Αλεξιπτωτιστές: Εκπαίδευση/Ασκήσεις
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Ναι το ξερω απλα με ειχε πει πως κανουν μονο οι μονημοι και οχι οι εφευροι.
Ρε αδεφεια καποιος που εχει παει μπορει να με πει πανω κατω τι κανουν οι αλεξιπτοτηστες καθε μερα;
γενηκα ετσι για να εχω μια ιδεα.
εγω φευγω τον νοεμβριο.
ευχαρηστω.
Ρε αδεφεια καποιος που εχει παει μπορει να με πει πανω κατω τι κανουν οι αλεξιπτοτηστες καθε μερα;
εγω φευγω τον νοεμβριο.
ευχαρηστω.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 103
Violent έγραψε:Ναι το ξερω απλα με ειχε πει πως κανουν μονο οι μονημοι και οχι οι εφευροι.
εγω φευγω τον νοεμβριο.
ευχαρηστω.
Δεν μπορει καποιος να καθησει να σου πει καθε μερα τι γινεται.
Γιατι καθε μερα το προγραμμα ειναι διαφορετικο.
Το σιγουρο ειναι οτι πεφτουν απο αεροπλανα!
Και μαλλον αυτο που σου ειχε πει ο φιλος σου ειναι οτι οι εφεδροι δεν κανουν ελευθερας αλλα μονο στατικου.
Τι ειναι αυτο μη με ρωτησεις απλα διαβασε τα παραπανω ποστς και θα παρεις απαντησεις σε ολες τις αποριες σου.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Ευχαρηστω αδερφε
Μάγκες, Από '09 Γ' ΕΣΣΟ ξεκίνησε να επανδρώνεται κανονικά η 1η ΜΑΛ (ήταν "κλειστή" ουσιαστικά λόγω ατυχήματος το 2003.
Είμαι μέσα αυτή τη στιγμή. Πήραν 250 από τα 350 άτομα περίπου.
Παίζει το απίστευτο βύσμα αλλά επειδη πήραν αρκετούς δεν ήταν και πολύ εύκολο να το εντοπίσεις.
Όποιος κάνει 60 καλές κάμψεις,15 έλξεις και 6:30 τα 1680 μέτρα είναι 200% μέσα είτε έχει βύσμα είτε όχι. Ήμουν τυχερή σειρά και λογικά θα είναι και οι επόμενες.
Βέβαια να ξέρετε ότι οι ειδικές δυνάμεις γενικά έχουν παρακμάσει υπερβολικά (φυσική απόρια του 9μηνου και τις επαγγελματοποίησης του στρατού. Κανείς δεν ασχολείται με τους κληρωτούς πλέον. Και φυσικά όλη αυτή η κατάσταση με τα βύσματα κανει το όλο πράγμα ακόμα χειρότερο.)
Αξίζει βέβαια να πάτε στις ειδικές δυνάμεις γιατί είναι το μοναδικό μέρος στο στρατό πλέον που θα έχετε αρκετές ενδιαφέρουσες εμπειρίες.
Το τι άχρηστους Άντρες έχουν πάρει στα αλεξίπτωτα πάντος από '09 Γ' ΕΣΣΟ... Δε λέγεται! Πάντα βέβαια υπάρχουν και αυτοί που αξίζουν.
Είμαι μέσα αυτή τη στιγμή. Πήραν 250 από τα 350 άτομα περίπου.
Παίζει το απίστευτο βύσμα αλλά επειδη πήραν αρκετούς δεν ήταν και πολύ εύκολο να το εντοπίσεις.
Όποιος κάνει 60 καλές κάμψεις,15 έλξεις και 6:30 τα 1680 μέτρα είναι 200% μέσα είτε έχει βύσμα είτε όχι. Ήμουν τυχερή σειρά και λογικά θα είναι και οι επόμενες.
Βέβαια να ξέρετε ότι οι ειδικές δυνάμεις γενικά έχουν παρακμάσει υπερβολικά (φυσική απόρια του 9μηνου και τις επαγγελματοποίησης του στρατού. Κανείς δεν ασχολείται με τους κληρωτούς πλέον. Και φυσικά όλη αυτή η κατάσταση με τα βύσματα κανει το όλο πράγμα ακόμα χειρότερο.)
Αξίζει βέβαια να πάτε στις ειδικές δυνάμεις γιατί είναι το μοναδικό μέρος στο στρατό πλέον που θα έχετε αρκετές ενδιαφέρουσες εμπειρίες.
Το τι άχρηστους Άντρες έχουν πάρει στα αλεξίπτωτα πάντος από '09 Γ' ΕΣΣΟ... Δε λέγεται! Πάντα βέβαια υπάρχουν και αυτοί που αξίζουν.
Οπως τα λεει απο πανω ειναι δεν χρειαζετε βυσμα για αλεξιπτοτα κ θα πανε μονο οι σειρες του νοεμβριου κ φεβρουαριου μετα τελος ειδικες δυναμεις πεδες μας το ειπε λοχαγος...
-
- Αντισυνταγματάρχης
guest έγραψε:Οπως τα λεει απο πανω ειναι δεν χρειαζετε βυσμα για αλεξιπτοτα κ θα πανε μονο οι σειρες του νοεμβριου κ φεβρουαριου μετα τελος ειδικες δυναμεις πεδες μας το ειπε λοχαγος...
Δεν χρειάζεται τωρα.
Δηλαδη απ τη 308 και μετά...
Ο λογος που πηρε 380 ατομα η 308 δεν ειναι γνωστη για τους εξω ομως.
Οι σειρες απο 303 μεχρι 306 (ειδηκα 305-306) ενιωσαν πολυ καλα την εμπλοκη και πιστεψτε με κανεις απ τους εξω δεν θελει να ξερει πως ηταν τα τελευταια 2 χρονια στα αλεξιπτωτα απο θεμα υπηρεσιας.
Γι αυτο και στην 308 ειναι και η κουτση μαρια.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Κι εγώ στη 1η ΜΑΛ είμαι και βρίσκομαι έξω σε άδεια για εκλογές...
Η μεγαλύτερη ***** είναι ότι όχι μόνο έχουμε λιγότερη εκπαίδευση λόγω 9μηνου αλλά και κόπηκε το ΤΠΕΝ στη μέση λόγω εκλογών πράγμα που σημαίνει κι άλλο χάσιμο εκπαίδευσης
Σχετικά με τα όσα ακούγονται για τα βύσματα νομίζω πως όλα είναι ***** ειδικά γι αυτή τη σειρά. Πήρανε πολλά άτομα για αλεξίπτωτα και μόνο όσους περάσανε στα αθλήματα. Πολλοί που δεν πιάσανε τα όρια τους περάσανε και καλά στη λίστα με τους επιτυχόντες αλλά αργότερα τους κόψανε όλους και τους στείλανε κυρίως στους αμφίβιους... Ήξερα ένα τρελό βύσμα στη 1η ΜΑΛ τις πρώτες μέρες ο οποίος τελικά Κόπηκε (δεν μπορούσε να πάρει ούτε μια έλξη αν θυμάμαι καλα) Και τον στείλανε Χίο νομίζω
Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν και ψιλοάχρηστοι σε αυτή τη σειρά αλλά απ'όσο ξέρω όλοι τους φτάσανε τουλάχιστον τα όρια (π. Χ βγάλανε το μίλι σε 7'30 ή έκαναν ακριβώς 30 κάμψεις)
Η μεγαλύτερη ***** είναι ότι όχι μόνο έχουμε λιγότερη εκπαίδευση λόγω 9μηνου αλλά και κόπηκε το ΤΠΕΝ στη μέση λόγω εκλογών πράγμα που σημαίνει κι άλλο χάσιμο εκπαίδευσης
Σχετικά με τα όσα ακούγονται για τα βύσματα νομίζω πως όλα είναι ***** ειδικά γι αυτή τη σειρά. Πήρανε πολλά άτομα για αλεξίπτωτα και μόνο όσους περάσανε στα αθλήματα. Πολλοί που δεν πιάσανε τα όρια τους περάσανε και καλά στη λίστα με τους επιτυχόντες αλλά αργότερα τους κόψανε όλους και τους στείλανε κυρίως στους αμφίβιους... Ήξερα ένα τρελό βύσμα στη 1η ΜΑΛ τις πρώτες μέρες ο οποίος τελικά Κόπηκε (δεν μπορούσε να πάρει ούτε μια έλξη αν θυμάμαι καλα) Και τον στείλανε Χίο νομίζω
Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν και ψιλοάχρηστοι σε αυτή τη σειρά αλλά απ'όσο ξέρω όλοι τους φτάσανε τουλάχιστον τα όρια (π. Χ βγάλανε το μίλι σε 7'30 ή έκαναν ακριβώς 30 κάμψεις)
Ρεμπελος σε ποιο λοχο εισαι φιλε;
παιδια υπαρχουν βυσματα αλλα δεν ειναι οπως ακουγαμε πριν μπουμε. Αν εισαι καλος στα αθληματα δεν σε ακουμπαει κανεις... Οπου ακουτε πολλα κερασια, μικρο καλάθι...
αντε σε 8 μερουλες ερχεται και ο πρασσινος. Δυστυχως θα μας τον δωσουν οχι με τοσο ιδρωτα οσο θα επρεπε να εχουμε ρηξει... Βλεπεις οι εκλογες μας το μαμησαν...
παιδια υπαρχουν βυσματα αλλα δεν ειναι οπως ακουγαμε πριν μπουμε. Αν εισαι καλος στα αθληματα δεν σε ακουμπαει κανεις... Οπου ακουτε πολλα κερασια, μικρο καλάθι...
αντε σε 8 μερουλες ερχεται και ο πρασσινος. Δυστυχως θα μας τον δωσουν οχι με τοσο ιδρωτα οσο θα επρεπε να εχουμε ρηξει... Βλεπεις οι εκλογες μας το μαμησαν...
Φιλε μ στο μονο που υπαρχει χρονος ειναι στο μιλι κατω απο 7 λεπτα. ς ολα τ αλλα απλα πρεπει να περασεις τα ωρια... καλυ επιτυχια κομαντοσ... κρητη 302 α ΕΣΣΟ 321 ς. χ. α. λ
-
- Αντισυνταγματάρχης
ΡΕΜΠΕΛΟΣ έγραψε:Κι εγώ στη 1η ΜΑΛ είμαι και βρίσκομαι έξω σε άδεια για εκλογές...
Οπως το ειπες.
Ειστε η πρωτη σειρα που πηρανε οτι να ναι.
Συνηθως μπαινουν τα βύσματα και οι πολυ γαματοι.
Εσας πηραν οσους χρειαστηκαν για να μη φυλαμε μερα νυχτα εμεις σκοπια.
kostasios στον πρώτο λόχο είμαι στη διμοιρία που έχει τιμωρηθεί αρκετές φορές αν ξέρεις...
Άλλη ***** είναι πως ούτε τους πολύ γαμάτους δεν εκτιμήσανε. Ένα παλικάρι που ήξερα βγήκε πρώτος στη λίστα με τη Βαθμολογία με τους καλύτερους χρόνους-όρια και 120 κάμψεις και τον στείλανε για ειδικότητα οδηγού... Θα έρθει βέβαια στη 2η ΜΑΛ για αλεξιπτωτιστής άλλα έχασε το ΤΠΕΝ και θα το περάσει του αγίου πούτσου με την επόμενη σειρά μάλλον. Έναν άλλο τον πήρανε για οδηγό χωρίς καν να έχει δίπλωμα, έλεος
Άλλη ***** είναι πως ούτε τους πολύ γαμάτους δεν εκτιμήσανε. Ένα παλικάρι που ήξερα βγήκε πρώτος στη λίστα με τη Βαθμολογία με τους καλύτερους χρόνους-όρια και 120 κάμψεις και τον στείλανε για ειδικότητα οδηγού... Θα έρθει βέβαια στη 2η ΜΑΛ για αλεξιπτωτιστής άλλα έχασε το ΤΠΕΝ και θα το περάσει του αγίου πούτσου με την επόμενη σειρά μάλλον. Έναν άλλο τον πήρανε για οδηγό χωρίς καν να έχει δίπλωμα, έλεος
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
Φιλε, θα σε παρακαλεσω να εκφραζεσαι καλυτερα, αλλιως τα μηνυματα σου θα διαγραφονται. Υπαρχουν καποιοι κανονες, εδω δεν ειμαστε στην καφετερια. Ευχαριστω
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Έχεις δίκιο απλώς Μου ξεφεύγει γιατί στο στρατόπεδο από τους εκπαιδευτές μέχρι το λοχαγό ακούμε καντήλια πάσης μορφής όλη την ώρα
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
Οκ, αφου το κατανοεις κανενα προβλημα
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Αντισυνταγματάρχης
ΡΕΜΠΕΛΟΣ έγραψε:kostasios στον πρώτο λόχο είμαι στη διμοιρία που έχει τιμωρηθεί αρκετές φορές αν ξέρεις...
Τι να εκτημίσουν ρε νέο;
Ακομα δεν πήρες χαμπαρι τι γίνεται;
Οδηγοί αυτοι που (εννοειται) εχουν δίπλωμα απο πολίτες και δευτερον που εχουν το μεγαλυτερο βύσμα.
Τα πεν θα τα περασει με την 309 και πιστεψε με ειναι πολυ καλυτερα γιατι τα περνας με τη νεοτερη σειρα και δε σε πιανουν ολα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες