Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Ssssssss6

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Ssssssss6 »

Ειναι σημαντικο αν ξερει καποιος ποιες μερε δινουν αδρια στις γιορτες στους 300! σας ευχαριστώ
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εδώ λέει κάθε χρόνο η σχολή στην Τρίπολη θα φιλοξενεί 600 νέους αστυνομικούς για τρίμηνη εκπαίδευση λέτε κάθε χρόνο να παίρνει φρουρούς ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 30, 2024 10:17 am Εδώ λέει κάθε χρόνο η σχολή στην Τρίπολη θα φιλοξενεί 600 νέους αστυνομικούς για τρίμηνη εκπαίδευση λέτε κάθε χρόνο να παίρνει φρουρούς ;
Είναι και η δημοτική αστυνομία από πίσω και ενδεχομένως δικαστικη αστυνομια
Επισκέπτης

Αυτό θα είναι τρελό αν γίνει χαχαχ. Όπως και να έχει ας περιμένουμε τώρα να δούμε τι θα γίνει τον φετινό Δεκέμβριο :lol:
Επισκέπτης

Πιο Δεκεμβριο, δεν υπάρχει περίπτωση για Δεκέμβρη από Ιανουάριο θα γίνει
Επισκέπτης

Για καρτέλες σχεδόν σίγουρα Δεκέμβριο. Για ΠΚΕ ΜΑΛΛΟΝ Δεκέμβριο. Για Σχολή απο 2025 προφανώς.
Επισκέπτης

Να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει εάν είναι δυνατόν να παραλάβει την καρτέλα μου από την υπηρεσία με πληρεξούσιο (πατέρας) μου. Πιστεύετε ότι δεν θα του την δώσουν;
Artemios

Δημοσίευση από Artemios »

Ρε παιδιά οι 300 πότε παρουσιάζονται στην Αμυγδαλέζα αυτοί είπαν 2 Δεκέμβρη, οι 300 θέσεις όμως δεν έχουν συμπληρωθεί πως θα γίνει αυτό;
Επισκέπτης

Αύριο παρουσίαζονται οι 259 πρώτοι!10 με 13 του μήνα περνάνε πκε 100 επιλαχόντες για την Α και 10 για την Β για να συμπληρωσουν τις κενες θέσεις που μείναν και για τυχόν αποχωρήσεις κατά την διάρκεια της σχολης.
Trafico

Δημοσίευση από Trafico »

Καλησπέρα, είμαι καινούργιος στην ομαδική, τελικά αυτοί οι νέοι 600 ειδικοί φρουροί θα μπουν με νέα προκήρυξη η με την παλιά;
Επισκέπτης

Θα μπουν από την παλιά, από αυτήν με τους 300 και θα πέρνει εφ εξής και για 24 μήνες βάσει ΦΕΚ από αυτήν
Trafico

Δημοσίευση από Trafico »

Που μπορώ να βρω την ανακοίνωση ότι θα παρθούν από τον παλιό πίνακα;
Επισκέπτης

Φιλαράκι από που και ως που το λέει σε ΦΕΚ ότι θα περνει για 24 μήνες από τους υποψηφίους των 300; Ποιος σε είπε ότι πρόκειται να ξαναβγάλει προκήρυξη μετά τους 600?
Trafico

Δημοσίευση από Trafico »

Καλησπέρα, επειδή μόλις τελείωσα τον στρατό μου και θέλω να ενταχθω στο σώμα της αστυνομίας και εχει ανακοίνωση ότι θα πάρει 600 άτομα το 2025, να περιμένω νέα προκήρυξη καθώς έχω αρκετά μόρια ή δεν θα βγάλει νέα προκήρυξη; Και αν δεν βγάλει υπάρχει κάποια ανακοίνωση που το λέει; Σας ευχαριστώ πολύ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης