Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δεν κόπηκαν μερικοί! Του έκοψαν! Για να το λέμε κάτι ξέρουμε! Αδικίες έχουν γίνει άπειρες αφήστε το! Κ κλεινει το θέμα! Ο καθένας ξέρει μέσα του αν πέρασε με την αξία του
Επισκέπτης

Έχω καιρό να γράψω στο φόρουμ αλλά στεναχωριέμαι για αυτά που βλέπω και αναρωτιέμαι τι συναδέλφους θα έχω. Αντί να ασχολείστε με το τι κάνετε εσείς για να περάσετε κοιτάτε πόσους περασμένους θα κόψουν στα αθλήματα για 5 και 10 δευτερόλεπτα. Όποιος θέλει να μπει μαζεύει τα μόρια και τέλος. Αν είσαι στην 1000 θέση τι να σου κάνω ρε αδερφέ ας πήγαινες ειδικές ή ας είχες πτυχίο. Μια σας φταίει το πτυχίο μια οι ειδικές. Εγώ έχω πολύ χαμηλό απολυτήριο αλλά είχα πολλά μόρια και δε είμαι τριτεκνος ούτε πολύτεκνος αλλά μαζεύω μόρια τα τελευταία 6 χρόνια και δε περιμένω να κόψουν άτομα για να μπω. Θέλω να μαι μέσα όπως και ήμουν κόψουν δε κόψουν άτομα. Επίσης ήμουν από τους καλύτερους στα αθλήματα παρόλα αυτά στεναχωρήθηκα για άτομα που ταν κοντά να περάσουν τα αθλήματα και τελικά κόπηκαν. Όλοι εσείς είστε ο θάνατος σου η ζωή μου. Επίσης εκείνος που λέει για τη δουλειά κάθε αρχή και δύσκολη. Σίγουρα παίζει ρόλο που θα σε στείλουν και αν είσαι από Αθήνα ή όχι. Δε θεωρώ ότι είναι εύκολο επάγγελμα αλλά ούτε και πάρα πολύ δύσκολο σε σχέση με άλλα. Καλή εισαγωγή σε όλους τους επιτυχόντες με υγεία πάνω από όλα μάγκες μου γτ όσοι είχατε κάποιο θέμα υγείας γενικά τότε μόνο θα καταλάβετε πόσο λίγο μετράει το αν μπήκες στην τελική ή όχι
giannislak
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: Αγροτης

Δημοσίευση από giannislak »

Δυστυχώς, μερικοί υποψήφιοι αντιφάσκουν. Από την μια ορθώς επικαλούνται τα πτυχία τους όπως το ζητάει η προκήρυξη από την άλλη όμως δεν δέχονται τα όρια στα αθλήματα όπως επίσης ζητάει η προκήρυξη. Για να πληροί κάνεις νόμιμα τις προϋποθέσεις θα πρέπει να
Επισκέπτης

Εγώ παντός ούτε πτυχίο είχα αλλά με βύσμα και μπήκα στους προσωρινους διοριστεους και αθλήματα δεν πάτησα καν και με περάσανε. Τα λέμε στην σχολη
Επισκέπτης

Ξερετε ποτε θα μπούμε στην σχολή ;
1Nasia23

Δημοσίευση από 1Nasia23 »

Μου είπαν αστυνομικοί 40 μέρες μέσα εκπαιδευση και 40 έξω. Τι εννουν ; Για εκπαίδευση. Όταν λένε έξω θα μένουμε στη σχολή; Αν ξέρετε απάντησε μου ! Ευχαριστώ!
Επισκέπτης

Μου αρέσει που μερικοί ευθεως γραφουν οτι μπήκαν με βυσμα και κάποιοι που έγραφαν τόσο καιρό για λίστες Χ πριν τις πκε δεν τους πιστευαν λες και δεν ακουμε τι γίνεται στις προκηρυξεις. Κρίμα για τους κόπους όλων των παιδιων που μπορεί να μην έχουμε μέσο αλλά αγαπαμε το σώμα και παρολα αυτα προσπαθούμε. Οι επιλαχοντες ας κάνουμε το καλυτερο που μπορουμε, ποτε δεν ξέρεις τι γίνεται. Καλη συνέχεια σε όλους.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 21, 2024 12:49 pm Εγώ παντός ούτε πτυχίο είχα αλλά με βύσμα και μπήκα στους προσωρινους διοριστεους και αθλήματα δεν πάτησα καν και με περάσανε. Τα λέμε στην σχολη
Και μετά ξύπνησα. Γεμίσαμε τρόλ.
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Σήμερα ηταν η τελευταια μερα αθλημάτων για τους 300. Έρχεται η σειρα μας παιδια. Να δουμε αυτα που λεγαν για την Τριπολη τελικα αν θα ισχυσουν
Επισκέπτης

Ξέρετε ότι είναι πολύ εύκολο μέσω IP να σας βρουν απο εδω μέσα που γράφετε;
Zakun

Δημοσίευση από Zakun »

Όταν βγουν οι πίνακες θα λέει κ περιοχές ;
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Καλησπέρα. Λέτε να κάλυψαν τις θέσεις ή θα φωνάξουν κ άλλους επιλαχόντες?
Episkepths

Δημοσίευση από Episkepths »

Καλησπέρα
Όλοι αυτοί που έδιναν σήμερα και πέρασαν είναι μέσα ανεξαρτήτως σειράς ;
Επισκέπτης

Όχι φίλε μου μόνο αν είσαι στην σειρά κατάταξης στους επιτυχών τους επιλαχόντες θα τους πάρουν εφόσων δεν καλυφθούν οι θέσεις και πάλι με σειρά μορίων
Επισκέπτης

Πως ήταν σήμερα στα αθλήματα παιδιά ;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες