπω οτι γίναν διάφορες δηλώσεις σε συνεντεύξεις, από γνωστό πολιτικό πρόσωπο, παρ' όλα αυτά δίχως πλήρη σαφήνεια. Λόγω αυτού θα ήθελα να σε ξαναρωτήσω εκ νέου, αν γνωρίζεις ή έχεις ακούσει το οτιδήποτε σε σχέση με τα παραπάνω. Οι ΟΠΠΙ θα μείνουν εν τέλει στη θεσσαλονίκη, παρ' οτι έχουν τοποθετηθεί με οργανική θέση στην Αττική, και επομένως με μια τροπολογία οι Οργανικές τους θα μεταφερθούν απο ΓΑΔΑ σε ΓΑΔΘ; Και Δεύτερον, για τους νεοεξερχόμενους ειδικούς φρουρούς, οι τοποθετήσεις τους με οργανική θέση, έχει λεχθεί πως αφορούν τη Θεσσαλονίκη και τα διάφορα αεροδρόμια της χώρας. Ισχύει όντως κάτι τέτοιο;
Επισκέπτης

Πληροφορίες από την Γάδα. Κάποιοι προορίζονται για όλη την Ελλάδα θα κρατήσει 300 από την πρώτη σειρά και άλλους 300 από την 2η και όλοι οι υπόλοιποι θα μοιραστούν σε όλη την επικράτεια
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες