Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Έχετε κουράσει τρολακια... Εγώ που όντως μίλησα με ένα υπουργικό γραφείο σήμερα μου είπαν ότι την περιμένουν από μέρα σε μέρα απλά οι προσκλήσεις προφανώς θα γίνουν το 2025 καθώς δεν φτάνει ο χρόνος. Αλλά οι αιτήσεις θα ανοίξουν το 24 οπότε οι του 97 θα κάνουν κανονικά τα χαρτιά τους μην ακούτε κανέναν ξεφτίλα μάγκες η προκήρυξη είναι κοντά.
Episkepsi

Δημοσίευση από Episkepsi »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 13, 2024 1:39 pm Έχετε κουράσει τρολακια... Εγώ που όντως μίλησα με ένα υπουργικό γραφείο σήμερα μου είπαν ότι την περιμένουν από μέρα σε μέρα απλά οι προσκλήσεις προφανώς θα γίνουν το 2025 καθώς δεν φτάνει ο χρόνος. Αλλά οι αιτήσεις θα ανοίξουν το 24 οπότε οι του 97 θα κάνουν κανονικά τα χαρτιά τους μην ακούτε κανέναν ξεφτίλα μάγκες η προκήρυξη είναι κοντά.
Το πρόβλημα με εσάς είναι ότι ρωτάτε απουδηποτε αλλού εκτός από εκεί που πρέπει, στην πηγή μέσα!
Αφού σου το είπε λοιπόν το γραφείο το υπουργικό περίμενε!
Αιτήσεις το 2024 δεν θα ανοίξουν!
Θα ανοίξουν από το 2025 και μετά.
Δηλαδή η χρονιά 2024 είναι ΣΒΟΥ!
Episkepsisepsuxiatro

Δημοσίευση από Episkepsisepsuxiatro »

Και ποιός στο είπε εσένα αυτό γιατί δεν μας λες για να σε πιστέψουμε?
Επισκέπτης

Η λεξη έκδοση και η λεξη πρόσληψη δεν έχουν την ίδια έννοια. Όσοι διαβάσατε το σαιτ λεει ότι θα εκδοθεί τωρα. Και η πρόσληψη θα γίνει το 25. Που ετσι και αλλιώς δεν γινεται να γίνει πιο νωρίς δεν βγαίνουν τα νούμερα.
Φιλε μου που αναφέρεις ότι μίλησες με άνθρωπο που λεει ότι γα βγει το 25 και είναι σίγουρος δεν σου τα λεει καλα.
Και στο λεω εγω από μέσα μέσα όπως αναφέρεις και συ!
Καλη επιτυχια σε όλους
maritinaliarou1
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44
Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη ζωγραφική φωτογραφία
Επάγγελμα: Νοσηλευτικη

Δημοσίευση από maritinaliarou1 »

Μακάρι να έχουμε νέα την άλλη εβδομάδα. Τα υπουργικά γραφεία είναι σίγουρα αυτά που λένε ; Είναι έγκυρες πηγες; Επίσης παιδιά ο Δένδιας έχει κάνει προϋπολογισμό για το 2024 1,194 εποπ σε ένα άρθρο του το έχω φωτογραφία άμα το θέλει κάποιος… ελπίζω την άλλη εβδομάδα, αλλιώς αυτόν που λέει τις επόμενες μέρες ελπίζω να ισχύει
Επισκέπτης

Δεν είναι λίγο περίεργο το ότι προς το παρόν ούτε ένα σάιτ δεν έχει βγάλει ανακοίνωση του στυλ '' τέλος του μήνα θα βγει η προκήρυξη'' ή ''ξεκινάει η αντίστορφη μέτρηση'' κλπ;
Special

Δημοσίευση από Special »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 13, 2024 11:08 pm Δεν είναι λίγο περίεργο το ότι προς το παρόν ούτε ένα σάιτ δεν έχει βγάλει ανακοίνωση του στυλ '' τέλος του μήνα θα βγει η προκήρυξη'' ή ''ξεκινάει η αντίστορφη μέτρηση'' κλπ;
Έβγαλε το σαιτ police net
Επισκέπτης

Θα συμφωνήσω με τα παιδια πανω, άλλο πραγμα οι αιτήσεις και άλλο οι προσκλήσεις. Αυτό που μας απασχολεί στη φάση που βρισκόμαστε είναι οι αιτήσεις για να προλάβουμε του '97 που θεωρητικά πάντα θα έχουμε δικαίωμα να κάνουμε μέχρι και τέλος Δεκέμβρη. Η ηλικία που έχεις όταν κάνεις την αίτηση μετράει όχι η ηλικία που θα έχεις όταν καλεστεις ως επιτυχών ή επιλαχών. Έχουν αργήσει αρκετά αλλά υπάρχει ακόμα λίγος χρόνος, θα δείξει.
Επισκέπτης

Εντάξει καλά κρασιά, ο άλλος κλείνει και στρατόπεδα...
maritinaliarou1
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Τι θα γίνει απορώ
Επισκέπτης

Να βρούμε τίποτα να φύγουμε εξωτερικό, αυτό πρέπει να γίνει.
Επισκέπτης

Ρε σεις απλά κλείνει τα στρατόπεδα φαντάσματα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βγάλει τη προκήρυξη πού έχει πει ηρεμηστε
maritinaliarou1
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 14, 2024 7:42 pm Ρε σεις απλά κλείνει τα στρατόπεδα φαντάσματα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βγάλει τη προκήρυξη πού έχει πει ηρεμηστε
Χαχαχα καλά λες βασικά, θα δούμε επόμενη εβδομάδα εγώ νομίζω μετά τοις 20
Επισκέπτης

Εάν περάσεις ειδικές δυνάμεις ισχύει ότι τα ένσημα πιάνονται δίπλα και ότι στα 50 βγαίνεις σε σύνταξη ως εποπ?
Επισκέπτης

Πείτε μου λίγο την γνώμη σας, αξίζει να μπω ως ΕΠΟΠ στις ειδικές δυνάμεις (είμαι γυναίκα). Πέρυσι ήμουν επιλαχούσα σε άλλη ειδικότητα και φέτος είπα να το πάω ένα βήμα παρακάτω και να δηλώσω ΕΔ. Τα αθλήματα τα έχω, το μετά σκέφτομαι...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες