Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Άραγε για να καταλάβω οι 65 θα είναι έξτρα από τους πίνακες; Δλδ θα πάρουν 665 συνολικά?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 22, 2024 4:53 pm Άραγε για να καταλάβω οι 65 θα είναι έξτρα από τους πίνακες; Δλδ θα πάρουν 665 συνολικά;
Αυτό δεν το γνωρίζουμε αλλά φαντάζομαι ναι. Αν όχι τότε θα είναι μέσα από τους (300+ 600) 900 συνολικά. Είπε τις αμέσως επόμενες μέρες θα προσληφθούν οπότε φαντάζομαι θα είναι 665 συνολικά + αν πάρει τους άλλους 500 που λέει το site 1165 αλλά για τους 500 δεν έχουμε ακόμα κάτι επίσημο από τον Υπουργό. Από 2025 βλέπουμε.
Επισκέπτης

Όσοι ειμασταν οβα αν μπούμε θα μας αναγνωρίσουν κανονικά τα χρόνια και θα ανέβουμε μισθολόγικα κλιμάκια σωστά?
Επισκέπτης

Για όσα παιδιά δεν ξέρουν ακόμα η σειρές φτάσαν 580 για την Α και 120 για την Β. Μολις αρχίσουν από την νέα χρονιά να καλούν για τους 600 θα ξεκινήσουν από εκεί που σταμάτησε η σειρά. Προς πληροφόρηση για όσους μπορεί να μην γνώριζαν.
Kwlotoumpas

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 22, 2024 11:54 pm
Kwlotoumpas έγραψε: Κυρ Δεκ 22, 2024 2:32 pm
Kwlotoumpas έγραψε: Κυρ Δεκ 22, 2024 2:31 pm
https://www.makthes.gr/chrysochoidis-65 ... teo-736487 (βίντεο με τον Χρυσοχοιδη που το ανακοινώνει)
https://www.ethnos.gr/greece/article/34 ... ssalonikhs
Τελικά απ' ό, τι φαίνεται όντως θα πάρει + άλλους 65 ειδικούς φρουρούς άσχετα από τους Ε. Φ της ΟΠΠΙ.
https://www.policenet.gr/article/enishy ... -gia-oloys
Υ. Γ Αγνοήστε το κλάμα τους. Αυτοί θέλουν να σταματήσουν οι προσλήψεις μέσω προκηρύξεων και θέλουν μόνο από πανελλήνιες.
Αυτοί οι +65 θα είναι λογικά απο τους πίνακες αυτής της προκήρυξης κατά την γνώμη μου. Είχε πει ένα παιδί για 65 άτομα για ΠΚΕ κάπου στο νήμα. Μάλλον είχε δίκιο.
Αν έπαιρνε+65 άτομα άτομα δεν θα έπρεπε να βγει και στο ΦΕΚ; Μακάρι να πάρει +65 και +500 αλλά μου φαίνεται λίγο δύσκολο
Ναι σωστά, οπότε αν πάρει όπως λέει ο Χρυσοχοΐδης θα είναι από τους (300+600) 900 συνολικά τους 65 που δεν χρειάζεται να βγάλει ΦΕΚ. Θα δούμε.
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Σημαντική ερώτηση όμως για την Β κατηγορία. Έχει φτάσει μέχρι θέση 120. Το ερώτημα είναι κλήθηκε για κατάταξη μέχρι και αυτός που είναι 120 θέση; Λίγοι εξ αυτών; Και όσοι απέμειναν θα περιμένουν τους 600?
Επισκέπτης

Οι υπόλοιποι ναι περιμένουμε με τους 600! Όταν θα ξεκινήσουν θα αρχίσουν από τον 121 να μετράνε για να καταλάβεις.
Wpiakeptis

Δημοσίευση από Wpiakeptis »

Βοήθησες φίλε μου και ευχαριστώ! Το θέμα είναι όμως και να ξέρουμε ποιος είναι ο τελευταίος και από τους διοριστεους τώρα με τους τελευταίους κληθεντες! Έτσι θα μπορουμε με ακρίβεια να εντοπίσουμε που θα φτάσει με τους άλλους 120.
Επισκέπτης

Παιδιά όντως η Α σειρά έφτασε 580 άτομα γιατί από ότι είδα στα ονόματα είναι πιο πίσω
Επισκέπτης

Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία🙂Για τους επόμενους που απομένουν για να συμπληρωθούν οι 300 έχουμε καμία άλλη ενημέρωση η θα προστεθούν στους 600;
Επισκέπτης

Για να μην έχουν καλέσει ακόμα επιπλέον άτομα για τους 300 η λογική λέει ότι οι τελευταίοι που πέρασαν πκε συμπλήρωσαν τις κενες θέσεις. Οπότε τώρα υπομονή να αρχίσουν να καλούν για τους 600.
Επισκέπτης

Χρόνια Πολλά σε όλους εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Η λογική λέει πως οι καρτέλες θα ξεκινήσουν με το νέο έτος. Δεν πιστεύω πως θα καλέσουν τώρα εν μέσω εορτών.(Δεν είμαι ο αρχιφυλακας). Νομίζω αν δεν κάνω λάθος πως και ο ίδιος είχε πει πως από 7 Ιανουαρίου θα καλέσουν για καρτέλες. Θα δείξει η πορεία.
Επισκέπτης

Μεσα στο διαστημα 7 με 31 γεναρη μας ειχε γραψει οτι θα γινουν τα κπε. υπομονη.
Επισκέπτης

Episkeptis έγραψε: Τρί Δεκ 24, 2024 6:50 pm Η λογική λέει πως οι καρτέλες θα ξεκινήσουν με το νέο έτος. Δεν πιστεύω πως θα καλέσουν τώρα εν μέσω εορτών.(Δεν είμαι ο αρχιφυλακας). Νομίζω αν δεν κάνω λάθος πως και ο ίδιος είχε πει πως από 7 Ιανουαρίου θα καλέσουν για καρτέλες. Θα δείξει η πορεία.
Το λογικό αυτό είναι αν θέλουν να προλάβουν μέχρι τέλη Γενάρη να μπούμε σχολή που ελεγαν
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: purosvestis και 7 επισκέπτες