ΕΛΔΥΚ: Μόρια για σώματα ασφαλείας
Παιδια γνωριζει κανεις εαν παιρνουνε μορια οσοι πανε ΕΛΔΥΚ;
Πεταω για Κυπρο στις 2/04. Ελπιζω να μην ειναι τοσο κολαση οσο ακουω
elmario έγραψε:Παιδια γνωριζει κανεις εαν παιρνουνε μορια οσοι πανε ΕΛΔΥΚ;
οχι φιλε μου δεν παιρνουν μορια οσοι κανουν θητεια στην ΕΛΔΥΚ ως πεζικαριοι!
Εαν ομως εισαι καταδρομεας μοριοδοτεισαι κανονικοτατα!
Καλη επιτυχια

Γεια σας παιδια θελω να ρωτησω αν ξερετε αν παιρνουν τα ιδια μορια στην κυπρο για τις ειδικες δυναμεις που παιρνουν και στην Ελλαδα γιαι τα χρειαζομαι για ειδικος φρουρος. Τα πραγματα ειναι πιο ηρεμα εκει απο οτι εδω (εννοω για τις ασκησεις και την εκπαιδευση) γιατι ετσι καταλαβαινω απο οσο διαβασα;
αναστασης έγραψε:Γεια σας παιδια θελω να ρωτησω αν ξερετε αν παιρνουν τα ιδια μορια στην κυπρο για τις ειδικες δυναμεις που παιρνουν και στην Ελλαδα γιαι τα χρειαζομαι για ειδικος φρουρος. Τα πραγματα ειναι πιο ηρεμα εκει απο οτι εδω (εννοω για τις ασκησεις και την εκπαιδευση) γιατι ετσι καταλαβαινω απο οσο διαβασα;
Φίλε μου, η Κύπρος θεωρείται "εμπόλεμη ζώνη". Επομένως μόνο χαλαρά δεν είναι τα πράγματα όπου και να πάς, είτε λέγονται Καταδρομείς είτε Τεθωρακισμένα είτε Πεζικό.
Για τα μόρια δεν γνωρίζω.
αναστασης έγραψε:Γεια σας παιδια θελω να ρωτησω αν ξερετε αν παιρνουν τα ιδια μορια στην κυπρο για τις ειδικες δυναμεις που παιρνουν και στην Ελλαδα γιαι τα χρειαζομαι για ειδικος φρουρος. Τα πραγματα ειναι πιο ηρεμα εκει απο οτι εδω (εννοω για τις ασκησεις και την εκπαιδευση) γιατι ετσι καταλαβαινω απο οσο διαβασα;
Εαν εννοεις πεζικο και ΤΘ ΟΧΙ δεν μοριοδοτουνται οι φανταροι.
Εαν παλι υπηρετησεις ως καταδρομεας στην κυπρο μοριοδοτεισαι κανονικα.
Ούτε οι διαβιβαστες της ΕΛΔΥΚ λογικα δεν έχουν μόρια... ;
Γεια σας και απο μενα 11 Νοεμβρη παρουσιαζομαι κορινθο, Σκεφτομαι να δηλωσω κυπρο ενας φιλος μου που πηγε μου ειπε οτι πηρε μορια ισχυει αυτο για κανονικες θητειες;
Μαριος_Κερκυρα έγραψε:Γεια σας και απο μενα 11 Νοεμβρη παρουσιαζομαι κορινθο, Σκεφτομαι να δηλωσω κυπρο ενας φιλος μου που πηγε μου ειπε οτι πηρε μορια ισχυει αυτο για κανονικες θητειες;
Άν εννοείς τους πεζικάριους, τους τεθωρακισμένους κ. Λπ όχι δεν μοριοδοτούνται.
Μόνο οι καταδρομείς που υπηρετούν στην κύπρο.
Μοριοδοτούνται κανονικά όλοι οι ΕΛΔΥΚάριοι, όχι μόνο οι καταδρομείς. Εγώ που υπηρέτησα 9 μήνες στην Κύπρο υπολογίζονται ως 18 μήνες συν Τους υπόλοιπους 3 Μήνες στην Ελλάδα=21 μήνες θητεία. Οι περισσότεροι σεκιουριτάδες, πρώην στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ είναι.
Επίσης τα χρήματα είναι πολύ καλά. Αν σκεφτεί κανείς ότι 360Ε που παίρνει ο δεκανέας, είναι καθαρό κέρδος, δεδομένου ότι φαγητό, στέγη, ΔΕΗ, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ΚΑΙ αεροπορικά εισιτήρια είναι δωρεάν. Φεύγοντας από Κύπρο είχα σώσει πάνω από 1200Ε. Και μετά μου ήρθε η επιστροφή φόρου άλλα 450Ε περίπου. Ας μην τα μηδενίζουμε όλα. Ας μου έμεναν και τώρα 360 το μήνα κάθε μηνα, ευχαριστημένος θα ήμουν.
Επίσης τα χρήματα είναι πολύ καλά. Αν σκεφτεί κανείς ότι 360Ε που παίρνει ο δεκανέας, είναι καθαρό κέρδος, δεδομένου ότι φαγητό, στέγη, ΔΕΗ, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ΚΑΙ αεροπορικά εισιτήρια είναι δωρεάν. Φεύγοντας από Κύπρο είχα σώσει πάνω από 1200Ε. Και μετά μου ήρθε η επιστροφή φόρου άλλα 450Ε περίπου. Ας μην τα μηδενίζουμε όλα. Ας μου έμεναν και τώρα 360 το μήνα κάθε μηνα, ευχαριστημένος θα ήμουν.
Αν δεις τις σελιδες Θα παρεις την απαντησηkwstas έγραψε:Παιδια Μοριοδοτουνται ολοι οι φανταροι στ ΕΛΔΥΚ
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Ε. Λ. Δ. Υ. Κ περνουν τα ιδια μορια με της Ε. Δ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 10
Όταν λες ελδύκ εννοείς την μονάδα καταδρομών που υπάρχει στην κύπρο;
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Ναι...
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 10
Ε αφού ανήκουνε στις ειδικές δυνάμεις τα ίδια μόρια παίρνουνε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες