Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Νομίζω ότι η ανάρτηση σου είναι τελειως άκυρη. Μεσα σε αυτό το φόρουμ ουδέποτε έθιξε κάποιος κάποιον απλώς όλοι μας εκφράζουμε προβληματισμούς ο καθένας απ' το δικό του μετερίζι. Αν σου χει μείνει απωθημένο να γίνεις ψυχολόγος πότε δν είναι αργα
Σε ποια υπουργική απόφαση αναφέρεστε; Μπορείτε να την αναρτήσετε?
Μπορούμε να δούμε κάπου την απόφαση; Όταν λες όλοι τι εννοείς από αυτούς που πέρασαν τις διαδικασίες; Η και από αυτούς που διορίζει ο ΑΣΕΠ και τους παρακαλεί να παν να τρέξουν
Δεν υπάρχει πρόσφατη υπουργική απόφαση σε αυτό που αναφέρεστε. Να λέμε και να τεκμιριωνουμε αυτά που λέμε και όχι αερολογιες!
Χρόνια πολλά και καλά! Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος! Να περάσετε όλοι καλά και καλά αποτελέσματα και καλή αρχή σε όλους τούς συναδέλφους!
Επίσης! Καλά Χριστούγεννα με υγεία!
Βγήκανε τα προσωρινά ανά πληρώσεις 9κ. Οποίοι την έχουν κάνει να μπούνε να δούνε!
Χρονιά πολλά! Πότε λέτε θα βγάλουν και τα οριστικά, να τελειώσει η αναμονή!
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 64
Εμένα προσωπικά όχι! Δεν ήρθε κάτι ακόμη.
Εχουμε κανενα νεοτερο για τους 41 της 6κ/2018;
Με τους εξωτερικούς τι γίνεται γνωρίζει κανενας το πότε θα καλέσουν για σχολή
Αδερφέ δεν έχουμε κανένα νέο! Ελπίζω μέσα στο μήνα θα υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με μας τους εξωτερικούς!
Θα πάρω τηλέφωνο μήπως γνωρίζουν στο υπουργείο από βδομάδα! Γιατί δεν μάς έχουν στείλει κάποια ενημέρωση!
Θα πάρω τηλέφωνο μήπως γνωρίζουν στο υπουργείο από βδομάδα! Γιατί δεν μάς έχουν στείλει κάποια ενημέρωση!
Εγώ έχω μια πληροφορία για mail τέλη του μηνα αρχές του άλλου. Μιλάω για 6κ τις τελευταίες αναπληρώσεις που βγήκανε τέλη Νοεμβρίου. Άντε να δούμε! ... Αν λάβει κάποιος mail ας ειδοποιήσει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες