Επιτροπή Απαλλαγών

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Palitaidia
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Re: Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Palitaidia »

Περασα επιτροπη στα χανια, δυο τυπικες ερωτησεις τυπιυ με τι ασχολεισαι κ αν βοηθαει η αγωγη. Δε μου ειπε αν μου εδωσε αναβολη, απλως με ενημερωσε οτι θα λαβω ειδοποιηση απο τη στρατολογια. Ηταν η 2η αναβολη μου κ σε σχεση με περσι δε ζητηθηκε να μεταβω σε αλλο χωρο για να συμπκηρωσω το αφμ αμκα περιοχη που μενω οπως εγινε περσι.
stavr95

Δημοσίευση από stavr95 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 18, 2023 11:29 pm Καλησπέρα, εγώ πήγα στο φρουραχείο και ο γιατρός εν τέλει με έκρινε ικανό να υπηρετήσω, παρόλο που είχα ιατρική γνωμάτευση από ψυχίατρο με αγωγή κλπ. Τώρα πρέπει να παρουσιαστώ Αυλώνα, το σημείωμα κατάταξής μου γράφει πως δεν έχω την δυνατότητα εξέτασης από επιτροπή απαλλαγών, πιστεύετε πως θα έχω πρόβλημα αν πάω με το χαρτί γιατρού και τα χάπια και τους πω ότι δεν θέλω να υπηρετήσω;
Καλησπέρα, ακριβώς το ίδιο έγινε και με εμένα αρχές Σεπτέμβρη και με έχει φάει το αγχος. Έχω κι εγώ γνωμάτευση από ψυχίατρο με αγωγή και η επιτροπή απαλλαγών με έκρινε ικανό να υπηρετήσω και πρέπει να παρουσιαστώ Αυλώνα επίσης, ενώ μου είχε δώσει άλλες 2 φορές αναβολή η ίδια επιτροπή. Τελικά τι έγινε με την περίπτωση σου, θα βοηθούσε πολύ να την μοιραστείς.
Giannaros

Δημοσίευση από Giannaros »

Καλησπέρα στην ομάδα. Τελειωσε η 1η αναβολή που πήρα για ψυχιατρικους λόγους και θα κάνω την διαδικασία ξανά από φρουραρχείο στην ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου. Πασχω από μικτή αγχώδης καταθλιπτική διαταραχή και αγοραφοβία. Μολις αλλάξαμε των αγωγή και πήγαμε σε πιο δυνατά φάρμακα παίρνω Serixat 20mg,Risperdal 2,5mg,Xanax 2mg,Aklonil (που συνταγογραφείτε σαν ναρκωτικό) 0,5 mg.
Πιστεύετε θα πάρω την δεύτερη αναβολή και κατ’επεκταση την απαλλαγή ή θα με κρίνουν ικανό να στρατευτώ;
Palitaidia
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Κρίθηκα ικανος να υπηρετησω κ π; Ρουσιαζομαι αυλωνα εκτος ΕΣΣΟ. Ξερει κανεις εαν υπαρχει επιτροπη αναβολων εκτος ΕΣΣΟ στο στρατοπεδο ή θα πρπεπει να περιμενω στο στρατοπεδο μεχρι την επομενη ΕΣΣΟ?
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Palitaidia έγραψε: Δευ Σεπ 23, 2024 12:08 pm Κρίθηκα ικανος να υπηρετησω κ π; Ρουσιαζομαι αυλωνα εκτος ΕΣΣΟ. Ξερει κανεις εαν υπαρχει επιτροπη αναβολων εκτος ΕΣΣΟ στο στρατοπεδο ή θα πρπεπει να περιμενω στο στρατοπεδο μεχρι την επομενη ΕΣΣΟ;
Καλησπέρα αδερφέ,

Δε ξέρω μέχρι πότε γράφει το χαρτί να πας Αυλώνα, αλλά δεν υπάρχει επιτροπή στο στρατόπεδο στον Αυλώνα. Οπότε θα πας εκεί και μετά ο γιατρός του στρατοπέδου θα σε παραπέμψει πρώτα στο 414 και αυτό με τη σειρά του στο 401 όπου συνεδριάζει η επιτροπή. Επειδή έκανα τη πρώτη μέρα της διαδικασίας σήμερα αυτό που έχω να σου προτείνω οπωσδήποτε είναι να πας με συνοδό, ούτως ώστε να μπορείς να διανυκτερεύσεις εκτός στρατοπέδου γιατί η όλη διαδικασία μέχρι να τελειώσεις με το στρατόπεδο θα σου φάει στην καλύτερη ένα 3ωρο, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να προλάβεις να πας και στα 2 νοσοκομεία. Αν έχεις συνοδό, υπογράφει ότι έχει την ευθύνη σου και σε αφήνει το στρατόπεδο να βγεις. Αν δεν έχεις συνοδό θα αναγκαστεί το στρατόπεδο να σε κρατήσει μέσα λογικά μία μέρα και να σε στείλει στα νοσοκομεία με κίνηση την επόμενη.
Palitaidia
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 23, 2024 7:00 pm
Palitaidia έγραψε: Δευ Σεπ 23, 2024 12:08 pm Κρίθηκα ικανος να υπηρετησω κ π; Ρουσιαζομαι αυλωνα εκτος ΕΣΣΟ. Ξερει κανεις εαν υπαρχει επιτροπη αναβολων εκτος ΕΣΣΟ στο στρατοπεδο ή θα πρπεπει να περιμενω στο στρατοπεδο μεχρι την επομενη ΕΣΣΟ;
Καλησπέρα αδερφέ,

Δε ξέρω μέχρι πότε γράφει το χαρτί να πας Αυλώνα, αλλά δεν υπάρχει επιτροπή στο στρατόπεδο στον Αυλώνα. Οπότε θα πας εκεί και μετά ο γιατρός του στρατοπέδου θα σε παραπέμψει πρώτα στο 414 και αυτό με τη σειρά του στο 401 όπου συνεδριάζει η επιτροπή. Επειδή έκανα τη πρώτη μέρα της διαδικασίας σήμερα αυτό που έχω να σου προτείνω οπωσδήποτε είναι να πας με συνοδό, ούτως ώστε να μπορείς να διανυκτερεύσεις εκτός στρατοπέδου γιατί η όλη διαδικασία μέχρι να τελειώσεις με το στρατόπεδο θα σου φάει στην καλύτερη ένα 3ωρο, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να προλάβεις να πας και στα 2 νοσοκομεία. Αν έχεις συνοδό, υπογράφει ότι έχει την ευθύνη σου και σε αφήνει το στρατόπεδο να βγεις. Αν δεν έχεις συνοδό θα αναγκαστεί το στρατόπεδο να σε κρατήσει μέσα λογικά μία μέρα και να σε στείλει στα νοσοκομεία με κίνηση την επόμενη.
Σε ευχαριστω για την απαντηση
Δυστυχώς δεν ειμαι απο Αθήνα αλλα απο νησι οποτε θα παω χωρις συνοδο ... Περιμενω από κάποιον εμπειρια χωρις συνοδο αλλα θα ανεβασω κ εγω τη δικια μου οταν παω... Αλλο παιδι εχει πει οτι χωρις συνοδο κρατανε πανω απο μια μερα
Miaapantisi

Δημοσίευση από Miaapantisi »

Καλησπέρα στην ομάδα. Τελειωσε η 1η αναβολή που πήρα για ψυχιατρικους λόγους και θα κάνω την διαδικασία ξανά από φρουραρχείο στην ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου. Πασχω από μικτή αγχώδης καταθλιπτική διαταραχή και αγοραφοβία. Μολις αλλάξαμε των αγωγή και πήγαμε σε πιο δυνατά φάρμακα παίρνω Serixat 20mg,Risperdal 2,5mg,Xanax 2mg,Aklonil (που συνταγογραφείτε σαν ναρκωτικό) 0,5 mg.
Πιστεύετε θα πάρω την δεύτερη αναβολή και κατ’επεκταση την απαλλαγή ή θα με κρίνουν ικανό να στρατευτώ;
opios

Δημοσίευση από opios »

Miaapantisi έγραψε: Τρί Σεπ 24, 2024 11:34 am Καλησπέρα στην ομάδα. Τελειωσε η 1η αναβολή που πήρα για ψυχιατρικους λόγους και θα κάνω την διαδικασία ξανά από φρουραρχείο στην ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου. Πασχω από μικτή αγχώδης καταθλιπτική διαταραχή και αγοραφοβία. Μολις αλλάξαμε των αγωγή και πήγαμε σε πιο δυνατά φάρμακα παίρνω Serixat 20mg,Risperdal 2,5mg,Xanax 2mg,Aklonil (που συνταγογραφείτε σαν ναρκωτικό) 0,5 mg.
Τελικα τι εγινε φιλε την πειρες?
Survivor7

Δημοσίευση από Survivor7 »

Καλησπέρα στην ομάδα. Ήθελα να ρωτήσω όταν έχεις πάρει δύο χρόνια αναβολών η διαδικασία είναι η ίδια την τρίτη φορά ή κάνεις κάτι διαφορετικό;
Και αν πάρεις απαλλαγή σε ποιο σημείο της ιστοσελίδας το βλέπεις;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης