Φίλε είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα στην διας ειδικά στην Αθήνα που είναι η έννοια του χάους δηλαδή στην αρχή θα τα έχετε χαμένα εντελώς. Όσο αναφορά το πρόγραμμα αυτό που σου λένε είναι αληθές. Όσο για τα ρεπό υπάρχουν στιγμές που μπορεί να στο κόψουν (θα στο δώσουν βέβαια αργότερα). Με λίγα λόγια καλό κουράγιο σε όλους σας. Και εύχομαι να αντέξετε γιατί πολλοί συνάδελφοι σειράς του 19 δεν άντεξαν και από άποψη οικονομική και από άποψη δουλειάς και φύγανε.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 29, 2024 3:05 pm Φίλε μου εσύ που είσαι ειδικος φρουρος εγώ θα ήθελα να σε ρωτήσω λογικά θα υπηρετεις στην Διας. Πως είναι εκεί τα πραγματα; Δηλαδή παίρνεις κανονικά τα ρεπό σου, η δουλειά σου κυλάει σαν πρόγραμμα η υσχυει αυτό που λένε ότι σήμερα θα μάθεις τι δουλεύεις αυριο; Επιπλέον ήθελα να ρωτήσω τι αδειες δικαιούσαι εσύ κανονική τώρα με 5 χρόνια υπηρεσίας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ΔΙΑΣ - Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης
Re: ΔΙΑΣ - Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης
Re: ΔΙΑΣ - Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης
νομίζω η ΔΙΑΣ έχει μηνιαίο πρόγραμμα. Στα τμήματα τα μαθαίνουν τελευταία στιγμή.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 29, 2024 3:09 pmΦίλε είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα στην διας ειδικά στην Αθήνα που είναι η έννοια του χάους δηλαδή στην αρχή θα τα έχετε χαμένα εντελώς. Όσο αναφορά το πρόγραμμα αυτό που σου λένε είναι αληθές. Όσο για τα ρεπό υπάρχουν στιγμές που μπορεί να στο κόψουν (θα στο δώσουν βέβαια αργότερα). Με λίγα λόγια καλό κουράγιο σε όλους σας. Και εύχομαι να αντέξετε γιατί πολλοί συνάδελφοι σειράς του 19 δεν άντεξαν και από άποψη οικονομική και από άποψη δουλειάς και φύγανε.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 29, 2024 3:05 pm Φίλε μου εσύ που είσαι ειδικος φρουρος εγώ θα ήθελα να σε ρωτήσω λογικά θα υπηρετεις στην Διας. Πως είναι εκεί τα πραγματα; Δηλαδή παίρνεις κανονικά τα ρεπό σου, η δουλειά σου κυλάει σαν πρόγραμμα η υσχυει αυτό που λένε ότι σήμερα θα μάθεις τι δουλεύεις αυριο; Επιπλέον ήθελα να ρωτήσω τι αδειες δικαιούσαι εσύ κανονική τώρα με 5 χρόνια υπηρεσίας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης