Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
psyxiatreio

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από psyxiatreio »

Anonimosss έγραψε: Τετ Νοέμ 06, 2024 6:34 pm Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω για την καρτέλα των υγειονομικών εξετάσεων... Κάποιος που θα κάνει εξ ολοκλήρου τις εξετάσεις σε ιδιώτες ιατρούς ή σε διαγνωστικά κέντρα, το κομμάτι που λέει ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ θα μπορούσε να το συμπληρώσει παθολόγος ; Από τη στιγμή που δεν έχει γίνει κάποιο χειρουργείο... Γνωρίζει κάποιος ; Η απλά δεν το συμπληρώνει κανείς;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.:D
Όχι φίλε, θέλει γνωμάτευση από γενικό χειρουργό,o παθολόγος τι σχέση έχει με τον χειρουργικό τομέα;

Βέβαια δικιά σου είναι η καρτέλα αν θες να σε ακυρώσουν πήγαινε και σε κτηνίατρο που λέει ο λόγος.
Psyxiatreio

Δημοσίευση από Psyxiatreio »

Επίσης με την δικιά σου λογική αν είσαι αστυνομικός και σταματήσεις κάποιον για έλεγχο με μηχανή 250 κυβικών και σου δείξει δίπλωμα για 50αρι μην τον γράψεις. Και τα δύο δίκυκλα θεωρούνται σιγά την διαφορά.

Αυτό που θέλετε να μπείτε στο σώμα ορισμένοι και έχετε την κουτοπονηρια στο τσεπακι θα σας βάλει σε μπελάδες από το πουθενά και μετά θα λέτε ότι σας έφαγε το σύστημα.
Episteptis

Δημοσίευση από Episteptis »

Καλημέρα παιδιά, πήγα να πάρω την καρτέλα σήμερα και δεν υπήρχε καμία καρτέλα στο όνομα μου επειδή είμαι στη σειρά πάνω από 100 στη β κατηγορία.
Επίσης,(δική μου εικασία, χωρίς να λέω ότι ισχύει αυτό) είναι το γεγονός ότι πιστεύω πως οι 600 θέσεις που είπε για το 2025 είναι καθησύχαση. Με την έννοια ότι ανακοίνωσε τις 600 θέσεις για να καθησυχάσει το πλήθος που περιμένει να μπει αστυνομία. Μακάρι να βγω ψευτης
Psyxiatreio

Δημοσίευση από Psyxiatreio »

Episteptis έγραψε: Πέμ Νοέμ 07, 2024 11:49 am Καλημέρα παιδιά, πήγα να πάρω την καρτέλα σήμερα και δεν υπήρχε καμία καρτέλα στο όνομα μου επειδή είμαι στη σειρά πάνω από 100 στη β κατηγορία.
Επίσης,(δική μου εικασία, χωρίς να λέω ότι ισχύει αυτό) είναι το γεγονός ότι πιστεύω πως οι 600 θέσεις που είπε για το 2025 είναι καθησύχαση. Με την έννοια ότι ανακοίνωσε τις 600 θέσεις για να καθησυχάσει το πλήθος που περιμένει να μπει αστυνομία. Μακάρι να βγω ψευτης
Ορισμένοι είστε για να πηγαίνετε πίσω στο δημοτικό.

Ανακοίνωση λέει ο μπούφος και έχει γίνει νομοθεσία για να πάρεις τους επιπλέον εξακόσιους.

Δεν είσαι ψεύτης, άσχετος είσαι.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλημερα παιδια, ειμαι ο αρχιφυλακας, για το παιδι που ρωταει τι θα γινει με τους 600, οι 600 θα μπειτε το 2025 οταν βγει επισημη ανακοινωση για προσληψη 600 νεων ειδικων φρουρων απο τους πινακες της προκηρυξης των 300 ειδικων φρουρων του 2024. Θα περιμενετε το 2025 εσεις. Ο προγραμματισμος για εσας ειναι να μπειτε το 2025. Οι 300 οπως σας εχω γραψει θα μπουνε το 2024.
Επισκέπτης

Ρε παιδια το Παθολογικο γεν/ ιατρικης τωρα τι γιατρο θελει, Παθολόγο (Ο Οποίος χωριζεται σε παθολογο και ειδικο παθολόγο, με την διαφορά οτι ειδικός παθολογος ειναι ουσιαστικά παθολόγος με περισσοτερη εμπειρια) η Γενικό Ιατρό
Επισκέπτης

Είστε και μορφωμένα παιδιά με πτυχία και δεν καταλαβαίνετε τι ζητάνε στα χαρτιά αν είναι δυνατόν αφού το γράφει πάνω
369

Δημοσίευση από 369 »

Ο Γενικός Ιατρός μπορεί να σου συμπληρώσει το παθολογικό τμήμα, αν αυτό είναι που σε απασχολεί.
Επισκέπτης

Κ. Αρχιφυλακα καλησπέρα σας 1 ερώτηση θα ήθελα να κάνω ίσως και κουτη. Αν κάποιος έχει μυωπία τον αφήνουν να φοραει γυαλια η πρέπει αναγκαστικά φακούς επαφής. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος συνάδελφος σας με μυωπία για αυτό και σας ρωτάω. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Επισκέπτης

Βγήκαν πότε δίνουμε αθλήματα βγήκε η διάταγη. Με πήραν τηλέφωνο από τμήμα να μπω σάιτ αστυνομίας αλλά δε λέει κάτι. Λογικά μέχρι απόγευμα θα ξέρουμε. Δε ήθελα να ρωτήσω και εγώ αφού θα μάθουμε σε λίγες ώρες από σάιτ άλλωστε
Επισκέπτης

Από τους 500 μάλλον μόνο εσένα πήραν τηλέφωνο
Επισκέπτης

Δε λέω ψέματα. Πάρτε στα τμήματα σας. Για να βγήκε τώρα η διαταγή σημαίνει ότι σήμερα απόγευμα το αργότερο αύριο θα βγει ίντερνετ
Επισκέπτης

Έχεις δίκιο παιδιά μπείτε να δειτε
EIDIKOSFROYROS

Δημοσίευση από EIDIKOSFROYROS »

Νέοι 16-17-18 δίνεται
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από D.Y.K »

07-11-2024: Πρόγραμμα Προκαταρκτικών Εξετάσεων (Π. Κ. Ε.) :i) ιδιωτών υποψηφίων του υπ’ αριθ.6000/2/7907-ρα΄από 05-08-2024 διαγωνισμού πρόσληψης τριακοσίων (300) Ειδικών Φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία το έτος 2024, με Α. Δ. Α.: ΡΚΡΕ46ΜΤΛΒ-ΝΣ4 και ii) τριών (3) ιδιώτιδων υποψηφίων, σε εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων

https://www.astynomia.gr/file/2024/11/% ... 91-pdf.pdf
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες