Μισθός και επιδόματα Ειδικών Φρουρών

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Φίλε μου η άλλη μπήκε ΣΦ με έναν σάκο κόκα. Αν δικαιώθηκες, μπορείς να μπεις.

Psilos777
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Psilos777 »

Όταν μας έπιασαν (ήμουν μαζί με άλλους 2 φίλους μου) με τη διαδικασία του αυτοφώρου μας έκαναν και εξετάσεις όπου και βγήκαμε θετικοί στην χρήση κάνναβης. Στην προκήρυξη λέει ξεκάθαρα ότι δεν πρέπει να έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών οι υποψήφιοι όπου στη δική μου περίπτωση φαίνεται στο αρχείο της αστυνομίας... Ναι μεν αθωωθήκαμε στο δικαστήριο αλλά...
Aaaaa

Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021

Δημοσίευση από Aaaaa »

Παιδια γνωρίζεται ποιος είναι ο μισθός ενός εξωτερικού φρουρου και τι επιδόματα δικαιούται?
Army1996

Δημοσίευση από Army1996 »

Aaaaa έγραψε: Πέμ Σεπ 05, 2024 7:12 pm Παιδια γνωρίζεται ποιος είναι ο μισθός ενός εξωτερικού φρουρου και τι επιδόματα δικαιούται;
Καλησπερα φιλε μου οι εξ. Φρουροι ανηκουν στο ενιαιο μισθολογιο ξεκινας πρωτη χρονια με 740 καθαρα!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλημερα φίλε, απο την δεύτερη χρονιά και μετα δικαιούσαι κάποιο επίδομα όπως για παράδειγμα το επίδομα επικίνδυνοτητας?
Army1996

Re: Μισθός και επιδόματα Ειδικών Φρουρών

Δημοσίευση από Army1996 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 06, 2024 9:44 am Καλημερα φίλε, απο την δεύτερη χρονιά και μετα δικαιούσαι κάποιο επίδομα όπως για παράδειγμα το επίδομα επικίνδυνοτητας;
Το επικινδυνότητας που αναφερεις ειναι μεσα ενσωματωμενο στο μισθο που ανεφερα πιο πανω. Μετα τον πρωτο χρονο φευγει μια κρατηση και ανεβαινεις στα 80 ευρω πανω.
Herausgeber33
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Μη καταβολή επιδόματος ειδικών συνθηκών

Δημοσίευση από Herausgeber33 »

Καλησπέρα σας, έχω υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης εδώ και 4 μήνες σχεδόν (μέσα Ιουνίου) , το δηλώσαμε κανονικά και φαίνεται και στο σύστημα, αλλά δεν μου έχει καταβληθεί το επίδομα ειδικών συνθηκών. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;
Artemios

Δημοσίευση από Artemios »

Καλησπέρα, κύριε αρχιφύλακα ξέρετε με τι μισθό ξεκινάει ένας ειδικός φρουρός σήμερα;
Εγώ είδα γύρο στα 953€ και φαντάζομαι αυτά είναι τα μικτά. Τα καθαρά ποσά λέτε να είναι γενικά ενός νέου πρωτοετή ειδικού φρουρού;
Ευχαριστώ πολύ!
Επισκέπτης

Artemios έγραψε: Δευ Νοέμ 11, 2024 5:45 pm Καλησπέρα, κύριε αρχιφύλακα ξέρετε με τι μισθό ξεκινάει ένας ειδικός φρουρός σήμερα;
Εγώ είδα γύρο στα 953€ και φαντάζομαι αυτά είναι τα μικτά. Τα καθαρά ποσά λέτε να είναι γενικά ενός νέου πρωτοετή ειδικού φρουρού;
Ευχαριστώ πολύ!
Το πρώτο χρόνο 850 καθαρά, μετά 1000 για ελεύθερους.
Artemios

Κύριοι (μακάρι) συνάδελφοι εσείς που είστε στο σώμα πως τα βλέπετε τα πράγματα εκεί στην Αθήνα, βγαίνετε οικονομικά ή πχ 26/11 πληρώνεστε και 10/12 του μηνός μένετε ταπί;
Όποιος θέλεις ας μας πει κάτι πχ που πάνε τα λεφτά σε τι έξοδα δηλαδή.
Ευχαριστούμε πολύ!
Επισκέπτης

Φίλε (υποψήφιος) που μένω Αθήνα θα ήθελα να σου πω ότι όσα λεφτά και να παιρνεις πάει ανάλογα με το τι ζωή θέλεις και να κάνεις πχ θες να βγαίνεις συνέχεια έξω όταν πας σούπερ μάρκετ θες το φθηνό η το ακριβό όσο για τα ενοίκια να ψάξετε πολύ καλά
Artemios

Καλά σίγουρα ανάλογα με το τι τύπος άτομο είσαι, αλλά πρώτα από όλα θα πληρώσεις τα τα βασικά όπως ενοίκια υποχρεώσεις και ψώνια για τον μήνα, για αυτοκίνητο όποιος έχει για τα έξοδα του και μετά ότι περισσεύει πήγαινε για ποταρες που λέει ο λόγος, αλλά εγώ εννοώ για τα βασικά αν βγαίνεις με 850€
Episkeptis98

Δημοσίευση από Episkeptis98 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 11, 2024 9:22 pm
Artemios έγραψε: Δευ Νοέμ 11, 2024 5:45 pm Καλησπέρα, κύριε αρχιφύλακα ξέρετε με τι μισθό ξεκινάει ένας ειδικός φρουρός σήμερα;
Ευχαριστώ πολύ!
850€ καθαρά; Τα δύο πρώτα χρόνια κάνουν κρατήσεις και μετά τα δίνουν.
Επισκέπτης

Episkeptis98 έγραψε: Δευ Νοέμ 11, 2024 11:31 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 11, 2024 9:22 pm
Ευχαριστώ πολύ!
850€ καθαρά; Τα δύο πρώτα χρόνια κάνουν κρατήσεις και μετά τα δίνουν.
Μετά τις κρατήσεις είναι αυτά.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης