Σχολή Λιμενοφυλάκων
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Σχολή Λιμενοφυλάκων
Τι απαιτησεις εχει αυτη η σχολη για να μπεις;
εχω ακουσει οτι κανεις 6 μηνες πρακτικη και μετα διοριζεσαι...
ετσι ειναι;
εχω ακουσει οτι κανεις 6 μηνες πρακτικη και μετα διοριζεσαι...
ετσι ειναι;
Σχολή Λιμενοφυλάκων
Θελω να μπω στο λιμενικο. Αλλα θελω να ξερω πως ειναι τα πραματα μεσα στη σχολη. Μπορεις να βαφεσαι, να στεγνωνεις τα μαλλια σου με το πιστολακι, να ξυριζεσαι; Η ειναι στρατος εκει μεσα; Ξερει κανεις να μου απαντησει;
Σχολή Λιμενοφυλάκων
ιωαννα έγραψε:Θελω να μπω στο λιμενικο. Αλλα θελω να ξερω πως ειναι τα πραματα μεσα στη σχολη. Μπορεις να βαφεσαι, να στεγνωνεις τα μαλλια σου με το πιστολακι, να ξυριζεσαι; Η ειναι στρατος εκει μεσα; Ξερει κανεις να μου απαντησει;
Βλαμμένη είσαι;
- greko_27
- Υποστράτηγος
Σχολή Λιμενοφυλάκων
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ. ΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΣ ΠΙΑ! ΤΙ ΦΡΟΥΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΘΕΕ ΜΟΥ.ιωαννα έγραψε:Θελω να μπω στο λιμενικο. Αλλα θελω να ξερω πως ειναι τα πραματα μεσα στη σχολη. Μπορεις να βαφεσαι, να στεγνωνεις τα μαλλια σου με το πιστολακι, να ξυριζεσαι; Η ειναι στρατος εκει μεσα; Ξερει κανεις να μου απαντησει;

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Σχολή Λιμενοφυλάκων
ιωαννα έγραψε: Θελω να μπω στο λιμενικο. Αλλα θελω να ξερω πως ειναι τα πραματα μεσα στη σχολη. Μπορεις να βαφεσαι, να στεγνωνεις τα μαλλια σου με το πιστολακι, να ξυριζεσαι; Η ειναι στρατος εκει μεσα; Ξερει κανεις να μου απαντησει;
Οσον αφορα αυτα τα θεματα που σε απασχολουν ναι, ειναι σαν το στρατο απο οτι μας ειχαν πει οι ομαδαρχισες οταν εδινα εγω. Κι αν τυχον μπεις μην τους ρωτας τετοια, γιατι...

Σχολή Λιμενοφυλάκων
Μετα την αυτοαμυνα στα μαθηματα μετα την προπεδαιυση που υπαρχει εμεις φετος στη σχολη τι αλλα μαθηματα θα κανουμε;
Σχολή Λιμενοφυλάκων
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά όλη και όλη η εκπαίδευση των Λ/Φ αυτή είναι.
Μην φανταστείς ότι παιρνάνε και το σχολείο της Δ. Υ. Κ.
Προβλέπω καθισιό μέχρι να αναλάβετε υπηρεσία σε κανά νησάκι απο δώ και πέρα.
Μην φανταστείς ότι παιρνάνε και το σχολείο της Δ. Υ. Κ.
Προβλέπω καθισιό μέχρι να αναλάβετε υπηρεσία σε κανά νησάκι απο δώ και πέρα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Σχολή Λιμενοφυλάκων
greko_27 έγραψε:Αλλαγες στην εκπαιδευση του Λιμενικου Σωματος
Στο Λιμενικό Σώμα, εξάλλου, αναθεωρείται το πρόγραμμα σπουδών και των τριών σχολών του Σώματος, Δόκιμων Σημαιοφόρων, Υπαξιωματικών και Λιμενοφυλάκων.
Προστίθενται αστυνομικά μαθήματα που ανταποκρίνονται στα νέα καθήκοντα του Σώματος όπως «Εγκληματολογία», «Οργανωμένο Εγκλημα», «Διαχείριση Κρίσεων», «Ναρκωτικά» και «Ανθρώπινα Δικαιώματα».
Αστυνομικά καθήκοντα
Υπενθυμίζεται ότι οι προωθούμενες νομοθετικές ρυθμίσεις προβλέπουν υπαγωγή του Λιμενικού Σώματος στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και άρα εκχώρηση αστυνομικών καθηκόντων στο προσωπικό του Λιμενικού Σώματος.
Οι αλλαγές είναι δυνατό να ισχύσουν άμεσα, για όσους δηλαδή εισαχθούν στις σχολές με τον επόμενο διαγωνισμό.
Των Γιαννη Σουλιωτη και Κωστα Oνισενκο
www.kathimerini.gr
άντε να βγει να δούμε τι θα κάνουμε

Σχολή Λιμενοφυλάκων
Στολη εξοδου θα φοραμε ως εξοδουχοι?
Σχολή Λιμενοφυλάκων
no commentlobiolo έγραψε:Στολη εξοδου θα φοραμε ως εξοδουχοι;
Σχολή Λιμενοφυλάκων
Αν περάσουμε όλες τις διαδικασίες θα πρέπει να πάμε στον Πόρο για 6 μήνες, νομίζω θα είναι καλύτερα από Αθήνα... Τι λέτε για αυτό;
http://www.hcg.gr/node/1529
http://www.hcg.gr/node/1529
Σχολή Λιμενοφυλάκων
Πως ερχομαστε στη Λιμενοφυλακων απο το σταθμο του ηλεκτρικου του Πειραια παιδια; Ξερει κανεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης