Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Takis10

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από Takis10 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 27, 2024 12:58 pm Παιδιά καλησπέρα πήρα τηλέφωνο στο γες μου είπαν ότι δεν θα βγει το 24 και πάμε για το 25 δεν κάνω τρολ
Σου είπαν και πότε περίπου θα βγει το 25
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Takis10 έγραψε: Τετ Νοέμ 27, 2024 1:33 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 27, 2024 12:58 pm Παιδιά καλησπέρα πήρα τηλέφωνο στο γες μου είπαν ότι δεν θα βγει το 24 και πάμε για το 25 δεν κάνω τρολ
Όχι απλά μου είπαν ότι δεν θα βγει το 24 και θα βγει το 25, πραγματικά δεν ξέρω γιατί το έκαναν αυτό που έβγαλαν φεκ και όλα αυτά μάλλον αυτοί που λένε ότι δεν θα βγει θα βγουν αληθινοί γιατί αν ήταν να βγει κακά τα ψέματα θα είχε βγει
Επισκέπτης

Giorgosthe έγραψε: Τετ Νοέμ 27, 2024 1:24 pm
Diagonismos έγραψε: Τετ Νοέμ 27, 2024 1:03 pm Κάποιοι είστε παντελώς άσχετοι!
Κάνετε όνειρα για κάποια πράγματα που δεν υπάρχουν.
Σας λέμε κάτι και λέτε πες μας που το έμαθες.
Εδώ και πόσο καιρό σας λέω ότι δεν θα την βγάλει και εσείς περιμένετε να έρθουν τα Χριστούγεννα με τον άγιο Βασίλη … ξυπνάτε … και εσείς οι πιτσιρικάδες που λέτε τς χαζομάρες σας σκεφτείτε πρώτα τι λέτε … με 9 μήνες θητεία δεν πήρατε μυρωδιά και έχετε και λόγο να μιλάτε κιόλας!

Ρε φίλε μην νευριάζει και βρίζεις επειδή δεν, θες να δεις την πραγματικότητα όλοι θέλουμε να βγει αύριο που λέει ο λόγος δεν, είσαι, μόνο εσυ εδώ είναι ένα φόρουμ όπου ο καθένας λέει την άποψη, δεν, χρειάζεται να βρίζεις και να κακολογεις τον καθέναν επειδή αυτά που λέει δεν ταιριάζουν με τις απόψεις σου και τα θέλω σου

Tο συνεχιζεις το εργακι που παιζεις χωρις να εχεις αποδειξεις ειτε βγει ειτε οχι. Το να περναει ο μηνας και να λες αα τελειωνει ο νοεμβρης που ειχαν πει αρα δεν θα βγει δεν ειναι αποδεικτικο στοιχειο. ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΛ ΕΔΩ ΜΕΣΑ κριμα να χαραμιζεις την "ιδιοφυια" σου ετσι.
Takis15

Δημοσίευση από Takis15 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 27, 2024 1:36 pm
Takis10 έγραψε: Τετ Νοέμ 27, 2024 1:33 pm
Όχι απλά μου είπαν ότι δεν θα βγει το 24 και θα βγει το 25, πραγματικά δεν ξέρω γιατί το έκαναν αυτό που έβγαλαν φεκ και όλα αυτά μάλλον αυτοί που λένε ότι δεν θα βγει θα βγουν αληθινοί γιατί αν ήταν να βγει κακά τα ψέματα θα είχε βγει
Ακριβώς... Άστο δουλεύουν τον κόσμο... Σαν να λέμε το κονδύλι για το 24 πάει... Από τη μια μεριά λένε γιατί δεν πάνε τα παιδιά ΕΠΟΠ δεν έχουν κόσμο και από την άλλη κάνουν *****... Έπρεπε τα παιδιά του 97 να ξεσηκωθούν με κάποια επιστολή όπως ξεσηκώθηκαν για το συνταξιοδοτικό
Επισκέπτης

Είδαμε και τους εποχικούς πυροσβέστες που κάναν πορείες για να δικαιωθούν και μασάνε ξύλο και χημικά! Άσε φίλε ελλαδισταν ειμαστε δεν βγάζεις άκρη... Έτσι μας την φάγαν την χρονιά τσάμπα οι γροθοι το στράτευμα υπολειτουργεί πάμε για διάλυση και αυτοί κοίτανε να πάρουν κόσμο στα ΚΕΠ και στους δήμους να τα ξύνουν σε κάνα γραφείακι... Αρεεε ελλαδισταν μια ζωή θα είμαστε πολύ πίσω σε όλα...
Dimitrispapar

Δημοσίευση από Dimitrispapar »

Αυτό βγήκε στις 25/11 μπείτε διαβάστε. ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΕΠΟΠ 2024, ΟΧΙ 2025. Διαβάστε και βγάλτε συμπεράσματα
User74848494

Δημοσίευση από User74848494 »

Dimitrispapar έγραψε: Τετ Νοέμ 27, 2024 2:02 pm Αυτό βγήκε στις 25/11 μπείτε διαβάστε. ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΕΠΟΠ 2024, ΟΧΙ 2025. Διαβάστε και βγάλτε συμπεράσματα
https://www.amyna.news/ellada/prokiryks ... iko-xarti/
Giorgos07
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Giorgos07 »

Κατι τετοιες συζητησεις βλεπει ο κοσμος και εχει ελλείψεις ο στρατος απο προσωπικο
Επισκέπτης

Μας κοροϊδεύουν
Επισκέπτης

Τώρα βγήκε άλλη μια ανακοίνωση και είπαν ότι θα βγει Ιανουαρίου τέλη, η μέσα Φεβρουαρίου, καινκτι όριο της ηλικίας θα αλλάξει.
Giorgosthe

Δημοσίευση από Giorgosthe »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 27, 2024 10:35 pm Τώρα βγήκε άλλη μια ανακοίνωση και είπαν ότι θα βγει Ιανουαρίου τέλη, η μέσα Φεβρουαρίου, καινκτι όριο της ηλικίας θα αλλάξει.
που το ειδες;
Επισκέπτης

Army.voice
Επισκέπτης

Έτσι όπως το λέει το σαιτ ούτε οι 98ρηδες θα μπουν.
Chem1caL2

Δημοσίευση από Chem1caL2 »

Έβγαλε ανακοίνωση το armyvoice https://armyvoice.gr/2024/11/prokiryxi- ... kleistiko/
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες