Αποτελέσματα για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Ποια αργά και από χελώνα πάει η προκήρυξη έλεος! Από τον Μάρτιο έχουμε κάνει τα χαρτιά και ακόμα περιμένουμε να βγάλουν τα αποτελέσματα...
Βγήκαν τα προσωρινά για ΤΕ. Καλά αποτελέσματα!
Μέχρι 31 Δεκεμβρίου λέει οι ενστάσεις. Από το 2025 βλέπω για ΔΕ. Τόσες λίγες θέσεις για ΤΕ και ζορίζονται. Θα μου πεις έχουν άλλες τόσες προκηρύξεις. Ε αυτά πρέπει να τα δουν εκεί γενικά σε ό, τι έχει να κάνει με τις διαδικασίες που ακολουθούν.
Πότε προβλέπετε να γίνουν τα αθλήματα;
Ναι αρχές του έτους για ΔΕ. Κατάταξη βγαίνει τώρα παιδιά μετά θα περιμένουμε νέα ανακοίνωση για τα πρώτα καλεσματα
Επίσης στη θέση διορισμού γιατί μου έχει 500 κωδικούς και όχι έναν; Δε καταλαβαίνω
Οι ενστάσεις λήγουν 31/12 πότε πιστεύετε θα δώσουμε τα αθλήματα; Επίσης θα περιμένουμε και τα αποτελέσματα των ΔΕ και θα τα δώσουμε όλοι μαζί;
Ποια κάλεσμα τα ρε παιδια, έχουμε και τα οριστικά μπροστά μας που ειδικά στη κατηγορία των ΔΕ θα γίνει χαμός.
Τα οριστικά βγαίνουν στο τέλος ρε βλάκα.
Ελα ντε … ότι να ναι λέει ο καθένας. Δοκιμασίες πρώτα και μετά οριστικά
Παιδιά καλημέρα να ρωτήσω κάτι έχουν μετρήσει σε κάποιον μόρια από ένσημα πωλητή οποιαδήποτε ειδικότητας σε ΤΕ και ΠΕ ;
Καταρχάς προσπερνάω τον ηλιθιο που με έβρισε και κατά δεύτερον μίλησα με τον ασεπ και μου είπε για αθλήματα θα καλέσουμε μετά τα οριστικά.
Για ΔΕ εχουμε καμια ενημερωση μηπως βγουν πριν τη νεα χρονια η απο γεναρη;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες