Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Κύριε Αρχηφυλακα καλησπέρα.
Με την σειρά μου ήθελα να σας ρωτήσω αν βγει μια τιμή στις αιματολογικές εξετάσεις ελάχιστο πάνω απτό όριο Μπορεί η επιτροπή να μας κόψει στα υγειονομικά ;
Επισκέπτης

Γεια σας παιδια και παλι, χαρα μου να βοηθαω σε οτι ξερω, λοιπον για το παιδι που ρωταει για τις αιματολογικες εξετασεις. προβλημα θα εχει καποιος αν βρεθει κατι σοβαρο για την υγεια του. το να εχεις 2-3 τιμες παραπανω απο το κανονικο ουτε που θα το λαβουν υποψιν. κοβουν για σοβαρα θεματα υγειας. για το παιδι που ειναι οβα, μισθολογικα (οχι βαθμολογικα) θα σου προστεθει η θητεια που εκανες ως στρατιωτης. τιποτα αλλο. θεση εχεις 102 στην β κατηγορια. η εκτιμηση τους ειναι οτι με το να καλεσουν τους πρωτους 40 επιλαχοντες (εως θεση 100) θα καλυψουν τα κενα που θα προκυψουν απο τους πρωτους 60. αλλα επειδη ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος σε αυτα τα θεματα με τους επιλαχοντες αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να παρακολουθησεις την εξελιξη των επιλαχοντων, απο κει θα μπορεσεις να καταλαβεις μονο αν θα εχεις καποιες πιθανοτητες να μπεις με τους 300. τι εννοω, αν παραδειγμα ο τελευταιος που θα μπει απο τη β κατηγορια εχει θεση πχ 99 θα εχεις καποιες πιθανοτητες και φετος να μπεις. αν ο τελευταιος μπει πχ με θεση 80 εκει το παιρνεις αποφαση οτι πας για το 2025 με τους 600. γιατι αν μπει ο τελευταιος με θεση πχ 99 θα περιμενεις μετα απο τις παραιτησεις που γινονται μεσα στην σχολη που κραταει 2 μηνες να παραιτηθουν 3 ατομα απο την β κατηγορια οποτε θα σε καλεσουν που εχεις θεση 102 να περασεις απο εξετασεις και να μπεις καπακι στην σχολη οσο θα εχει απομεινει. σε μας εμπαιναν επιλαχοντες μεχρι και 10-15 μερες πριν τελειωσει η σχολη. αν τωρα ο τελευταιος μπει πχ με θεση 80 θα πρεπει να παραιτηθουν 22 ατομα απο την β κατηγορια για να μπεις πραγμα αδυνατο. θα δεις πως θα παει και αναλογα θα εκτιμησεις την κατασταση. τελος να πω οτι οι παραιτησεις μεσα στους 2 μηνες της πρακτικης δεν αναπληρωνονται απο επιλαχοντες. μονο στους μηνες μεσα στην σχολη.
Artemios

Δημοσίευση από Artemios »

Οταν λέτε να παρακολουθώ, με ποιον τρόπο εννοείτε;
Επίσης, αν κάποιος επιλαχόν μπει στο πρώτο δίμηνο λίγο πριν το τέλος τη σχολής, τι θα προλάβει να μάθει-διδαχθεί από τη σχολή, θα μπει για λίγες ημέρες και μετά θα πάει για πρακτική, δεν θα είναι πιο λίγο θεωρητικά εκπαιδευμένος από τους άλλου που ήταν από την αρχή της εκπαίδευσης στη σχολή; Εκτός και αν δεν κάνουν στη σχολή μαθήματα όπως πχ ποινικό δίκαιο, ποινική δικονομία, εγκληματολογία και συνταγματικό δίκαιο.
Και κάτι τελευταίο γράφουν όλοι και κυρίως εσείς, ότι θα βγει και το 2025 για Ε. Φ., πόσο σίγουρο είναι αυτό, γιατί αυτοί οι πολιτικοί το ψέμα και τις εξαγγελίες τα έχουν σας καραμέλες, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι αμφισβητώ αυτά που μας λέτε και μας βοηθανε πολύ. Και ξέρετε ρωτάω συνέχεια γιατί είμαι 97ρης και δεν ξέρω αν μπορέσω να μπω κάποια στιγμή σε αυτό το "γλυκό λειτούργημα" ευχαριστώ πολύ και πάλι!
Επισκέπτης

Φιλε μου, η εκτιμηση μου ειναι οτι θα τους παρει τους 600 ε. φ το 2025 για 2 λογους. πρωτον ο προυπολογισμος της προσληψης των 600 ε. φ εχει οριστει για το 2025 και οχι πχ για 2026 η 2027 και δευτερον βγηκε το φεκ που γραφει οτι μπορει να τους παρει απο τους πινακες της προκηρυξης των 300 ε. φ. για το αλλο που με ρωτησες, οταν καλεσουν επιλαχοντες μεσα στην σχολη επειδη παραιτηθηκαν καποια παιδια, τους κανουν καποιες ωρες παραπανω μαθημα για να αναπληρωσουν και καλα τα κενα, οταν καποιος μπαινει μεσα μετα απο 30-40 μερες δεν προλαβαινουν να τους τα δειξουν ολα, λογικο, τα πιο βασικα. οι συναδελφοι αυτοι βγαινουν εξω στην πρακτικη με πιο πολλα κενα απο αυτους που μπηκαν απο την πρωτη μερα. τελος οταν τελειωσουν οι εξετασεις και ξεκινησει η σχολη πρεπει να παρεις σε καποιο τηλεφωνο που δινει πληροφοριες για την προκηρυξη, τους επιλαχοντες, τα αθληματα κτλ καποιο θα υπαρχει οπως τοτε στην εποχη μου και θα ρωτησεις στην β κατηγορια μεχρι τι θεση μπηκε μεσα στην σχολη ο τελευταιος γιατι εχεις 102 θεση εσυ για να δεις τις πιθανοτητες σου.
Επισκέπτης

Ρε παιδιά το ΑΜΚΑ τι το θέλουνε στα ΠΚΕ, λες και θα ασφαλιζομαστε εκείνες τις μέρες;
Artemios

Δημοσίευση από Artemios »

Μάλιστα μάλιστα! Με καλύψατε πλήρως μπορώ να πω! Μια τελευταία ερώτηση και σας αφήνω να αγιάσετε. 😄 αν τυχόν με καλέσουν λέμε τώρα. Πως θα περάσω πκε μόνος μου ή και με άλλα άτομα;
Οπως επίσης και η ενημέρωση πως θα γίνει ας πούμε. Για τον τόπο και την ημερομηνία και την ώρα για να περάσουμε πκε;
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη φώτιση🙏🏻
Επισκέπτης

Κυρία αρχιφύλακα είμαι το παιδί που υπηρετώ στο Κατάστημα κράτησης. Έχω μια πολύ σοβαρή ερώτηση και θα το εκτιμούσα αν απαντούσατε. Εμένα η παραίτηση απτην υπηρεσια μου διαρκεί 15 ημέρες
Αν στο διάστημα με καλέσουν να ορκιστώ στο τμήμα με τα ΠΚΕ δηλαδή αν είμαι επιτυχών φυσικά, δεν έχει βγει η ολοκληρωτική παραίτηση μου θα έχω κάποιο κώλυμα ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 08, 2024 5:57 pm Ρε παιδιά το ΑΜΚΑ τι το θέλουνε στα ΠΚΕ, λες και θα ασφαλιζομαστε εκείνες τις μέρες;
Με τον ΑΜΚΑ μπαίνουν στον ιατρικό σου φάκελο. Βλέπουν τα πάντα από ιατρικής-φαρμακευτικής πλευράς.
Επισκέπτης

Ειτε σε καλεσουν πριν την σχολη ειτε κατα την διαρκεια της θα σε παρουν πρωτα για την καρτελα και θα βγουν στο σαιτ της αστυνομιας νεες ημερομηνιες για τις εξετασεις των νεων επιλαχοντων, τωρα για το ποσα ατομα μπορει να ειστε μονο ο θεος το ξερει αυτο.
Επισκέπτης

Για το παιδι απο το κεντρο κρατησης δεν ξερω σε αυτο να σου απαντησω. κατα την γνωμη μου ρωτα καποιον δικηγορο.
ElKR
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ElKR »

Στα αθλήματα κόβουν; Ή υπάρχει ελαστικότητα; Ξέρετε κα αρχιφυλακα;
ElKR
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από ElKR »

Στα αθλήματα κόβουν; Ή υπάρχει ελαστικότητα; Ξέρετε κα αρχιφυλακα;
ElKR
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από ElKR »

Με τα αθλήματα τι γίνεται; Ολα σύμφωνα με τα τυπικά; Κάποια επιεικια; Σ
ElKR
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από ElKR »

Με τα αθλήματα τι γίνεται; Ολα σύμφωνα με τα τυπικά; Κάποια επιεικια;
Επισκέπτης

Δε είμαι ο αστυφύλακας απλά είχα δώσει παλιά αυτά τα αθλήματα και έκοβαν δύσκολα. Κυρίως σε Χίλιαρι κόβουν εύκολα. Τώρα στα 100 τι τρέξιμο ή μήκος πρέπει να σαι πολύ κακος για να σε κόψουν. Δύσκολα κόβουν εν ολίγοις εκτός από Χίλιαρι που είναι και το πιο σημαντικό
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες