Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Pezos

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Pezos »

Trafico έγραψε: Κυρ Δεκ 01, 2024 2:53 pm Καλησπέρα, επειδή μόλις τελείωσα τον στρατό μου και θέλω να ενταχθω στο σώμα της αστυνομίας και εχει ανακοίνωση ότι θα πάρει 600 άτομα το 2025, να περιμένω νέα προκήρυξη καθώς έχω αρκετά μόρια ή δεν θα βγάλει νέα προκήρυξη; Και αν δεν βγάλει υπάρχει κάποια ανακοίνωση που το λέει; Σας ευχαριστώ πολύ
Υπάρχει προεδρικό διάταγμα και αναμένεται το τελικό οκ από το ΣΤΕ με λίγο ψάξιμο και αναζήτηση μέσω Google θα το βρεις.

Ενδιαφέρεστε αλλά συγχρόνως τα θέλετε όλα έτοιμα.

Ωραία λογική.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Τους 600 συντομα θα τους παρει απο την προκυρηξη των 300. Τωρα αν βγει αλλη προκηρυξη το 2025 δεν το ξερουμε. Αλλα οσο ειναι κυβερνηση η ν. Δ συνηθως βγαινουνε. Επισης υπαρχει και η εκδοχη των πανελληνιων, το 2025 θα παρει 1000 αστυφυλακες. Μεχρι 25-26 ετων περιπου μπορει καποιος να δωσει.
Επισκέπτης

Εφημερίδα της κυβερνήσεως τεύχος Α169/25.10.2024 άρθρο 61
Επισκέπτης

Θα μείνει η λίστα τις προκήρυξης ανοιχτή για ένα χρόνο ώστε ότι κενά δημιουργούνται να τραβάει απο εκει. Αυτό δεν γινόταν σε άλλες προκήρυξης καθώς μόλις μπαίνανε τα άτομα στη σχολή όλοι οι επιλαχόντες έπαιρναν τα χαρτιά τους πίσω
Επισκέπτης

Δεν πρόκειται να πάρει άλλους μετά τους 600 μέσα στο 25. Μην λέτε ανακρίβειες και δίνεται ψεύτικες ελπίδες.
Επισκέπτης

Δεν λεω ότι θα πάρει λεω ότι ότι κενά δημιουργούνται απο την προκήρυξη θα τα τραβάει απο αυτή τη λίστα μέχρι και ένα χρόνο! Για να πάρει περισσότερα άτομα θα πρέπει να βγει προϋπολογισμός και απο τη στιγμή που δεν έχει γίνει δεν θα βγει προκήρυξη το 2025!
Επισκέπτης

Ωραίος φίλε ναι έτσι είναι συμφωνώ! Τι να πω μακάρι να μας χτυπήσει το τηλέφωνο έστω και μετά από 2-3-4 μήνες να μπούμε σαν επιλαχόντες εμείς που ειμαστε πίσω στα μόρια. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που θα είναι ανοιχτοι οι πίνακες για έναν ολόκληρο χρόνο!
Επισκέπτης

Εγω είμαι κοντά στην 250 στην Β κατηγορία οποτε παίζεται αν θα μπω
Επισκέπτης

Η λογική λέει ότι μέχρι 300 θέση στην Β έχουν πάρα πολλές πιθανότητες να μπουν με τους 600. Οπότε αν είσαι κοντά 250 πιστεύω είσαι πολύ καλά φίλος!
Unbroken

Δημοσίευση από Unbroken »

Εγώ είμαι κοντά στη 1100 θέση α κατηγορία μπορεί να μου πει κάποιος αν έχω ελπίδες με τους 600 ;
Επισκέπτης

1100 θέση πιστεύω ναι
Άβαταρ μέλους
panic2
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από panic2 »

Με τα τωρινά δεδομένα όταν είναι να καλέσουν τους 600 θα καλέσουν μέχρι στην Α θα φτάσει 1290 και στην Β 310 μαζί με τους επιλαχόντες.
Επισκέπτης

Για την β δεν νομίζω πως ισχύει αυτό φίλε. Έκατσα και τα είδα λίγο μέχρι ποια θέση είναι ο τελευταίος που μπήκε. Με τους 600 στην β κατηγορία θα καλέσει 120+40 άτομα επιλαχόντες
Επισκέπτης

Όπως τα λέει το παιδί είναι. Μεχρι 310 θα καλέσουν για πκε στην Β και μέχρι 1290 στην Α. Αν δεν καλυφθούν οι θέσεις από αυτούς θα ανεβαίνει η σειρά μέχρι να συμπληρώσουν.
Επισκέπτης

Απο τους 310 που θα καλέσεις πόσοι απο αυτούς είναι οι επιλαχόντες ;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης