34 ΤΥΠ - Άσσηρος
34 ΤΥΠ - Άσσηρος
Πως ειναι η κατασταση αυτην την περιοδο εκει περα; Και γενικα τι λεει το στρατοπεδο?
34 ΤΥΠ - Άσσηρος
Λοιπον παιδια οπως και εσείς έτσι και εγώ οταν είδα Ασσηρο μπήκα να ψάξω βρήκα αυτό το φορουμ αλλα δεν ηξερα τι να πιστεψω απ ολα οσα γραφανε... Οσοι λοιπον εχουν κονε τους συνιστω ανεπιφυλακτα την ασσηρο. Αμα ειναι περιοδος που εχει κοσμο (οκτωμβριο-ιουνιο) ειναι πολυ καλα. Μονο η 34 εμα ειναι λιγο πριεργη σαν μοναδα λογω του διηκητη την συγκεκριμενη περιοδο. Αλλα οι υπολοιπες μοναδες και ο ταξιαρχος ειναι πολυ κομπλε.
34 ΤΥΠ - Άσσηρος
Ζωάρα είναι αδερφέ είμαι εφοδιασμού μεταφορών... τώρα μας πάει λίγο τρένο επειδή έφυγαν απόσπαση άτομα όταν ξεκινήσετε υπηρεσίες θα ήμαστε μια χαρά.. ποτε μπαίνεις;
34 ΤΥΠ - Άσσηρος
Καλησπέρα, παρουσιάζομαι την επόμενη εβδομάδα στην Νέα Σάντα και η μετάθεση μου ήρθε για 34 ΤΥΠ Ασσηρος.. Είμαι Υλικού Πολέμου! Έχουμε κάποια πληροφορία για την μονάδα και για την ειδικότητα;
Re: 34 ΤΥΠ - Άσσηρος
Λεωφορεία από Θεσνίκη για Άσσηρο https://moovitapp.com/index/el/%CE%B4%C ... 91202-2860
Re: 34 ΤΥΠ - Άσσηρος
Για να πας Θεσνίκη-Άσσηρο...
Απο τα τρενα θα παρεις λεωφορειο για Σταυρουπολη (είναι περιοχή της Θεσνίκης).
Απο εκει θα παρεις το λεωφ.85 και θα κατεβεις στο χωριό Ασσηρος που είναι 4 χιλιόμετρα από το στρ/δο.
Θα παρεις ταξι από εκεί από το χωριό (έχει 1-2 ταξί το χωριό) και θα σε παει.
Μην σου πουν να κατεβεις στην σταση «στροφη στρατοπεδου» διότι θα προχωρησεις 40 λεπτα για να πας.
Αλλιως θα παρεις ταξι απο την Θεσσαλονικη για να πας στο στρ/δο αλλά θα είναι πολύ ακριβά.
Τηλ λεωφορειου Σταυρουπολης 2310681918. Τηλ ταξι Ασσηρο 6945273972
Απο τα τρενα θα παρεις λεωφορειο για Σταυρουπολη (είναι περιοχή της Θεσνίκης).
Απο εκει θα παρεις το λεωφ.85 και θα κατεβεις στο χωριό Ασσηρος που είναι 4 χιλιόμετρα από το στρ/δο.
Θα παρεις ταξι από εκεί από το χωριό (έχει 1-2 ταξί το χωριό) και θα σε παει.
Μην σου πουν να κατεβεις στην σταση «στροφη στρατοπεδου» διότι θα προχωρησεις 40 λεπτα για να πας.
Αλλιως θα παρεις ταξι απο την Θεσσαλονικη για να πας στο στρ/δο αλλά θα είναι πολύ ακριβά.
Τηλ λεωφορειου Σταυρουπολης 2310681918. Τηλ ταξι Ασσηρο 6945273972
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες