Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 40

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από niasimas »

Θα επαναλάβουμε, ότι οι εξαγγελίες ήταν για πρόσληψη εποπ, μέχρι το 25. Παραθέτω άρθρο από την ΔΕΘ του 20, που το λέει ο Κούλης. Τώρα, αν με τις αλλαγές που κάνουν, με την Ατζέντα, έχουν αλλάξει τα πράγματα, θα φανεί στο μέλλον.https://www.cnn.gr/politiki/story/23418 ... expo-forum
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από niasimas »

niasimas έγραψε: Σάβ Νοέμ 16, 2024 11:57 pm Θα επαναλάβουμε, ότι οι εξαγγελίες ήταν για πρόσληψη εποπ, μέχρι το 25. Παραθέτω άρθρο από την ΔΕΘ του 20, που το λέει ο Κούλης. Τώρα, αν με τις αλλαγές που κάνουν, με την Ατζέντα, έχουν αλλάξει τα πράγματα, θα φανεί στο μέλλον.https://www.cnn.gr/politiki/story/23418 ... expo-forum
Όποιος θυμάται, μίλαγε για 15000 κόσμο, μαζί με τις σχολές. Επίσης, αν θυμάστε τον χαμό που έγινε στις αιτήσεις ΕΠΟΠ, την πρώτη χρονιά, μετά την ανακοίνωση. Εϊχε να πάρει κόσμο από πριν τα μνημόνια και έπεσαν όλοι, να μπουν. Βέβαια, οι περισσότεροι, το σκυλομετάνιωσαν! Γι'αυτό φτάσαμε τώρα, να ψάχνουν άτομα για το ΠΝ, με το κυάλι! Τότε έγιναν 20000 αιτήσεις. Την συνέχεια, την ξέρουμε όλοι. Από τις 20000, στις 10000, με το ζόρι και για τους τρεις κλάδους! Έχουν αλλάξει πολλά από τότε. Θεωρώ ότι το κονδύλι έχει δεσμευτεί, οπότε είναι θέμα χρόνου να βγει. Απλώς αλλάζουν πολλά στις ΕΔ και δεν ξέρω αν υπολογίζονται οι ΕΠΟΠ, με την τωρινή μορφή τους.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Το παιδί που του είπε ο υπουργός ότι σε λίγες ημέρες θα βγεί και το άλλο το παιδί που μας είπε ότι αλλάζουν πράγματα στις ειδικότητες έχει κάποιο νέο; Επίσης τι εννοείς αλλάζουν πράγματα στις ειδικότητες?
dimios

Δημοσίευση από dimios »

Να ρωτησω, υπηρετησα 10 μηνες ενω ημουν 8μηνος. Ημουν με αναρρωτικη 3 μηνες και τον εναν μηνα τον καλυψα απο αναρρωτικη και κανονικη αδεια, τους αλλους δυο τους μοριοδοτουμαι κανονικα ομως?
Επισκέπτης

Παιδιά να ρωτήσω κάτι σχετικά με το ναυτικό. Παρατηρώ ότι ειδικά πέρυσι είχαν μπει άτομα με υψηλά μόρια σε ειδικότητες καθαρά καραβιού και μετά από λίγο καιρό έφευγαν σε παραίτηση 5-5. Δηλαδή δεν γνώριζαν ότι θα έμεναν πολλά χρόνια καράβι το έβλεπαν κάπως διαφορετικά ή δεν είχαν ενημέρωση για το τι ειδικότητες δήλωναν (που το θεωρώ αστείο αφού υποτίθεται είναι το μέλλον σου και το ψάχνεις) . Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Σαν άτομο που υπηρέτησα 7 μήνες σε καράβι στη θητεία μου και έχω μια μικρή άποψη σαν στρατεύσιμος οκ αγγαρείες και ταξίδι έχει φουλ αλλά δεν είναι κάτι τρελό. Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Σίγουρα πάντως δεν τους εξαπάτησε κανένας ήξεραν από την αρχή που πήγαιναν. Επειδή ετοιμάζομαι να κάνω τα χαρτιά μου για εκεί φέτος ρωτάω μήπως συμβαίνει κάτι άλλο
Gordon

Δημοσίευση από Gordon »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 15, 2024 12:44 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 15, 2024 2:50 am Καταρχάς μπράβο σου που είσαι γυναίκα και βγάζεις τα αθλήματα εύκολα. Δυστυχώς δεν αξίζει δηλαδή όσο και να σου αρέσουν οι ειδικές δυνάμεις και ο στρατός θα ξενερώσεις γιατί έχει πάρα πολύ φθορά μακροπρόθεσμα και ανούσια πράγματα επίσης πλέον δεν βγαίνεις τόσο νωρίς στη σύνταξη όπως παλιά γιατί το έχουν αλλάξει. Να ξέρεις πάντως ότι αξίζει πιο πολύ να τα κάνεις κάπου αλλού παρά στις ειδικές Δυνάμεις. Και στο λέει και άτομο που έχει υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις και τα έχει δει από μέσα.
Δεν ξέρω γιατί αλλά σβήστηκαν τα σχόλια μας. Πρόλαβα και διάβασα όσα έγραψες και σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αν θέλετε γράψτε και άλλοι την γνώμη σας για θητεία στις ΕΔ.
(Αν και άλλο να στο λένε και άλλο να το ζεις)
Εγώ θεωρώ ότι αξίζει να πας ειδικές δύναμης αν είναι αυτό που σου αρέσει και έχει πολλά + και στο οικονομικό και σε ασκήσεις και σε όλα και το λέω γιατί όπως και ο πάνω έτσι και εγώ υπηρέτησα στις ειδικές δύναμης και είχα δώσει το 2021 για εποπ ειδικών δυνάμεων και φέτος θα ξανά δώσω πάλι για ειδικές δυνάμεις
Επισκέπτης

Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος την χρονική διάρκεια του σχολείου ειδικότητας στο ΠΝ, δηλαδή πόσο είναι το λιγότερο και πόσο το περισσότερο; Επίσης αν κάποιος είναι του 97 και προλάβει να μπει (εφόσον βγει φέτος η προκήρυξη), μπορεί να προλάβει και το ηλικιακό όριο για το ΣΥΚ, ή θα το χάσει επειδή θα πρέπει να κάνει θαλάσσια υπηρεσία ή δεν τον αφήσουν να πάει λόγω τυχών υποστελέχωσης πλοίων;
episkepths

Δημοσίευση από episkepths »

Έχουμε κανένα νέο με τον διαγωνισμό ρε παιδιά, έχει μάθει κανείς από κανέναν γνωστό του αν βγει ή έχει ακυρωθεί ;
Επισκέπτης

Μας έχουν πει ότι από βδομάδα θα βγεί. Περιμένουμε και ελπίζουμε κοντεύουμε να αρρωστήσουμε από αγωνία αλήθεια. Το 97 δεν μπορεί να κάνει αίτηση το 25 έτσι?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 17, 2024 10:06 pm Μας έχουν πει ότι από βδομάδα θα βγεί. Περιμένουμε και ελπίζουμε κοντεύουμε να αρρωστήσουμε από αγωνία αλήθεια. Το 97 δεν μπορεί να κάνει αίτηση το 25 έτσι;
Μακάρι να βγει από βδομάδα πραγματικά αν δεν βγει νταξει ότι νανε έτσι έχουν αναστατώσει τόσο κόσμο πραγματικά
Επισκέπτης

Βγήκε και αυτό το άρθρο από τα νέα της Ξάνθης και είπε ότι σε λίγες μέρες θα βγουν τι διάολο είναι καί τα ΦΕΚ που έχουν βγεί πιστεύω θα την γλιτώσουμε εμείς του 97 χρειαζόμαστε λίγη τύχη ακόμη.
NaftisOyk

Δημοσίευση από NaftisOyk »

Αν καποιος μπει εποπ με την προκυρηξη που λένε ότι θα βγάλουν τώρα τον Νοέμβριο, προλαβαίνει να μπει στο σχολείο του Φεβρουαρίου; Τι πιστεύετε;
Την ίδια ερώτηση έχω και εγώ. Αλάνια όποιος έχει ιδέα ας βοηθήσει
Επισκέπτης

NaftisOyk έγραψε: Δευ Νοέμ 18, 2024 12:58 am
Αν καποιος μπει εποπ με την προκυρηξη που λένε ότι θα βγάλουν τώρα τον Νοέμβριο, προλαβαίνει να μπει στο σχολείο του Φεβρουαρίου; Τι πιστεύετε;
Την ίδια ερώτηση έχω και εγώ. Αλάνια όποιος έχει ιδέα ας βοηθήσει
Χωρίς να είμαι σχετικός, νομίζω δεν γίνεται γιατί αν βάλεις οτι μπαίνουμε στην καλύτερη τέλη Γενάρη μέχρι να τελειώσεις προπαιδευση και ειδικότητα θα έχει πάει Απρίλης στην καλύτερη πιστεύω
DPG

Δημοσίευση από DPG »

Δυστυχώς άμα περάσει έτσι και αυτή η εβδομάδα οι 97αριδες χαίρεταμε για πάντα. Κριμα γτ κάποιοι από εμάς υπηρετήσαμε αρκετά χρόνια στο στράτευμα και αυτό μας ξενερώνει πολύ... Άντε να δούμε. Υπομονή η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!
maritinaliarou1
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44
Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη ζωγραφική φωτογραφία
Επάγγελμα: Νοσηλευτικη

Δημοσίευση από maritinaliarou1 »

Υπάρχει και η άλλη εβδομάδα που ο μήνας ακουμπάει 26-30 νομίζω και εκεί υπάρχουν περιθώρια. Ικανοί ειναι και 30 νταν να την βγάλουν
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες