Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Καλησπέρα υπάρχει περίπτωση να βγάλουν 2 προκηρύξεις το 2025 αν πάρει παράταση η φετινή ;
Καλησπέρα Γιώργο. Νομίζω ότι είναι δύσκολο αυτό
Θα μου πεις στην Ελλάδα ζούμε
Θα μου πεις στην Ελλάδα ζούμε
Παιδιά το φεκ τουλάχιστον θα βγει φέτος. Αν δεν βγει το κονδύλι για τις προσλήψεις στον προϋπολογισμό χάνεται. Είναι χρήματα που ήδη έχουν δεσμευτεί για αυτό. Υπομονή θα έχουμε ευχάριστα σύντομα
Όχι, δεν εννοώ αυτό. Μπορείς να κάνεις μόνο για μία ειδικότητα στον ΣΞ. Επίσης, εάν θέλεις, μπορείς να κάνεις και στην ΠΑ πάλι μόνο μία ειδικότητα, η οποία, δεν είναι απαραίτητο να είναι ίδια με την ειδικότητα του ΣΞ. Και ερχόμαστε στο ΠΝ, όπου μπορείς να κάνεις για δύο ειδικότητες.Giorgosthe έγραψε: Σάβ Νοέμ 09, 2024 3:17 pmμπορω δλδ να κανω δυο αιτησεις στον ΣΞ με διαφορετικες ειδικοτητες η καθε μια αυτο εννοεις σωστα;Eleonora έγραψε: Σάβ Νοέμ 09, 2024 3:09 pmΜόνο μία, για ΣΞ και ΠΑ, δύο για ΠΝ. Εννοείται όμως, ότι κάθε ένας, μπορεί να δηλώσει και στα τρία Σώματα με διαφορετική αίτηση και συνοδευτικά δικαιολογητικά, το λέω αυτό, γιατί υπάρχουν πολλά άτομα, που δεν το γνωρίζουν.
Styga
Eleonora έγραψε: Σάβ Νοέμ 09, 2024 6:30 pmΌχι, δεν εννοώ αυτό. Μπορείς να κάνεις μόνο για μία ειδικότητα στον ΣΞ. Επίσης, εάν θέλεις, μπορείς να κάνεις και στην ΠΑ πάλι μόνο μία ειδικότητα, η οποία, δεν είναι απαραίτητο να είναι ίδια με την ειδικότητα του ΣΞ. Και ερχόμαστε στο ΠΝ, όπου μπορείς να κάνεις για δύο ειδικότητες.Giorgosthe έγραψε: Σάβ Νοέμ 09, 2024 3:17 pmμπορω δλδ να κανω δυο αιτησεις στον ΣΞ με διαφορετικες ειδικοτητες η καθε μια αυτο εννοεις σωστα;Eleonora έγραψε: Σάβ Νοέμ 09, 2024 3:09 pm
Μόνο μία, για ΣΞ και ΠΑ, δύο για ΠΝ. Εννοείται όμως, ότι κάθε ένας, μπορεί να δηλώσει και στα τρία Σώματα με διαφορετική αίτηση και συνοδευτικά δικαιολογητικά, το λέω αυτό, γιατί υπάρχουν πολλά άτομα, που δεν το γνωρίζουν.
ok τωρα το πιασα σε ευχαριστω για την βοηθεια
Ξερει κανεις στο Πν με τον μισθο + τα πλευσιμα μιας unifil ή snmg ποσα χρηματα βγαζεις τον μηνα; Προφανως ειναι αναλογως την ασκηση αλλα θα με ενδιεφερε να μαθω απο καποιον που ειναι ηδη μεσα, μου ειχαν πει 2000 αλλοι μου ειχαν πει 1.600. Ιδεα δεν εχω
Καλησπέρα παιδιά. Ήμουν πέρυσι επιτυχών στον ΣΞ, παρουσιάστηκα στο κέντρο αλλά πριν την ορκωμοσία έφυγα για προσωπικούς λόγους... Γνωρίζει κάποιος σίγουρα αν μπορώ να κάνω πάλι αίτηση φέτος;
Έχει ξανά απαντηθεί αυτό το ερώτημα. Όποιος φεύγει πριν την ορκωμοσία μπορεί να ξανακάνει αίτηση κανονικά.
Φίλε μου μακάρι πολλά ακούγονται εδώ έλεγε φίλος μου είναι μέσα σε γραφείο που έχουν σχέση με προκηρύξεις στο στρατό ότι θα βγει σίγουρα Σεπτέμβρη αλλά τίποτα οπότε ότι είναι να γίνει ας γίνει
Δεν έχει σημασία ότι είναι ΕΠΟΠ. Εγώ σου λέω αυτό που λέει ο νόμος από τη στιγμή που δεν έχεις ορκιστεί μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις. Δεν ισχύουν αυτές οι ράδιο αρβύλες από τον κάθε άσχετο. Αν βγεί με το καλό κάνεις κανονικά τα χαρτιά σου.
Κάτι πάθανε αυτοί φέτος κάτι παίζει και δεν την βγάλανε τόσο καιρό... Το θέμα είναι να βγει έστω τώρα να ξεκινήσει η διαδικασία να μην χαθεί το κονδύλι και η χρονιά τζάμπα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες