Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Γκεστ μήπως έχεις κάποιο νεότερο εσύ από μέσα?
Giorgosthe

Δημοσίευση από Giorgosthe »

Οσοι εχετε περασει απο αθληματα για ολες τις χρονιες σας αφηναν να εχετε ρολοι γιατι στους φρουρους τους αφηναν κανονικα;
Επισκέπτης

Μακάρι να βγεί αύριο που είναι των ενόπλων δυνάμεων
Επισκέπτης

Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος εάν θα υπάρχει θέμα με Χασιμότο ή κύφωση-σκολίωση στα υγειονομικά υπάρχει περίπτωση να με περάσουν ;
Επισκέπτης

Θέλω να μπω εποπ επιτέλουσ
Επισκέπτης

Καλημέρα σήμερα όχι αύριο δύσκολο οπότε τελευταία εβδομάδα η επόμενη πάμε για θρίλερ.
maritinaliarou1
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44
Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη ζωγραφική φωτογραφία
Επάγγελμα: Νοσηλευτικη

Δημοσίευση από maritinaliarou1 »

Ας ρωτήσω λίγο τους υπέρ ότι θα βγει την επόμενη εβδομάδα και ξέρουν, νομίζω ειναι η τελευταία τους εβδομάδα αλλά εμένα μου είπε εκείνο το παιδί ότι και Δεκέμβρη να βγει, γίνεται. Τέλος σπάντων όπως είπαν κ κάποιοι αναμένουμε την επόμενη εβδομάδα
Επισκέπτης

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια. Λογικά θα έχεις πηγή ότι θα βγεί σε λίγες μέρες. Χρόνια πολλά και σε σένα
Επισκέπτης

Όσα παιδιά μπήκαν επποπ τα προηγούμενα χρόνια μπορούν, να πουν μετά την εκπαίδευση σε ποια μέρη, τους τοποθέτησαν από όσους έχουν ρωτήσει, όλοι πήγαν Έβρο, εκτός από πολύ μικρό αριθμό που τους πήγαν σε νησί υπάρχει περίπτωση πχ εάν, δηλώσεις ειδικές δυνάμεις να σε πάνε δράμα ναουσα η σε νόμους όπως Κιλκίς Ξάνθη Ροδόπη που είναι και εκεί παραμεθόριο?
Diagonismos

Δημοσίευση από Diagonismos »

Καλησπέρα κύριοι.
Μίλησα σήμερα με έναν γνωστό μου, που έχει στο υπουργείο κάποιον αρκετά έμπιστο. Του είπα να ρωτήσει για το αν θα βγει ο Διαγωνισμός και η απάντηση που έλαβα είναι ότι δεν θα βγει αυτό το έτος.
Πάει για το 2025.
Και ο άνθρωπος που του το είπε είναι αρκετά ψηλά.
maritinaliarou1
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44
Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη ζωγραφική φωτογραφία
Επάγγελμα: Νοσηλευτικη

Δημοσίευση από maritinaliarou1 »

Νταξει ωραία πάμε. Οι μισοί που έχουν γνωστούς από υπουργεία και υψηλόβαθμους κλπ λένε θα βγει οι άλλοι μισοί όχι. Δεν υπάρχει καμία λογική εδώ. Η επόμενη εβδομάδα θα δείξει και ότι ανακοίνωση βγάλουν
Επισκέπτης

Δεν έχουν βγάλει καν ανακοίνωση ότι θα πάει για το 2025 αν είναι να βγει το 2025 δεν θα είχαν ενημερώσει τον κόσμο λέω εγώ τώρα, εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι έχουν βγάλει ανακοίνωση που λέει τον Νοέμβριο τώρα γιατί έχετε βγάλει αυτό το συμπέρασμα για το 2025 τι να πω
Orestes

Δημοσίευση από Orestes »

Ξέρετε τι διαφορετικό θα έχει αυτή η προκήρυξη που θα είναι εκτός ΑΣΕΠ; Οι άλλες ήταν μέσω ΑΣΕΠ, αλλάζει κάτι;
Επισκέπτης

Παιδιά δεν πιστεύουμε Χριστό από δήθεν υψηλόβαθμους γκόμενους του μπατζανακη της θείας του ψηνακη. Το παιδί είπε ότι θα βγεί πάνω οπότε πιστεύουμε τις σωστές έγκυρες πληροφορίες τώρα οι υπόλοιπες ασυναρτησίες είναι παράλογες καθώς υπάρχει κονδύλια για το 2024 που αν δεν παρθεί τώρα θα χαθεί επίσης ο στρατός έχει τόσες πολλές ελλείψεις πού δεν τους συμφέρει να χάσουν μία σειρά. Θα βάλει και αυτή πού θα γίνει η κατάταξη αρχές του 25 και του χρόνου μία.
Diagonismos

Δημοσίευση από Diagonismos »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 21, 2024 10:44 pm Παιδιά δεν πιστεύουμε Χριστό από δήθεν υψηλόβαθμους γκόμενους του μπατζανακη της θείας του ψηνακη. Το παιδί είπε ότι θα βγεί πάνω οπότε πιστεύουμε τις σωστές έγκυρες πληροφορίες τώρα οι υπόλοιπες ασυναρτησίες είναι παράλογες καθώς υπάρχει κονδύλια για το 2024 που αν δεν παρθεί τώρα θα χαθεί επίσης ο στρατός έχει τόσες πολλές ελλείψεις πού δεν τους συμφέρει να χάσουν μία σειρά. Θα βάλει και αυτή πού θα γίνει η κατάταξη αρχές του 25 και του χρόνου μία.
Θέλεις να πιστεύεις αυτό που θέλεις να γίνει, κατανοητό δεν λέω.
Αλλά δεν έχει προχωρήσει ο διαγωνισμός, τώρα τι Ψινάκη λες και άλλα κουλά δεν δίνω σημασία!
Σας ενημερώνω για να ξέρετε και εσείς, δεν θα βγει διότι δεν έχει σταλθεί ούτε στο υπουργείο οικονομικών για έγκριση.
Ο κάθε ένας πιστεύει αυτό που τον συμφέρει και όχι την πραγματικότητα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες