Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Artemios

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Artemios »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 24, 2024 10:50 pm Για τον φίλο που ρώτησε ακριβή αριθμό δεν έχω αλλά όταν με το καλό μπω σχολή θα σας πω πόσοι είμαστε.
Τώρα για αυτό που λες αν αξίζει να πας μην το σκέφτεσαι καν!
Πάνε γιατί τώρα αν δεν μπεις θα μπεις με τους 600 που θα τους καλέσει γρήγορα.
Τώρα για τον άλλον τον φίλο με την θέση 85 που λεει εδώ πήραν μέχρι 110 λες να μην είσαι μέσα ;
Αδερφέ όταν λες γρήγορα θα τους καλέσει πόσο γρήγορα δηλαδή; Και πως το ξέρεις αυτό; Γιατί εγώ είμαι στρατιωτικός και σκέφτομαι να δηλώσω παραίτηση, λόγω της προκυρηξης επειδή είμαι οβα συμβασιούχος δηλαδή και 6 Δεκ λήγει η πρώτη τριετία και 7 Δεκ ξεκινάει η δεύτερη τριετία. Το πρόβλημα είναι ότι οι πρώτοι 3 μήνες αν ξεκινήσω στην δεύτερη τριετία είναι υποχρεωτικοί και αν δεν δηλώσω παραίτηση προτού της 6 Δεκ δεν θα μπορώ να φύγω μετά γιατί θα πρέπει να κάτσω υποχρεωτικά 3 μήνες στον στρατό. Γιαυτο ρωτάω σε ποια σειρά σταμάτησαν οι επιτυχόντες και πόσο γρήγορα θα καλέσουν τους 600.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Φιλαράκι είμαι πρώην οβα που έβγαλα όλη την 6ετια. Για μένα αν είσαι στην Α κατηγορία μέχρι 1000 θέση η στην Β μέχρι 200 είσαι με το ενάμισι πόδι μέσα αν είσαι κομπλέ με τα αθλήματα! Τώρα αν είσαι αρκετά πίσω στην σειρά κατεμε κάτσε οβα όσο νάνε έχεις αλλά 3 χρόνια σίγουρα μέσα σε αυτά σίγουρα θα βγει καμιά άλλη προκήρυξη! ...
Artemios

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 25, 2024 12:09 am Φιλαράκι είμαι πρώην οβα που έβγαλα όλη την 6ετια. Για μένα αν είσαι στην Α κατηγορία μέχρι 1000 θέση η στην Β μέχρι 200 είσαι με το ενάμισι πόδι μέσα αν είσαι κομπλέ με τα αθλήματα! Τώρα αν είσαι αρκετά πίσω στην σειρά κατεμε κάτσε οβα όσο νάνε έχεις αλλά 3 χρόνια σίγουρα μέσα σε αυτά σίγουρα θα βγει καμιά άλλη προκήρυξη! ...
Ελα ρε φίλε αλήθεια; Που ήσουν ειδικές δυνάμεις; Εγώ Β’ Μοίρα καταδρομών είμαι. Η θέση μου είναι 104 και με κάλεσαν με τους άλλους νέους 10 επιλαχόντες και είμαι με τη Β’ κατηγορία. Πως τα βλεπεις τα πράγματα;
Artemios

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 25, 2024 12:09 am Φιλαράκι είμαι πρώην οβα που έβγαλα όλη την 6ετια. Για μένα αν είσαι στην Α κατηγορία μέχρι 1000 θέση η στην Β μέχρι 200 είσαι με το ενάμισι πόδι μέσα αν είσαι κομπλέ με τα αθλήματα! Τώρα αν είσαι αρκετά πίσω στην σειρά κατεμε κάτσε οβα όσο νάνε έχεις αλλά 3 χρόνια σίγουρα μέσα σε αυτά σίγουρα θα βγει καμιά άλλη προκήρυξη! ...
Παρεπιπτόντως πόσα λεφτά αποζημίωση λες να πάρω στην 3ετια ξέρεις;
Nans

Δημοσίευση από Nans »

Η πρακτική γίνεται εκτός σχολής Η κοιμασαι μέσα;
Επισκέπτης

Ναι Πέτρο μου είσαι μέσα το είπαμε.
Psyxiatreio

Δημοσίευση από Psyxiatreio »

Καλή τύχη, αποχωρώ από το θέμα , μερικοί δεν την παλεύεται με τίποτα, σας λέμε 1+1=2 και αναρωτιέσαι αν είναι σωστή η πράξη.

Τα μισά μηνύματα είναι για την τοποθέτηση αν γίνει Αθήνα ή Θεσσαλονίκη που υπάρχει ξεχωριστό θέμα στο φόρουμ με τις μεταθέσεις που αν το διαβάσει κανείς με φυσιολογικό ΙQ θα καταλάβεις ακριβώς τι γίνεται.

Ο άλλος ρωτάει ποτέ ακριβώς θα κληθούν οι υπόλοιποι 600 λες και είμαστε στο γραφείο του υπουργού και ξέρουμε το χρονοδιάγραμμα.

Ο άλλος αν ρωτάει που γίνεται η πρακτική.

Άξιοι της μοίρα σας.

Δεν έχετε ιδέα για τον θεσμό, απλά είδατε μια προκήρυξη και λέτε θα μπω λες και είναι μαγαζί διασκέδασης.

Θα θέλετε να παραιτηθείτε και δεν θα μπορείτε και θα λέτε ότι σας χαντάκωσε το σύστημα.
Επισκέπτης

Πιθανή έναρξη σχολής 2 Δεκεμβρίου
Επισκέπτης

Psyxiatreio έγραψε: Δευ Νοέμ 25, 2024 4:54 am Καλή τύχη, αποχωρώ από το θέμα, μερικοί δεν την παλεύεται με τίποτα, σας λέμε 1+1=2 και αναρωτιέσαι αν είναι σωστή η πράξη.

Τα μισά μηνύματα είναι για την τοποθέτηση αν γίνει Αθήνα ή Θεσσαλονίκη που υπάρχει ξεχωριστό θέμα στο φόρουμ με τις μεταθέσεις που αν το διαβάσει κανείς με φυσιολογικό ΙQ θα καταλάβεις ακριβώς τι γίνεται.

Ο άλλος ρωτάει ποτέ ακριβώς θα κληθούν οι υπόλοιποι 600 λες και είμαστε στο γραφείο του υπουργού και ξέρουμε το χρονοδιάγραμμα.

Ο άλλος αν ρωτάει που γίνεται η πρακτική.

Άξιοι της μοίρα σας.

Δεν έχετε ιδέα για τον θεσμό, απλά είδατε μια προκήρυξη και λέτε θα μπω λες και είναι μαγαζί διασκέδασης.

Θα θέλετε να παραιτηθείτε και δεν θα μπορείτε και θα λέτε ότι σας χαντάκωσε το σύστημα.
Στο καλό και να μην μας γράφεις.
Aekara123

Δημοσίευση από Aekara123 »

Παιδιά βγήκαν οι πίνακες στο σάιτ!
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Aekara123 έγραψε: Δευ Νοέμ 25, 2024 10:05 am Παιδιά βγήκαν οι πίνακες στο σάιτ!
Το πρόγραμμα εννοείς?
Aekara123

Δημοσίευση από Aekara123 »

Εννοώ οι πίνακες επιτυχόντων από τις Π. Κ. Ε
Επισκέπτης

Αεροπορία ειμουν φιλαράκι! Αδερφέ αν είσαι 104 θέση και σε κάλεσαν είδη για πκε αν ξέρεις ότι μπορείς να βγάλεις τα αθλήματα παραίτησου από οβα ΧΤΕΣ! Είσαι είδη ειδικός φρουρός αλάνι μου! Όσο για την αποζημίωση που ρώτησες στην 3ετια αν θυμάμαι καλά πάνω κάτω είναι στο 7χιλιαρο!
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Από τους πίνακες που βγήκαν παιδιά, βγαίνει το συμπέρασμα ότι 205 άτομα από την Α κατηγορία είτε κόπηκαν είτε δεν παρουσιάστηκαν και από την Β 36 άτομα. Για να έχουμε μια εικόνα του τι θα συμβεί και με τους 600 αργότερα. Επίσης το μεγαλυτερο ποσοστό ειναι απο την επαρχία, για αυτό παρατηρείτε και το φαινόμενο των μαζικών παραιτήσεων.
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Αδερφέ επειδή δεν μπορώ να βρω τον πίνακα που λες μου βγάζει μόνο τον χθεσινό με τις πκε του Δεκεμβρίου μπορείς να μου πεις σε ποια σειρά σταμάτησε η Β κατηγορία?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες