Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Δεν είναι τίποτα οριστικό μέχρι να το ανακοινώσουν οι ΊΔΙΟΙ ! Άσε τώρα τι λέει το σκουπιδο-site το armyvoice. Υπομονή, κι εγώ ανησυχώ αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο. Αν θεωρείσαι μεγάλος στα 26,27,28 σηκώνω τα χέρια ψηλά... Καθυστερημένοι τελείως οι άνθρωποι.
Καλησπερα. Εγω θα το ξαναπω. Εαν δεν μιλησετε με τους τοπικους πολιτικους και δεν κανετε τηλεφωνηματα και παραπονα δε θα αλλαξει τιποτα. Το να τα γραφετε εδω περα δεν αλλαζει κατι. Το 28 ηταν ηδη απαραδεκτο οριο ηλικιας, ποσο μαλλον το 25 τωρα. Το οριο πρεπει να ειναι μεχρι τα 35 ιδανικα γιατι οχι μονο ανεβαινει η ποσοτητα των υποψηφιων αλλα και η ποιοτητα - πολλοι μαχιμοι και με γνωσεις αποκλειζονται λογω ηλικιας-.
Όπα ρε φίλε. Δηλαδή ο 40ρης είναι γέρος; Μερικοί των 40 και άνω πατάνε πολλούς των 20. Για εμένα το όριο ηλικίας έπρεπε να είναι 40... Θα έλεγα και παραπάνω αλλά πολλοί θα με θεωρούσαν υπερβολικόDiplomat3 έγραψε: Δευ Δεκ 16, 2024 12:44 pm Καλησπερα. Εγω θα το ξαναπω. Εαν δεν μιλησετε με τους τοπικους πολιτικους και δεν κανετε τηλεφωνηματα και παραπονα δε θα αλλαξει τιποτα. Το να τα γραφετε εδω περα δεν αλλαζει κατι. Το 28 ηταν ηδη απαραδεκτο οριο ηλικιας, ποσο μαλλον το 25 τωρα. Το οριο πρεπει να ειναι μεχρι τα 35 ιδανικα γιατι οχι μονο ανεβαινει η ποσοτητα των υποψηφιων αλλα και η ποιοτητα - πολλοι μαχιμοι και με γνωσεις αποκλειζονται λογω ηλικιας-.
Μπορείς να κάνεις αίτηση, αλλά, δεν θα μοριοδοτηθείς για τους μήνες θητείας, οι οποίοι παίρνουν 10 μόρια, για κάθε μήνα. Δλδ, Στρατό Ξηράς, Ναυτικό,9?10 = 90 μόρια, αεροπορία 12?10=120 μόρια.
Styga
Αυτό θα ήταν αποδεκτό αν το προσδόκιμο ζωής ήταν τα 60 έτη. Αυτή τη στιγμή όμως το προσδόκιμο είναι τα 82, αριθμός που αυξάνεται με την πάροδο των χρόνων.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 16, 2024 12:33 pm Δεν είναι τίποτα οριστικό μέχρι να το ανακοινώσουν οι ΊΔΙΟΙ ! Άσε τώρα τι λέει το σκουπιδο-site το armyvoice. Υπομονή, κι εγώ ανησυχώ αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο. Αν θεωρείσαι μεγάλος στα 26,27,28 σηκώνω τα χέρια ψηλά... Καθυστερημένοι τελείως οι άνθρωποι.
Φαντάζομαι το 25 θα είναι και η τελευταία χρονιά που παίρνουν εποπ
Πιθανόν να έχεις και δίκιο αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Δεν είναι αν θα είναι 35 ή 40, το θέμα είναι πως θα πάει στα 25 πλέον! Παγκόσμια πρωτοτυπία! Όπως πρωτοτυπία ήταν και το απαραδεκτο οριο των 28. Το όλο ζήτημα είναι να υπάρξουν κινήσεις από εμάς. Άλλωστε τι θα αλλάξει εαν εδω στο site εγω λεω 35 κι εσυ 40; Τιποτα...Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 16, 2024 1:02 pmΌπα ρε φίλε. Δηλαδή ο 40ρης είναι γέρος; Μερικοί των 40 και άνω πατάνε πολλούς των 20. Για εμένα το όριο ηλικίας έπρεπε να είναι 40... Θα έλεγα και παραπάνω αλλά πολλοί θα με θεωρούσαν υπερβολικόDiplomat3 έγραψε: Δευ Δεκ 16, 2024 12:44 pm Καλησπερα. Εγω θα το ξαναπω. Εαν δεν μιλησετε με τους τοπικους πολιτικους και δεν κανετε τηλεφωνηματα και παραπονα δε θα αλλαξει τιποτα. Το να τα γραφετε εδω περα δεν αλλαζει κατι. Το 28 ηταν ηδη απαραδεκτο οριο ηλικιας, ποσο μαλλον το 25 τωρα. Το οριο πρεπει να ειναι μεχρι τα 35 ιδανικα γιατι οχι μονο ανεβαινει η ποσοτητα των υποψηφιων αλλα και η ποιοτητα - πολλοι μαχιμοι και με γνωσεις αποκλειζονται λογω ηλικιας-.
Μάγκες κάθε εμπόδιο για καλό λένε εμένα προσωπικά με ψιλό βόλεψε η καθυστέρηση της προκήρυξης γιατί πρόλαβα και έβγαλα προφισενσι που δίνει 150 τώρα με αυτό είμαι στα 450 μόρια
Ναι και άμα κάνουμε κινήσεις κάτι θ γίνει … είδα και τους πυροσβέστες τ καταφέρανε με τις διαμαρτυρίες … τεσπα θα μας φάει το ντελίβερι και το σερβιτοριλικι …
Λάθος νοοτροπία, δηλαδή αν δεν γίνεις ΕΠΟΠ οι μόνες επιλογές είναι delivery ή σερβιτόρος; Γιατί δεν μαθαίνεις μια τέχνη;
Ότι είναι να γίνει θα γίνει δεν μπορούμε να αλλάξουμε το όριο ηλικίας όσους δεν τους πιάνει λόγω ηλικίας παιδιά ψαχτείτε για άλλες προκήρυξης πχ ειδικός φρουρός η δικαστική η και γενικά άλλες προκήρυξης εκτός σωμάτων ασφαλείας
Καθίστε να δούμε θα βγει τελικά η προκυρηξη ή θα μας πάνε σε κάνα 2μηνο πάλι όλα τα περιμένεις από αυτούς, καλά αν το κάνουν αυτό ότι νανε πραγματικα
Φιλε μου Μάκη2001 οι υπόλοιπες προκήρυξεις πχ ειδικός φρουρούς ειναι παν δύσκολες για να μπεις θέλει πτυχίο ΑΕΙ πολυτεκνία κλπ κλπ πυροσβεστική θέλει απαραίτητα ειδικές δυνάμεις κλπ πολυτεκνία και εποχιακός μετράει και αυτο … είναι πολύ δύσκολες προκηρύξεις έως αδύνατον να μπεις …
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε το ξέρω και εγώ για ειδικός φρουρός θέλω αλλά πλέων βάλανε στο παιχνίδι και τα πτυχία ΑΕΙ/ΤΕΙ και αυτή που είχαν δίπλωμα για μηχανή και φορτηγό το έκαναν να περνεις μόνο 100 μόρια γενικά το γαμησανε συγνώμη και για την έκφραση. Σχετικά εύκολο να μπεις όμως είναι η δικαστική αστυνομία αν έχεις σχετικά ένα καλό απολυτήριο 15+ και έχεις και αγγλικά γιατί το απολυτήριο πάει βαθμόςx30 και αγγλικά Γ2=90. Όλα τα άλλα δίπλωμα οδήγησης- υπολογιστές αγγλικά β2 (lower) είναι απαραίτητα προσόντα και δεν μορειοδοντούνται οπότε δεν έχουν όλη την πρόσβαση να κάνουν την αίτηση. Τώρα δεν γνωρίζω το αν θα ξανά βγεί και ποτέΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 16, 2024 8:56 pm Φιλε μου Μάκη2001 οι υπόλοιπες προκήρυξεις πχ ειδικός φρουρούς ειναι παν δύσκολες για να μπεις θέλει πτυχίο ΑΕΙ πολυτεκνία κλπ κλπ πυροσβεστική θέλει απαραίτητα ειδικές δυνάμεις κλπ πολυτεκνία και εποχιακός μετράει και αυτο … είναι πολύ δύσκολες προκηρύξεις έως αδύνατον να μπεις …
Βγήκε τροπολογία για το συνταξιοδοτικό των ΕΠΟΠ αλλά δεν λέει πουθενά ότι θα μειωθούν τα ηλικιακά όρια. Λέει αποστρατεύεσαι στα 35 χρόνια υπηρεσίας ή όταν φτάσεις 60 χρονών. Γενικά εκτός από ένα site δεν βλέπω να αναφέρεται πουθενά για μείωση ηλικιακών ορίων. Υποθέσεις κάνουν εδώ στο νήμα βάση των ετών υπηρεσίας. Αν δεν βγει κάτι επίσημο τσάμπα μιλάτε. Αν μειωθούν όντως και είναι μέχρι τα 25 θα γελάσουν και οι πέτρες πάντως.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες