Παραίτηση Επαγγελματία Οπλίτη

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Steliosg12
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Re: Παραίτηση Επαγγελματία Οπλίτη

Δημοσίευση από Steliosg12 »

Δεν ξέρω και εγώ την ελοαν περιμένω να μου τα βάλει να δω τι ποσό θα παρω
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα αν ο εποπ παραιτηθεί πριν την 3ητια τι πρόστιμο πληρώνει για να μην αλλάξει το ι του.
Επισκέπτης

Γιατί γίνεται να παραιτηθείς πριν την τριετία και να κρατήσεις το Ι1 σου; Δεν το ήξερα αυτό.
Επισκέπτης

Παιδιά ξέρεις κανένας εάν όντως υπάρχει τρόπος παραίτησης χωριά αλλαγή Ι πριν την τριετία;
Anastasios
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Anastasios »

Έχω την κόρη μου στο πολεμικό ναυτικό είναι στο λογιστικό τμήμα είναι πτυχιούχος πανεπιστημίου και αυτή τη στιγμή κάνει όλες τις αγγαρείες από τουαλέτες καμαρώτος τοξικό κλίμα είναι απαράδεκτο. Υπηρεσία εν πλω στο καράβι έχει μόνιμα δύο με 8 το πρωί και δύο με 8 τη νύχτα τα έχει παίξει κοντεύει να τρελαθεί. Δεν ξέρω πως να την βοηθήσω, αν το παλέψω για να την βάλω σε ένα μικρότερο καράβι ξέρει κάποιος αν θα είναι καλύτερα γιατί έχω ακούσει ότι τα μικρότερα καράβια δεν κάνουν τόσα ταξίδια. Γίνεται να παραιτηθεί ενώ κατατάχθηκε τον Δεκέμβρη; Και το ξαναλέω και πάλι η κατάσταση μέσα είναι απαράδεκτη, η υπηρεσία της την πηγαίνει τρένο και η εκμετάλλευση είναι μεγάλη.
Astathios

Δημοσίευση από Astathios »

Anastasios έγραψε: Τρί Αύγ 20, 2024 11:16 pm Έχω την κόρη μου στο πολεμικό ναυτικό είναι στο λογιστικό τμήμα είναι πτυχιούχος πανεπιστημίου και αυτή τη στιγμή κάνει όλες τις αγγαρείες από τουαλέτες καμαρώτος τοξικό κλίμα είναι απαράδεκτο. Υπηρεσία εν πλω στο καράβι έχει μόνιμα δύο με 8 το πρωί και δύο με 8 τη νύχτα τα έχει παίξει κοντεύει να τρελαθεί. Δεν ξέρω πως να την βοηθήσω, αν το παλέψω για να την βάλω σε ένα μικρότερο καράβι ξέρει κάποιος αν θα είναι καλύτερα γιατί έχω ακούσει ότι τα μικρότερα καράβια δεν κάνουν τόσα ταξίδια. Γίνεται να παραιτηθεί ενώ κατατάχθηκε τον Δεκέμβρη; Και το ξαναλέω και πάλι η κατάσταση μέσα είναι απαράδεκτη, η υπηρεσία της την πηγαίνει τρένο και η εκμετάλλευση είναι μεγάλη.
Καλησπέρα, πρέπει να κινηθείτε νομικά εναντίον των ανωτέρων στην φρεγάτα
Astathios
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Astathios »

Astathios έγραψε: Τρί Αύγ 20, 2024 11:20 pm
Anastasios έγραψε: Τρί Αύγ 20, 2024 11:16 pm Έχω την κόρη μου στο πολεμικό ναυτικό είναι στο λογιστικό τμήμα είναι πτυχιούχος πανεπιστημίου και αυτή τη στιγμή κάνει όλες τις αγγαρείες από τουαλέτες καμαρώτος τοξικό κλίμα είναι απαράδεκτο. Υπηρεσία εν πλω στο καράβι έχει μόνιμα δύο με 8 το πρωί και δύο με 8 τη νύχτα τα έχει παίξει κοντεύει να τρελαθεί. Δεν ξέρω πως να την βοηθήσω, αν το παλέψω για να την βάλω σε ένα μικρότερο καράβι ξέρει κάποιος αν θα είναι καλύτερα γιατί έχω ακούσει ότι τα μικρότερα καράβια δεν κάνουν τόσα ταξίδια. Γίνεται να παραιτηθεί ενώ κατατάχθηκε τον Δεκέμβρη; Και το ξαναλέω και πάλι η κατάσταση μέσα είναι απαράδεκτη, η υπηρεσία της την πηγαίνει τρένο και η εκμετάλλευση είναι μεγάλη.
Καλησπέρα, πρέπει να κινηθείτε νομικά εναντίον των ανωτέρων στην φρεγάτα
Πλάκα κάνω εννοείται μην το πάρετε στα σοβαρά
roda

Δημοσίευση από roda »

Συγγνώμη αν μπήκε ως ΕΠΟΠ ποιος θα πρέπει δηλαδή να κάνει αυτές τις υπηρεσίες καθαριότητας; Ξεκινάτε λάθος το μήνυμα και σε αυτό έχετε μεγάλη ευθύνη εσύ ως πατέρας διότι έχετε πάει στρατό και δεν την ενημερώσατε για τα βασικά.

Από την στιγμή που μπήκε ΕΠΟΠ θα τα κάνει όλα, καθαρίστριες δεν γίνεται να πάρει ο στρατός επειδή η κόρη σας έχει πτυχίο, για όνομα του Θεού.

Και σε μικρότερο καράβι να την βάλετε το πρόβλημα θα παραμείνει, είναι οπλίτης η κόρη σας όχι υπαξιωματικός ή αξιωματικός, τα πτυχία πάνε περίπατο.

Ας πάει να βγει I3 και να φύγει το κορίτσι μπας και σωθεί, αλλά προς θεού αφήστε την να επιλέξει ότι θέλει, τώρα την χαντακωσατε.

Εδώ σπουδαστές σε στρατιωτικές σχολές τα κάνουν αυτά σε καθημερινή βάση και μετά έχουν και εκπαίδευση.
Savvas7

Δημοσίευση από Savvas7 »

Καλησπέρα, ένας ΕΠΟΠ στρατού ξηράς μετά από επιτροπή απαλλαγών (απόλυση με Ι3) προβλέπεται να εκτελεί υπηρεσίες στο τάγμα έως την απόλυση του; Δεδομένου ότι έχει κριθεί Ι3 άοπλο.
Georgem

Δημοσίευση από Georgem »

Καλησπέρα σε όλους, μια ερώτηση: Ένας Εποπ ο οποίος παραιτήθηκε για λόγους υγείας δικαιουτε κάποια αποζημίωση ή μπορεί να λάβει επίδομα ανεργίας ύστερα από την παραιτηση;
mastersergeant

Δημοσίευση από mastersergeant »

Georgem έγραψε: Δευ Σεπ 23, 2024 1:40 pm Καλησπέρα σε όλους, μια ερώτηση: Ένας Εποπ ο οποίος παραιτήθηκε για λόγους υγείας δικαιουτε κάποια αποζημίωση ή μπορεί να λάβει επίδομα ανεργίας ύστερα από την παραιτηση;
Επιδομα ανεργιας δεν δικαιεισαι γενικα εαν δηλωσεις παραιτηση (δλδ οικειωθελης αποχωρηση) χρειαζεται η απολυση, η ληξη συμβασης εαν προκειται για ορισμενου χρονου συμβαση. Εαν εφυγες τωρα επειδη ειπhρχαν λογοι υγειας, φαση εργατικο ατυχημα η εχεις γενικα καποιο σοβαρο προβλημα υγειας, τοτε μπορεις να κανεις αιτηση για συνταξη αναπηριας. Εισης για παλι λογους αναπηριας μπορεις να παρεις και επιδομα βαριας αναπηριας απο τον ΟΠΕΚΑ.
Epopppp

Δημοσίευση από Epopppp »

Καλημέρα σε όλους θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου απάντηση στα εξής ερωτήματα.

Μπηκα εποπ τον Οκτώβριο του 2022
Εχω ήδη 2 χρόνια, θέλω να φύγω και ρωτώ εσάς αν γνωρίζετε.

Α) Δικαιούμαι αποζημίωση ως Εποπ στα 2 χρόνια αν φύγω ;
Β) Δικαιούμαι αποζημίωση ως Εποπ στα 3 χρόνια σε περίπτωση που περιμένω ακόμα 1 χρόνο.;
Γ) Είχα και 5,5 χρόνια ΟΒΑ πριν μπω εποπ, σαν ΟΒΑ αν έφευγα απο παραίτηση η με τη λήξη σύμβασης και δικαιούμουν αποζημίωση αλλά επειδή άλλαξα θεσμό απο ΟΒΑ σε Εποπ δεν πήρα καμία αποζημίωση με τη λογική ότι δεν τη λαμβάνεις και τα χρόνια αυτά μετράνε κανονικά σε χρόνια υπηρεσίας. Σε περίπτωση παραίτησης θα λάβω αποζημίωση και για τα χρόνια που είχα ως ΟΒΑ;

Αν υπαρχει κάποιος που είναι στην ίδια φάση η έχει συνάδελφο ίδια περίπτωση με εμένα και γνωρίζει ας απάντηση για να με καθοδήγηση η έστω που πρέπει να απευθυνθώ για να μάθω σίγουρα.
Ευχαριστώ πολυ!
Petros1984

Δημοσίευση από Petros1984 »

Καλησπερα ειμαι εποπ 4η σειρα. Μπορω να κανω αιτηση αποστρατειας η αιτηση παραιτησης; Πληρωνω τπτ?
Antonios

Παραίτηση Επαγγελματία Οπλίτη

Δημοσίευση από Antonios »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 23, 2023 12:19 pm Καλησπέρα,

Οποίος θέλει επειδή μόλις πήρα την ταυτότητα στα χέρια μου μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα να του τα αναλύσω όλα γιατί έτσι ήμουν και εγω και δεν με βοήθησε σχεδόν κανένας όποτε ας βοηθήσω εγω όσο μπορώ !
Μπορείς να μου πεις αναλυτικά τα βήματα και πόσο καιρό σου πήρε;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης