Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
maritinaliarou1
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44
Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη ζωγραφική φωτογραφία
Επάγγελμα: Νοσηλευτικη

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από maritinaliarou1 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 20, 2024 3:32 am Σε ποια ομαδική πως λέγεται;
Επιπλέον πολεμικού ναυτικό λέγεται στο fb
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Πού το λέει καλέ στο τσατ του μεσεντζερ?
Επισκέπτης

Το βρήκα κομπλέ όλα καλά μίλησα και με παιδί μου είπε ότι όντως θα βγεί την επόμενη εβδομάδα.
Episkepsi

Δημοσίευση από Episkepsi »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 20, 2024 1:49 pm Το βρήκα κομπλέ όλα καλά μίλησα και με παιδί μου είπε ότι όντως θα βγεί την επόμενη εβδομάδα.
Φίλε μου είναι σίγουρο αυτό ότι την άλλη εβδομάδα θα βγει ;
Του το είπε κάποιος που είναι έγκυρη πηγή ή το διάβασε απλά σε κάποιο site;
Εχει διαφορά.
DPG

Δημοσίευση από DPG »

Έχει κουράσει αφάνταστα το όλο θέμα πραγματικά παίζουν με την ψυχολογία μας.
Επισκέπτης

Μου είπε ότι πήγε αυτοπροσώπως στην στρατολογία στην Θεσσαλονίκη και του το είπαν εκεί. Θα ρωτήσει και έναν συγγενή του πού δουλεύει εκεί για πιο σίγουρα αλλά αυτό είναι ΦΟΎΛ θετικό. Επίσης να πάμε και εμείς στην δική μας στρατολογία στην Αθήνα να ρωτήσουμε.
Orestes

Δημοσίευση από Orestes »

Καλησπέρα σας!
Μήπως έχει κάποιος τον πίνακα επιτυχόντων-επιλαχών της προηγούμενης χρονιάς;
Ψάχνω αλλά το έχουν κατεβάσει απο παντού.
Θα το εκτιμούσα πολύ ευχαριστώ!
Επισκέπτης

Μακαρι παιδιά να είναι αλήθεια
Giorgosthe

Δημοσίευση από Giorgosthe »

Orestes έγραψε: Τετ Νοέμ 20, 2024 4:03 pm Καλησπέρα σας!
Μήπως έχει κάποιος τον πίνακα επιτυχόντων-επιλαχών της προηγούμενης χρονιάς;
Ψάχνω αλλά το έχουν κατεβάσει απο παντού.
Θα το εκτιμούσα πολύ ευχαριστώ!

Κανεις λαθος δεν κατεβει απο πουθενα και το λεω γιατι και γω τον εψαξα και τον βρηκα για να δω κατι που ηθελα. Ψαξε καλυτερα
stratiotis

Δημοσίευση από stratiotis »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 20, 2024 3:25 pm Μου είπε ότι πήγε αυτοπροσώπως στην στρατολογία στην Θεσσαλονίκη και του το είπαν εκεί. Θα ρωτήσει και έναν συγγενή του πού δουλεύει εκεί για πιο σίγουρα αλλά αυτό είναι ΦΟΎΛ θετικό. Επίσης να πάμε και εμείς στην δική μας στρατολογία στην Αθήνα να ρωτήσουμε.
παιδιά εγώ που έχω κρατήσει επαφές με ανθρώπους που είναι σε επιτελεία και σε καλές θέσεις … τους ρώτησα!
Μου είπαν ξεκάθαρα πως δεν θα βγει για το 2024 και πως δεν έχουν καμία ενημέρωση για Νοέμβρη μήνα.
Πως εσάς σας λένε αλλά, μήπως είναι ράδιο-αρβύλα;
Giorgosthe

Δημοσίευση από Giorgosthe »

stratiotis έγραψε: Τετ Νοέμ 20, 2024 4:20 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 20, 2024 3:25 pm Μου είπε ότι πήγε αυτοπροσώπως στην στρατολογία στην Θεσσαλονίκη και του το είπαν εκεί. Θα ρωτήσει και έναν συγγενή του πού δουλεύει εκεί για πιο σίγουρα αλλά αυτό είναι ΦΟΎΛ θετικό. Επίσης να πάμε και εμείς στην δική μας στρατολογία στην Αθήνα να ρωτήσουμε.
παιδιά εγώ που έχω κρατήσει επαφές με ανθρώπους που είναι σε επιτελεία και σε καλές θέσεις … τους ρώτησα!
Μου είπαν ξεκάθαρα πως δεν θα βγει για το 2024 και πως δεν έχουν καμία ενημέρωση για Νοέμβρη μήνα.
Πως εσάς σας λένε αλλά, μήπως είναι ράδιο-αρβύλα;

Μαλλον οι δικοι σου κανουν λαθος γιατι και καποιος απο δω μεσα που ειχε παρει τηλ στο επιτελειο αρνηθηκαν να του πουν ακομα και να ηξεραν. Ακομα και γνωστος να ειναι γιατι να στο πει αν θα βγει η οχι;. Εγω πιστευω οτι η στρατολογια θα βγει αληθινη σε αυτο και οχι το ΓΕΣ.
Επισκέπτης

Η στρατολογία 100% γιατί συνεργάζεται με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τις αιτήσεις και για τις πλατφόρμες. Τα υπόλοιπα που λέτε είναι είτε κακοήθειες είτε τρολιες είτε αυτοί πού ρωτάτε είναι άσχετοι και παραπληροφορουν χωρίς να ξέρουν.
Stratiotis

Δημοσίευση από Stratiotis »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 20, 2024 4:51 pm Η στρατολογία 100% γιατί συνεργάζεται με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τις αιτήσεις και για τις πλατφόρμες. Τα υπόλοιπα που λέτε είναι είτε κακοήθειες είτε τρολιες είτε αυτοί πού ρωτάτε είναι άσχετοι και παραπληροφορουν χωρίς να ξέρουν.

Περίεργο μου φαίνεται μια στρατολογία να ξέρει που είναι Θεσσαλονίκη και πολύ λογικό μου φαίνεται να ξέρουν αυτοί που είναι μέσα στο πεντάγωνο και τρέχουν τέτοιου είδους θέματα.
Τεσπα για να δούμε την άλλη εβδομάδα, μακάρι.
Επισκέπτης

Καλησπέρα παιδιά, γνωρίζει κάποιος εάν είναι εφικτό από πολεμικό ναυτικό ως εποπ να πάει σε ειδικές δυνάμεις ναυτικού εκτός από ΟΥΚ;
Επισκέπτης

Γιατί να του πει ψέματα αυτός που ρώτησε θα μπορούσε να του πει δεν ξέρω. Ενώ οι άλλοι πού λέει στο Πεντάγωνο δεν λένε ούτε σε συγγενείς τους και να ξέρουν οπότε απλά λέει ψέματα απλό.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες