Αποτελέσματα για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Όπως και στο ζωολογικό κήπο, έτσι και στο φόρουμ, δεν ταΐζουμε τα ζώα.
Τα μηνύματα τους διαγράφονται.
Τα μηνύματα τους διαγράφονται.
Έχουμε σκάσει από την αγωνία μας φίλε άσε. Πρέπει να βγάλουν ανακοίνωση όσο πιο άμεσα γίνεται.
Σε περίπτωση παραίτησης γνωρίζετε το πρόστιμο;
Ναι καταλαβαίνω, αυτό θέλει ψάξιμο πριν καν μπεις. Αυτοί που το έχουν όνειρο θα κάνουν οτιδήποτε χρειάζεται χωρίς παράπονα.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 16, 2024 6:13 pmΕίναι πολλοί που δεν ξέρουν τι ακριβώς πρόκειται να κάνουν σε αυτή την δουλειά, και μόλις καταλάβουν για το τι πρόκειται μέσα στην σχολή σηκώνονται και φεύγουν. Ξέρω άτομα που πιέστηκαν από γονείς για να κάνουν την αίτηση μόνο και μόνο επειδή έχουν στο μυαλό ότι αστυνομία=δημόσιο και φυσικά όταν δουν ότι θα είναι στην πρώτη γραμμή και όχι μέσα σε κανένα κλιματιζώμενο γραφείο την κάνουν με ελαφρά.Episkeptis έγραψε: Δευ Δεκ 16, 2024 5:59 pmΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 16, 2024 5:00 pm
Δεν είμαι μέσα στην σχολή ωστόσο θα σας στείλουν μέιλ με το τι πρέπει να έχετε μέσα στην σχολή από χαρτιά και όλα θα σου έρθει με μέιλ όσο για την θέση σου ενδέχεται να σε καλέσουν για μέσα αν σου στείλουν μέιλ για το τι πρέπει να έχεις τοτε είσαι μέσα αν όχι θα περιμένεις να παραιτηθεί κάποιος η να μπεις με τους 600 τον τέλος Ιανουαρίου (που δεν νομίζω γιατί όντως έχουν φύγει πολλοί)
Μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν άτομα που πέρασαν ΠΚΕ και φεύγουν τώρα μέσα...
Η χαρά του τρολλ είστε ορισμένοι.
Πως το έχετε καταφέρει και έχει συσσωρευτεί τόση βλακεία στο φόρουμ.
Πως το έχετε καταφέρει και έχει συσσωρευτεί τόση βλακεία στο φόρουμ.
Για πιο λόγο μας σκανε και δεν βγάζουν ανακοίνωση να ξέρουμε τι γίνεται με τους 300
Προς πληροφορηση για όλους. Στην Α ο τελευταίος που κρίθηκε ικανός είναι σειρά 578 και για την Β 120.
Και στην Α ειδικά και στην Β γενικό το πρόβλημα. Όπως και να έχει ο αριθμός των 300 ατόμων 240 + 60 θα συμπληρωθεί τώρα. Όσοι έμειναν απ έξω και πέρασαν τα ΠΚΕ ας ελπίσουμε να κληθούν σύντομα για τρίπολη στους 600 και να βγεί μια ενημέρωση.
Οπότε πόσοι χρειαζόντουσαν για να συμπληρωθούν οι 300 στην Αμυγδαλέζα ;
Ο άνθρωπος είπε ότι δεν θα ξαναμπεί στο φόρουμ δυστυχώς, μας είχε πει για από Γενάρη θα υπάρξουν εξελίξεις. Περιμένουμε κ βλέπουμε...Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 18, 2024 9:12 am Καλημέρα σας, απευθύνομαι στο κύριο αρχιφύλακα του αρχηγείου εάν θα μπορούσε να μας ενημερώσει εάν έχει κάποιο νέο για τους 600. Βλέπετε ότι για κάποιους ηλίθιους έπαψε να μας γράφει νέα τα οποία είναι χρήσιμα για εμάς, εγώ προσωπικά σας ευχαριστώ και έχω δηλώσει στο φόρουμ όταν γράφουν τα τρολ να μην του απαντούν έτσι με αυτό το τρόπο παύουν να είναι σημαντική και θα σταματήσουν
Γνωρίζεις αν θα επιλεχθούν με βάση δίκη τους προτίμηση ή με υπόδειξη των εκπαιδευτών;
Πάει και αυτοί η εβδομάδα, οπότε καρτέλες από το καινούργιο έτος μάλλον στις 13 Ιανουαρίου όπως μας είπε ο αρχιφύλακας από αρχηγείο
Από πού προκύπτει ότι όσοι κόπηκαν στα ΠΚΕ στους 300 δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι στους 600; Αφού είναι άλλο ΦΕΚ, άλλη προκήρυξη.
Εάν τραβάει για 24 μήνες από την ίδια λίστα βάσει του ΦΕΚ άρα στην Β κατηγορία θα πάρει μέχρι και τους τελευταίους!; Δεδομένου ότι τώρα έχουν φτάσει στους 120 + 120 από τους (600) = 240. Μαζί με επιλαχόντες θα φτάσουν σίγουρα τους 300. Και στην β κατηγορία τα άτομα. Στο σύνολο είναι περίπου στα 550. Άλλες 2 προκηρύξεις των 600 αν βγάλει μέσα στα επόμενα 2 έτη από την β κατηγορία έχει μπει μέχρι και ο τελευταίος!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης