Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Για τον φίλο ππυ λέει ότι ακόμα δεν έχει εκδοθεί η προκυρηξη για τους 600... Ρε παιχτη πόσες φορές θα το πούμε ότι δεν θα βγει νέα προκυρηξη δεν περιμένουμε να βγει νέα προκυρηξη
Βρε και στοίχημα με λευτα σε βάζω ότι θα κατέβει αρκετά κάτω από το 1100 που λες φιλαράκο!
Κι εγώ αυτό πιστεύω με αποχή, αποχωρήσεις και κόψιμο υπάρχει μεγάλη περίπτωση να κατέβει αρκετά κάτω.
Ρε εδώ ο άλλος ξενερώνει επειδή είχε έξοδο σήμερα! Χαχαχχαχα ερε τρέλααα
Βρε εγώ στην Β είμαι δεν με ενδιαφέρει η Α καν που θα φτάσει! Απλα αναλογικά να το πάρεις και μόνο με πρόχειρους υπολογισμόυς με τα δεδομένα της αποχής και του κοψιματος που έχει η Α μέχρι στιγμής θα φτάσει εύκολα πάνω από 1300 η σειρά φιλαράκο.
Δηλαδή εσύ είσαι πεπεισμένος ότι θα φτάσει εύκολα πάνω από 1300; Τι να σου πω φίλε εμένα μου φαίνεται κάπως απίθανο σενάριο αλλά θα δούμε
Καλέ μου φίλε εσύ κάνεις το λάθος και υπολογίζεις μόνο τις εναπομείναντες θέσεις! Έτσι όπως το σκέφτεσαι βγαίνει κοντά στο 1100 το ξέρω! Δεν υπολογίζεις όμως πόσος αριθμός υποψηφίων θα κοπεί η δεν θα πάει καν για να συμπληρωθούν αυτές οι θέσεις! Για τους πρώτους 240 στην Α έχει φτάσει 580 και δεν είναι σίγουρο ότι θα κλείσει εκεί μπορεί να πάει 600+ η σειρά για τους 300. Σκέψου που θα φτάσει με αυτά που σε είπα όταν αρχίσει να περνάει τους 600... Ελπίζω να σε κατατοπησα κάπως!
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 04, 2024 1:43 pm Καλέ μου φίλε εσύ κάνεις το λάθος και υπολογίζεις μόνο τις εναπομείναντες θέσεις! Έτσι όπως το σκέφτεσαι βγαίνει κοντά στο 1100 το ξέρω! Δεν υπολογίζεις όμως πόσος αριθμός υποψηφίων θα κοπεί η δεν θα πάει καν για να συμπληρωθούν αυτές οι θέσεις! Για τους πρώτους 240 στην Α έχει φτάσει 580 και δεν είναι σίγουρο ότι θα κλείσει εκεί μπορεί να πάει 600+ η σειρά για τους 300. Σκέψου που θα φτάσει με αυτά που σε είπα όταν αρχίσει να περνάει τους 600... Ελπίζω να σε κατατοπησα κάπως!
Ναι φίλε μου με κατατοπησες εντάξει. Εν μέρει έχεις δίκαιο
Χαχαχαχα αδερφέ άμα περιμένεις με 2 και 3 μήνες σχολή να γίνεις rambo τι να σε πω.
Αδερφέ, ούτε το 2 μηνες είναι αλλά από το τίποτα κάτι είναι και αυτό. Μετά βγαίνουν έξω και βγάζουν όπλο και σκοτώνονται μεταξύ τους ή το βγάζουν σε καταδιώξη για πλάκα. Όλα αυτά δεν είναι κακή εκπαίδευση, είναι ελλιπής. Και θα έπρεπε να ζητάμε παραπάνω εκπαίδευση όχι λούφα.
Παιδιά ας μας απαντησει κάποιος από τους 300 ή όποιος άλλος ξέρει ποιο είναι το χρονιαδιαγραμμα της εκπαίδευσης (πόσους μήνες η θεωρητική και πόσους η πρακτική και αν θα γίνει σε άλλες υπηρεσίες).
Μέχρι τώρα τον παίζουν με τα 2 χέρια, μπορεί και τα πόδια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες