Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
KaterinaFR

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από KaterinaFR »

Καλησπερα παιδια, ειμαι καθαριστρια στο Υπουργειο προστασιας του πολιτη και σημερα εμαθα οτι οι 600 θα μπουν το καλοκαιρι του 25.
Ειναι και ο γιος μου μεσα στους 600 οποτε ρωταω εδω οσο μπορω για να μαθαινω διοτι ειναι και αυτος αγχωμενος!
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Σε 15 μέρες περίπου είπε οι 600, πώς θα προλάβει όμως;

Επισκέπτης

Στο 12:40 μιλάει για τους 300 και τους 600 ειδικούς φρουρούς
Επισκέπτης

Το πιο πιθανό είναι να εννοεί ότι σε 15 μέρες θα ξεκινήσουν οι πκε για τους 600 δυσκολεύομαι να σκεφτώ πως αλλιώς προλαβαίνουν μέσα σε 15 μέρες.
Επισκέπτης

Με όλο το σεβασμό αλλά αυτά που είπατε δεν ισχύουν! Οι 600 θα μπούνε στην σχολή Ιανουαρίο η το αργότερο Φεβρουάριο! Εύχομαι καλή επιτυχία στον γιο σας ελπίζω να καταφέρουμε να γίνουμε συνάδελφοι!
Επισκέπτης

Θα προλάβουν να καλέσουν τους 600 το Δεκέμβριο να πάρουν καρτέλα να πάνε γιατρούς και να περάσουν από πκε και όλα αυτά μέχρι της γιορτές;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 27, 2024 7:23 pm Θα προλάβουν να καλέσουν τους 600 το Δεκέμβριο να πάρουν καρτέλα να πάνε γιατρούς και να περάσουν από πκε και όλα αυτά μέχρι της γιορτές;
Τι εννοούσε τότε ο Χρυσοχοΐδης που είπε σε 15 μέρες περίπου; Μήπως εννοούσε ότι σε 15 μέρες θα βγει το ΦΕΚ για τους 600?
Επισκέπτης

Οι πκε θα γίνουν μόνο τον Δεκέμβριο! Η κατάταξη θα γίνει από την νέα χρονιά! Όσο αφορά αυτό που είπε ο υπουργός για τις 15 μέρες η λογική λέει ότι εννοεί ότι θα ξεκινήσουν οι πκε για τους 600. ΦΕΚ δεν ξέρω κατά πόσο θα βγει καινούργιο από την στιγμή που θα τους πάρει από της είδη υπάρχοντες λίστες υποψήφιων!
Επισκέπτης

Αν κάνω σε κάτι λάθος να με διορθώσει ο αρχιφύλακας που τα ξέρει καλύτερα από όλους μας.
Επισκέπτης

Αυτό με το Δεκέμβριο είναι σίγουρο; Υπάρχει επίσημη ενημέρωση;
riwa

Δημοσίευση από riwa »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 27, 2024 6:28 pm Λετε να φτάσει 1.500 με επιλαχόντες κτλ;
Ας απαντήσει κάποιος που μπορεί να ξέρει
Επισκέπτης

Επίσημη ανακοίνωση όχι. Ο κύριος αστυφύλακας μας έχει πει ότι ακούγεται μέσα από το αρχηγείο για πκε μέσα στον Δεκέμβριο! Μέχρι στιγμής πάντως σε ότι μας έχει πει έχει πέσει μέσα! Τα συμπεράσματα δικά σου.
Επισκέπτης

Ο Χρυσοχοίδης είπε σε 15 μέρες περίπου οπότε μέσα στον Δεκέμβριο αναμένουμε για καρτέλες και ΠΚΕ απ' ό, τι φαίνεται. Απορώ που θα φτάσει η σειρά.
Artemios

Δημοσίευση από Artemios »

Καλησπέρα σε όλους, μήπως ξέρει κανείς μέχρι ποια σειρά έφτασαν οι επιτυχόντες της Β’ κατηγορίας;
Επισκέπτης

Καλησπερα παιδια, ο αρχιφυλακας ειμαι, εχω τα εξης νεα για τους 600, το πλανο ειναι να περασετε τον δεκεμβριο μεχρι το αργοτερο μεσα γεναρη τα πκε και εν συνεχεια μεχρι τελη γεναρη το αργοτερο να μπειτε στην τριπολη που θα ειναι και η σχολη σας. αυτο ειναι το πλανο, αυτο ειναι ο στοχος του χρονοδιαγραμματος με εσας. θα παρακαλεσω να μην ρωτατε διαφορα οπως ειναι σιγουρο, που το εμαθες κτλ. δεν θα απαντησω. οτι σας εχω γραψει μεχρι τωρα τα μαθαινω απο μεσα και ισχυουν. τωρα αν τυχον πεσουν εξω στο πλανο τους η εκτιμηση μου ειναι οτι αντι για γεναρη αντε να μπειτε φλεβαρη αλλα σπανια πεφτουν εξω σε αυτα τα πλανα. τελος για καποιο παιδι που ρωταει για τον πρωτο μισθο δεν ξερω να πω, απαντησε ομως πιο πριν καποιος που λογικα ειναι νεος φρουρος οτι ειναι κοντα στα 1000€ ο πρωτος μισθος. δες την απαντηση του σε προηγουμενα μηνυματα. καλο βραδυ να εχετε ολοι, φυσικα οτι νεοτερο εχω με τους 600 θα σας ενημερωσω παλι.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες