Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Καλησπέρα σας.
Έχετε κάποια ενημέρωση σχετικά με τα υπόλοιπα 600 άτομα;
Σας είπαν κάτι παραπάνω σχετικά με το πότε θα προχωρήσουν στις διαδικασίες;
Ευχαριστώ!
Έχετε κάποια ενημέρωση σχετικά με τα υπόλοιπα 600 άτομα;
Σας είπαν κάτι παραπάνω σχετικά με το πότε θα προχωρήσουν στις διαδικασίες;
Ευχαριστώ!
Ανάλογος τα κέφια τους είναι ξεκάθαρα, το 19
Τους ήθελαν ολους διας και ορισμένοι λιγοι δράση και μεταγωγων
Εμάς μας πήγε όλους στα τμήματα και τώρα λένε ότι θα τσιμπήσουν ορισμένους γύρω στους 150 για διας, εσάς είχαν πει στην αρχή όλη διας τώρα το έχουν ψιλό αλλάξει και θα πάτε και στα τμήματα, όποτε αν δηλώσεις ότι φοβάσαι τις μηχανές και δεν έχεις και δίπλωμα και θες να πας σε τμήμα λογικά θα πας σε τμήμα διότι αυτήν την στιγμή υποφέρουν και έχουν ανάγκη από κόσμο
Τους ήθελαν ολους διας και ορισμένοι λιγοι δράση και μεταγωγων
Εμάς μας πήγε όλους στα τμήματα και τώρα λένε ότι θα τσιμπήσουν ορισμένους γύρω στους 150 για διας, εσάς είχαν πει στην αρχή όλη διας τώρα το έχουν ψιλό αλλάξει και θα πάτε και στα τμήματα, όποτε αν δηλώσεις ότι φοβάσαι τις μηχανές και δεν έχεις και δίπλωμα και θες να πας σε τμήμα λογικά θα πας σε τμήμα διότι αυτήν την στιγμή υποφέρουν και έχουν ανάγκη από κόσμο
Θα κόβουν αύριο στα αθλήματα πιστεύετε;
Καλησπέρα παιδιά, όταν λένε θα μας πάνε στο μεταγωγών ή στα τμήματα πως ακριβώς είναι εκεί και τι θα κάνουμε;
Επίσης, όποιος θέλει, ας μας πει δύο λόγια τι διαφορά έχει η Δίας με την άμεση δράση;
Ευχαριστώ!
Επίσης, όποιος θέλει, ας μας πει δύο λόγια τι διαφορά έχει η Δίας με την άμεση δράση;
Ευχαριστώ!
Ακούγεται 200 ατ και 100 στο μεταγωγών επειδή θέλει να πάει στη Δίας πιο έμπειρους όπως οι ειδικοί φρουροί της τελευταίας σειράς του 2022, στο μεταγωγών θα κάνετε μεταγωγές κρατουμένων σε άλλους νόμους μεταγωγές εντός αττικής όπως νοσοκομεία δικαστήρια κτλπ στα ατ μέτρα τάξης, περιπολίες, σκοπιές, μεταγωγές
Παιδιά σοβαρευτείτε.400σιους κάλεσαν και αν δεν συμπληρωθούν οι 300 θα καλέσουν και άλλους. Αφήστε τις βλακείες με λίστες ΧΨ και τα ρέστα.
Ας μας ενημέρωσει κάποιος που έδινε αθλήματα σήμερα, πως ήταν οι επιτροπές;
Καλημέρα παιδιά. Όλα τέλεια εγώ. Καλή επιτυχία και στους υπόλοιπους. Τα λέμε μέσα.
Καλημέρα! Παιδιά καλή επιτυχία σε ολους! Απλά ενημερώστε μας αν κόβουν για να ξερουμε.
Καλημέρα σε όλους και καλή επιτυχία! Θέλω να ρωτήσω είμαι θέση 1145 πιστεύει κάποιος να μου πει αν έχω ελπίδες με την προκήρυξη ή τουλάχιστον με τους 600;
Αν μας απαντήσει κάποιος για το αν κόβουν στα αθλήματα θα μπορούσαμε κάπως να υπολογίσουμε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες