Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Giwrgoskl

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από Giwrgoskl »

Καλησπέρα υπάρχει περίπτωση να βγάλουν 2 προκηρύξεις το 2025 αν πάρει παράταση η φετινή ;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα Γιώργο. Νομίζω ότι είναι δύσκολο αυτό
Θα μου πεις στην Ελλάδα ζούμε
Επισκέπτης

Παιδιά το φεκ τουλάχιστον θα βγει φέτος. Αν δεν βγει το κονδύλι για τις προσλήψεις στον προϋπολογισμό χάνεται. Είναι χρήματα που ήδη έχουν δεσμευτεί για αυτό. Υπομονή θα έχουμε ευχάριστα σύντομα
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Eleonora »

Giorgosthe έγραψε: Σάβ Νοέμ 09, 2024 3:17 pm
Eleonora έγραψε: Σάβ Νοέμ 09, 2024 3:09 pm
Giorgosthe έγραψε: Σάβ Νοέμ 09, 2024 1:57 pm Μεχρι ποσες ειδικοτητες μπορουμε να δηλωσουμε στον ΣΞ ;
Μόνο μία, για ΣΞ και ΠΑ, δύο για ΠΝ. Εννοείται όμως, ότι κάθε ένας, μπορεί να δηλώσει και στα τρία Σώματα με διαφορετική αίτηση και συνοδευτικά δικαιολογητικά, το λέω αυτό, γιατί υπάρχουν πολλά άτομα, που δεν το γνωρίζουν.
μπορω δλδ να κανω δυο αιτησεις στον ΣΞ με διαφορετικες ειδικοτητες η καθε μια αυτο εννοεις σωστα;
Όχι, δεν εννοώ αυτό. Μπορείς να κάνεις μόνο για μία ειδικότητα στον ΣΞ. Επίσης, εάν θέλεις, μπορείς να κάνεις και στην ΠΑ πάλι μόνο μία ειδικότητα, η οποία, δεν είναι απαραίτητο να είναι ίδια με την ειδικότητα του ΣΞ. Και ερχόμαστε στο ΠΝ, όπου μπορείς να κάνεις για δύο ειδικότητες.
Styga
Giorgosthe

Δημοσίευση από Giorgosthe »

Eleonora έγραψε: Σάβ Νοέμ 09, 2024 6:30 pm
Giorgosthe έγραψε: Σάβ Νοέμ 09, 2024 3:17 pm
Eleonora έγραψε: Σάβ Νοέμ 09, 2024 3:09 pm

Μόνο μία, για ΣΞ και ΠΑ, δύο για ΠΝ. Εννοείται όμως, ότι κάθε ένας, μπορεί να δηλώσει και στα τρία Σώματα με διαφορετική αίτηση και συνοδευτικά δικαιολογητικά, το λέω αυτό, γιατί υπάρχουν πολλά άτομα, που δεν το γνωρίζουν.
μπορω δλδ να κανω δυο αιτησεις στον ΣΞ με διαφορετικες ειδικοτητες η καθε μια αυτο εννοεις σωστα;
Όχι, δεν εννοώ αυτό. Μπορείς να κάνεις μόνο για μία ειδικότητα στον ΣΞ. Επίσης, εάν θέλεις, μπορείς να κάνεις και στην ΠΑ πάλι μόνο μία ειδικότητα, η οποία, δεν είναι απαραίτητο να είναι ίδια με την ειδικότητα του ΣΞ. Και ερχόμαστε στο ΠΝ, όπου μπορείς να κάνεις για δύο ειδικότητες.

ok τωρα το πιασα σε ευχαριστω για την βοηθεια
glx9

Δημοσίευση από glx9 »

Ξερει κανεις στο Πν με τον μισθο + τα πλευσιμα μιας unifil ή snmg ποσα χρηματα βγαζεις τον μηνα; Προφανως ειναι αναλογως την ασκηση αλλα θα με ενδιεφερε να μαθω απο καποιον που ειναι ηδη μεσα, μου ειχαν πει 2000 αλλοι μου ειχαν πει 1.600. Ιδεα δεν εχω
Επισκέπτης

Καλησπέρα παιδιά. Ήμουν πέρυσι επιτυχών στον ΣΞ, παρουσιάστηκα στο κέντρο αλλά πριν την ορκωμοσία έφυγα για προσωπικούς λόγους... Γνωρίζει κάποιος σίγουρα αν μπορώ να κάνω πάλι αίτηση φέτος;
Επισκέπτης

Έχει ξανά απαντηθεί αυτό το ερώτημα. Όποιος φεύγει πριν την ορκωμοσία μπορεί να ξανακάνει αίτηση κανονικά.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 09, 2024 10:48 pm Έχει ξανά απαντηθεί αυτό το ερώτημα. Όποιος φεύγει πριν την ορκωμοσία μπορεί να ξανακάνει αίτηση κανονικά.
Είναι σίγουρο αυτό; Γιατί γνωστός μου ΕΠΟΠ μου είχε πει ότι μάλλον δεν γίνεται να ξανά κανω ...
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 09, 2024 10:51 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 09, 2024 10:48 pm Έχει ξανά απαντηθεί αυτό το ερώτημα. Όποιος φεύγει πριν την ορκωμοσία μπορεί να ξανακάνει αίτηση κανονικά.
Είναι σίγουρο αυτό; Γιατί όταν έφυγα ένας λοχαγός μου είχε πει ότι για ΣΞ δεν μπορώ να ξανά κάνω... Μπορώ μόνο για ΠΑ και ΠΝ
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 09, 2024 11:25 am Καλημέρα σας. Χθες με πληροφόρησε ένας οικογενειακός φίλος μου ότι έχει νέα ότι περιμένουν την νέα σειρά να μπει από αρχές του 25. Αυτό σημαίνει ότι η προκήρυξη θα βγεί τώρα τον Νοέμβρη όπως έχουν εξαγγείλει. Τουλάχιστον αυτό λέει η λογική.

Φίλε μου μακάρι πολλά ακούγονται εδώ έλεγε φίλος μου είναι μέσα σε γραφείο που έχουν σχέση με προκηρύξεις στο στρατό ότι θα βγει σίγουρα Σεπτέμβρη αλλά τίποτα οπότε ότι είναι να γίνει ας γίνει
Επισκέπτης

Δεν έχει σημασία ότι είναι ΕΠΟΠ. Εγώ σου λέω αυτό που λέει ο νόμος από τη στιγμή που δεν έχεις ορκιστεί μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις. Δεν ισχύουν αυτές οι ράδιο αρβύλες από τον κάθε άσχετο. Αν βγεί με το καλό κάνεις κανονικά τα χαρτιά σου.
Επισκέπτης

Κάτι πάθανε αυτοί φέτος κάτι παίζει και δεν την βγάλανε τόσο καιρό... Το θέμα είναι να βγει έστω τώρα να ξεκινήσει η διαδικασία να μην χαθεί το κονδύλι και η χρονιά τζάμπα.
Επισκέπτης

Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος...
Επισκέπτης

Να είσαι αισιόδοξος
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες