Αμφίβιοι Καταδρομείς: Εκπαίδευση / Ασκήσεις
Ρε παιδια μπορει να απαντησει καποιος μεσω πειρας αν κανεις και μαθαινεις κατι Χρησιμο στους αμφιβιους γιατι οι μισοι εδω λενε οτι πας κ γινεσαι σκαφτιας και οι αλλοι μισοι οτι περασαν γαματα κ ηταν σουπερ εμπειρια!
Αν ειναι να παω σκαφτιας μηπως να δηλωσω κυπρο; Απλα σαν αντικειμενο μαρεσει πιο πολυ του αμφιβιου! Αν μπορει να απαντησει καποιος φιλος τεκμηριωμενα ας μου πει θα ειμαι ευγνωμων μιας κ μπαινω στις 17!
Αν ειναι να παω σκαφτιας μηπως να δηλωσω κυπρο; Απλα σαν αντικειμενο μαρεσει πιο πολυ του αμφιβιου! Αν μπορει να απαντησει καποιος φιλος τεκμηριωμενα ας μου πει θα ειμαι ευγνωμων μιας κ μπαινω στις 17!
- D.S.
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Φιλαράκο μου εσύ να κάνεις αυτό που θες, να επιλέξεις να πας αμφίβιος μιας και το θες πολύ όπως το θέλω και εγώ!Ζωρζ έγραψε:Ρε παιδια μπορει να απαντησει καποιος μεσω πειρας αν κανεις και μαθαινεις κατι Χρησιμο στους αμφιβιους γιατι οι μισοι εδω λενε οτι πας κ γινεσαι σκαφτιας και οι αλλοι μισοι οτι περασαν γαματα κ ηταν σουπερ εμπειρια!
Όσο για το "σκαφτιάς" που σου λένε δε νομίζω να ισχύει! Ειδ. Δυν. Πας! Αν ήταν τα πράγματα χαλαρά και στις Ειδ. Δυν. Τότε καλύτερα να "το κλείναμε το μαγαζί"! Δεν παίζει κάτι τέτοιο! Εγώ δεν στα λέω λόγω εμπειρίας μιας και εγώ παρουσιάζομαι Νοέμβρη στα λεώ γιατί έχω διαβάσει πολλές "συζητήσεις" που γίνονται μέσα στο site Αυτό και παίρνω τις γνώμες ατόμων που έχουν μια Α' εμπειρία και που με έχουν βοηθήσει Πάρα πολύ πάνω στα θέματα που αφορούν τα σώματα των ειδ. Δυν.
Σου εύχομαι καλή θητεία σε ότι κι αν επιλέξεις τελικά να πας!

Οι αγγαρείες σε όποιο σώμα και να πας πρέπει να γίνουν. Και επειδή ειδικές δυνάμεις πάνε πιο λίγα άτομα ενώ ταυτόχρονα θέλουν να δείχνουν και καλύτερη εικόνα προς τα έξω, οι αγγαρείες αυτές είναι περισσότερες και αντιστοιχούν σε λιγότερα άτομα. Γενικά όπου και να πας θα είσαι ψιλοσκλάβος καθώς τα επόπια είναι ψιλοάχρηστοι είτε για μάχη είτε για αγγαρεία και πέφτει όλη η αγγαρεία στα φανταρία
Εκπαίδευση και ασκήσεις έχει περισσότερο σε σχέση με πεζικό άλλα όχι τρελά πραματα ή τουλάχιστον όχι ότι κάποιος θα περίμενε
Εκπαίδευση και ασκήσεις έχει περισσότερο σε σχέση με πεζικό άλλα όχι τρελά πραματα ή τουλάχιστον όχι ότι κάποιος θα περίμενε
Να ρωτήσω κάτι ρε μάγκες στην Ζ' Μ. Α. Κ. Κάνουν και ελεύθερη πτώση;
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
Kostas έγραψε:Αλεξίπτωτα στατικού ιμάντα κάνουν;
Συντηρούνται κανονικά όπως όλοι οι υπόλοιποι...

- D.S.
Λοιπόν μιας και δεν έχω παέι ακόμα στρατό και επειδή απ' όσα έχω μάθει από έμπειρα άτομα για τους αμφίβιους, τους γουστάρω πολύ κι εκεί θα δηλώσω να υπηρετήσω!
Από κει και πέρα για τις αγγαρείες των φαντάρων, τί να κάνουμε; ... Στρατός είναι και αγγαρείες θα κάνεις και ασκήσεις κι απ' όλα!
Δηλαδή αν θα μας πουν να καθαρίσουμε τα WC ή να κάνουμε γόπing θα το δούμε σαν αγγαρεία και στο τέλος θα μας φάνε τα σκουλίκια;
Όλα λοιπόν θα γίνουν! Και τις ασκήσεις Που πρέπει να κάνουμε Θα κάνουμε και τις "αγγαρείες"!
Όλα ειναι στο "πρόγραμμα"!
Στρατός είναι... Δε θα είναι μια ζωή όλα μέλι-γάλα!
Το 'χουμε πάρει τώρα... Αγγαρεία κι αγγαρεία κι αγγαρεία... Δηλαδή αν ήμασταν στο σπίτι μας θα το αφήναμε να βρωμίσει και δεν θα κάναμε τίποτα...
Δε νομίζω...
Ουφφφφφ... Τα είπα και "ξαλάφρωσα"...
...
Από κει και πέρα για τις αγγαρείες των φαντάρων, τί να κάνουμε; ... Στρατός είναι και αγγαρείες θα κάνεις και ασκήσεις κι απ' όλα!
Δηλαδή αν θα μας πουν να καθαρίσουμε τα WC ή να κάνουμε γόπing θα το δούμε σαν αγγαρεία και στο τέλος θα μας φάνε τα σκουλίκια;
Όλα λοιπόν θα γίνουν! Και τις ασκήσεις Που πρέπει να κάνουμε Θα κάνουμε και τις "αγγαρείες"!
Όλα ειναι στο "πρόγραμμα"!
Στρατός είναι... Δε θα είναι μια ζωή όλα μέλι-γάλα!
Το 'χουμε πάρει τώρα... Αγγαρεία κι αγγαρεία κι αγγαρεία... Δηλαδή αν ήμασταν στο σπίτι μας θα το αφήναμε να βρωμίσει και δεν θα κάναμε τίποτα...
Δε νομίζω...
Ουφφφφφ... Τα είπα και "ξαλάφρωσα"...
...
ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ Λ. Σ.
- D.S.
Το συμπέρασμα λοιπόν ποιό είναι; Αξίζει ή όχι να πας Αμφίβιος;
Σε ποιό απότα σώματα των Ειδ. Δυν. Θα μπορέσουμε να κάνουμε μια πολύ καλή εκπαίδευση η οποία θα μας "μείνει";
Εσείς οι πιο έμπειροι που θα διαλέγατε να πάτε αν σας έλεγαν να πάτε τώρα στρατό;
Σε ποιό απότα σώματα των Ειδ. Δυν. Θα μπορέσουμε να κάνουμε μια πολύ καλή εκπαίδευση η οποία θα μας "μείνει";
Εσείς οι πιο έμπειροι που θα διαλέγατε να πάτε αν σας έλεγαν να πάτε τώρα στρατό;
- D.S.
Κρητικός έγραψε: Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ. Μου έφυγε το βάρος που είχα γιατί έχω φάει 2 χρόνια στις καταδύσεις και δεν λέει να πάνε χαμένες. Ευχαριστώ και πάλι.
Φιλαράκο μου συγνώμη που θα στο πω αλλά δε νομίζω πως θα χρειαστούν οι γνώσεις σου περί καταδύσεων στους Αμφίβιους!
Αυτό δεν το ξέρω σίγουρα αλλά το έχω ακούσει και από άλλο παιδί που έκανε καταδύσεις και δεν του χρησίμευσαν κάτι τουλάχιστον στους Αμφίβιους όπου και υπηρέτησε!
Το ξαναλέω δεν είναι και σίγουρο!
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
Κρητικός έγραψε:Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ. Μου έφυγε το βάρος που είχα γιατί έχω φάει 2 χρόνια στις καταδύσεις και δεν λέει να πάνε χαμένες. Ευχαριστώ και πάλι.
Τις καταδύσεις αδερφέ τις κάνεις για την πάρτη σου, καμία χρησιμότητά δεν έχουν στους αμφίβιους...

Μόνο στα ΟΥΚ θα είχαν μεγάλη χρησιμότητα, μιας και εκεί κάνουν και με ανοικτού και με κλειστού κυκλώματος συσκευές.
- D.S.
Nassos έγραψε:Μόνο στα ΟΥΚ θα είχαν μεγάλη χρησιμότητα, μιας και εκεί κάνουν και με ανοικτού και με κλειστού κυκλώματος συσκευές.
Nicolas_mk2 έγραψε:Τις καταδύσεις αδερφέ τις κάνεις για την πάρτη σου, καμία χρησιμότητά δεν έχουν στους αμφίβιους...
Σωστότατοι και οι δύο!

Οπότε όπως καταλαβαίνεις και όπως είπε και Nicolas_mk2, τις καταδύσεις τις κάνεις για την πάρτη σου!
Δεν πρόκειται στους αμφίβιους να σε βάλουν να κάνεις καμιά κατάδυση

-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Σε τι διαφερουν απο τους ορινους; Η εκπαιδευση ειναι ακριβος η ιδια; ...
Οι αμφιβιοι κανουνε αποβασεις σε βραχονησιδες και γενικα ασκησεις στην θαλασσα γι'αυτο λεγονται και αμφιβιοι. Η εκπαιδευση ειναι ποιο δυσκολη απο του πευκο. Στην ουσια στην παραμεθωριο ξεκιναει η θητεια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες