Αμφίβιοι Καταδρομείς: Εκπαίδευση / Ασκήσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

λελε ΜΑΚ έγραψε: οι αμφιβιοι εχουν πολυ αξηνα, τσαπα. Γκασμα, χαρμανι, φτιατι καθημερινα και οχι ασκησεις.

το περασα! Μην ενθουσιαζεστε οσοι λετε να πατε!

ασε και οι εποπ νομιζουν οτι καποιοι ειναι. Αλλα εγω Απολιθικα. Αυτοι θα βαρανε προσοχες μεχρι να παρουν συνταξη...

λελε

ωραιες ειδικες δυναμεις,

σου δινουνε τουλαχιστον διπλωμα ανειδικευτου εργατη΄;

τα ειδα και εγω αυτα, σε βραχονησιδα. Η αγγαρεια πηγαινε συννεφο.

ε ρε να γινει πολεμος.

Anonymous

Γεια, στους καταδρομεις και στους αμφιβιους, προβλέπεται στην εκπαίδευση η υποχρεωτικη καταρήχηση;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αλεξης εγω οσο ημουν στους αμφιβιους αν θυμαμαι καλα μονο μια φορα εγινε λογος για καταρηχηση και τελικα δεν εγινε! Τωρα αν καποιος αλλος εχει κανει ισως μπορει να σε διαφωτισει καλυτερα! Εμεις παντως συγκεκριμενα καταρηχηση δεν ειχαμε κανει!
Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

Αν πας ορεινος μπορεί να κανεις εκπαιδευση στο πυργο αλλα υποχρεωτικο δεν ηταν-τουλαχιστον πριν 3 χρονια
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Επισης φιλε Αλεξη εχε κατα νου οτι ασκησεις που περιλαμβανουν πολυ αναρηχηση και καταρηχηση γινονται στα αλεξιπτωτα
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Marina2 »

Δ. Υ. Κ έγραψε:Αλεξης εγω οσο ημουν στους αμφιβιους αν θυμαμαι καλα μονο μια φορα εγινε λογος για καταρηχηση και τελικα δεν εγινε! Τωρα αν καποιος αλλος εχει κανει ισως μπορει να σε διαφωτισει καλυτερα! Εμεις παντως συγκεκριμενα καταρηχηση δεν ειχαμε κανει!
Ουτε εμενα ο αδελφός μου εκανε κάτι τετοιο!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μαρίνα1 δεν προβλεπεται για τους αμφιβιους απλα ηθελα ξερεις εαν υπηρχε κανενας συναδελφος να το επιβεβαιωσει! Συγκεκριμενα θυμαμαι οτι στα πλαισια μιας ασκησεως που θα καναμε εμεις 'υποτιθεται' πως θα καναμε και αναρηχηση - καταρηχηση αλλα τελικα εμεινε στα χαρτια το ολο θεμα!
Jrhellas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Jrhellas »

Θα ηθελα να δηλωσω (με απολυτη βεβαιοτητα) οτι οι ασκησεις αναρηχησεων και καταρηχησεων σαφως και προβλεπονται απο ΟΛΕΣ τις ειδικες δυναμεις! Αλλωστε μην ξεχναμε οτι ολοι ανεξαιρετως, Αλεξιπτωτιστες, Αμφιβιοι η Βοριοι (στην εποχη μου δεν συνηθιζαν τον ορο Ορεινες αλλα Βορειες Μοιρες) ΕΙΝΑΙ μοναδες ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ.

Το δογμα ειναι πανομοιοτυπο ασχετα αν με τον καιρο η καθε Μοιρα εχει παρει καποιο προφιλ που την διαφοροποιει κατα τι.

Οι παραπανω ασκησεις λοιπον ΝΑΙ προβλεπονται.

Τωρα για το κατα ποσον γινονται και ολα οσα προβλεπονται ειναι μια αλλη ιστορια (και λιγο πικρη) ... Εικόνα

"... του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σαφως!
kwstas2701
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kwstas2701 »

Καλημερα

Θα ηθελα να ρωτησω για την εκπαιδευσητων αμφιβιων

Υπαρχουν πολλες ιστοριες και σιγουρα ειναι τελειως διαφορετικο το να ακους διαφορα απο αυτους που δεν τα εχουν ζησει και
και τελειως Διαφορετικα απο ανθρωπους που ξερουν, ηταν ή ειναι ακομη στο συγκεκριμενο σωμα.

Θα ηθελα λοιπον να γνωριζω λιγα πραγματα οσο αναφορα την εκπαιδευση.

Σας ευχαριστωΕικόνα
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

kwstas2701 έγραψε:Καλημερα

Θα ηθελα να ρωτησω για την εκπαιδευσητων αμφιβιων

Υπαρχουν πολλες ιστοριες και σιγουρα ειναι τελειως διαφορετικο το να ακους διαφορα απο αυτους που δεν τα εχουν ζησει και
και τελειως Διαφορετικα απο ανθρωπους που ξερουν, ηταν ή ειναι ακομη στο συγκεκριμενο σωμα.

Θα ηθελα λοιπον να γνωριζω λιγα πραγματα οσο αναφορα την εκπαιδευση.

Σας ευχαριστωΕικόνα
ΝΑ σου πω κατι... Προσωπικα δεν βρισκω λογικη σε αυτο. Προσφατα πηρε μεταθεεση φιλος μου αμφιβιος σε νησι... Αρχισαν λοιπόν τις "ασκησεις". Ξερεις τι έκαναν; Τιποτα ουσιαστικα... Μονο καποιες πεζοποριες το βραδυ, καποια χιλιομετρα... Συνεχως λενε οτι πανε για ασκηση και στην ουσια "συνοδευουν" απλα τους μονιμους στις ασκησεις που μονο αυτοι καταληγουν να κανουν... Δεν βρισκω λογικη στο στρατό. Δηλαδη αναγκη απο εκπαιδευση εχουν μονο τα μονιμα στελεχη του στρατού, οι Φανταροι αμφιβιοι δεν εχουν; Αυτοι αν χρειαστει δεν θα πολεμησουν; Τα παγουρια των στελεχων θα κρατανε και κατα τα αλλα ειναι και σε επίλεκτο σωμα; Αδυνατον να το διανοηθω οτι γινεται σε ολες τις μοναδες το ιδιο, ελπιζω μονο οτι ετυχε και οτι ειναι η εξαιρεση στον κανονα!

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

kwstas2701 έγραψε:Λογικο μου ακουγεται

απλα επειδη ειναι η κατασταση τετοια για αυτο ελεγα μηπως και...

Οποτε αν τυχει η αλλιως... Τη χασαμε τη γκασμαδια.

και κατι τελευταιο,
η θητεια θα ειναι η Βασικη εκπαυδευση στο Πευκο

4 μηνες νησι και μετα παλι πευκο;

Σας ευχαριστω
Δεν ειναι σιγουρο οτι θα επιστρεψεις Ζ μακ. Μπορει να πας στα ΕΤΑ ή και στην Διοικηση Ειδικων Επιχειρησεων.
kwstas2701
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kwstas2701 »

Σε ευχαριστω πολυ

μακαρι να μην ειναι ετσι γιατι δεν αξιζει τον κοπο

Μακαρι ναν ηταν εξαιρερεση
Anonymous

Καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν ειναι δυσκολη η εκπαιδευση των αμφιβιων και ποσο καιρο εισαι σε νησι; επισης οι ασκησεις των αμφιβιων ειναι στην θαλασσα;
Άβαταρ μέλους
D.S.
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από D.S. »

νικος έγραψε:καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν ειναι δυσκολη η εκπαιδευση των αμφιβιων και ποσο καιρο εισαι σε νησι; Επισης οι ασκησεις των αμφιβιων ειναι στην θαλασσα;
Γεια σου φιλε μου! Δεν εχω παει ακομα στρατο και μαλιστα θελω να υπηρετησω και εγω στους αμφιβιους!'Εκοψα την αναβολη μου και θα παρουσιαστω το νοεμβρη του 2009! Οι αμφιβιοι ειναι αυτο που λεει και η ιδια η λεξη! Κανουν εκπαιδευση σε ξηρα και θαλασσα! Για την ακριβεια απ' οτι εχω μαθει απο εμπειροτερους μεσα στο site ξερω Πως ειδικευονται γρηγορες επιθεσεις απο θαλασσα Προς ξηρα! Οποτε κανουν ασκησεις και στα δυο! Ασχολουνται με αποβασεις στα "νησια μας"!

Τώρα για το πόσο καιρό κανουν εκπαίδευση σε νησί δεν το γνωρίζω αλλά νομίζω πως αν ψάξεις στο topic αυτό στις αρχές κάποια "παιδιά" που ξέρουν γραφουν σχετικά με αυτό!

Όλα αυτα το ξαναλεω τα ξερω απο εμπειροτερους μεσα στο site μιας και εγω δεν εχω παει ακομα στρατο!

Αν εχω κανει καποιο λαθος σε κατι ας με διορθωσει καποιος που γνωριζει περισσοτερα! Κατα τ' αλλα ελπιζω να σε βοηθησα λιγοΕικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες