Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Καλημέρα, είμαι θέση 260 στη Β, έχω καμία ελπίδα αν πάρει τους 600 από την ίδια λίστα;
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Κάποιοι θα κοπούν στα αθλήματα και κάποιοι θα παραιτηθούν στην πορεία της εκπαίδευσης. Προπονήσου εσύ για να είσαι έτοιμος για παν ενδεχόμενο.
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Καλησπέρα για εξωτερικούς φρουρούς φυλακών γνωρίζει κανείς αν είναι απαραίτητο το ΙΕΚ security η απλός δυχνει μόρια ;
Από τις 25 Οκτωβρίου δεν έχουν ανεβάσει τίποτα οι γελωτοποιοί στο site της αστυνομίας. Μόνο εδώ γίνονται αυτά.
Το ΙΕΚ στέλεχος ασφαλείας 2ετους φοίτησης είναι κύριο προσόν στην προκήρυξη ΑΣΕΠ για τις φυλακές.
Προηγείσαι από τα απολυτήρια λυκείου. Σου εξασφαλίζει διορισμό με λίγα λόγια το ΙΕΚ.
Καλησπέρα, ξέρει κανείς αν έχει βγει το ΦΕΚ για τους 600 ειδικούς φρουρούς;
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Παίδες καλησπέρα. Τώρα που περνάνε οι ημέρες έχουμε καμία έγκυρη πηγή πληροφόρησης για το πότε περίπου αναμένουμε τα οριστικά αποτελέσματα στο περίπου; Ακούγεται τίποτα; Πόσο ακόμη θα αργήσουν; Νοέμβρη μπήκαμε.
Καλημέρα παιδιά έμαθα και εγώ ότι η εκπαίδευση θα γίνει στην Αθήνα όπως είχε γράψει και ένας Συνάδελφος πιο πάνω
Γνωρίζει κάποιος αν περάσουμε Π. Κ. Ε οι 600 μαζί με τους 300; Και αν πρόκειται να μπούμε φέτος σχολή; Αν μπορεί ο αρχιφύλακας να απαντήσει θα το εκτιμήσουμε

Παιδια γεια σας, ειμαι ο αρχιφυλακας, αυτη την στιγμη ισχυουν αυτα που θα σας γραψω. οι 3οο θα μπουνε στην αμυγδαλεζα αττικης εντος του 2024. εξετασεις για αθληματα, υγειονομικα, ψυχοτεχνικα θα περασουν οι πρωτοι 240 της α κατηγοριας συν τους επιλαχοντες που θα προκυψουν απο την κατηγορια αυτη και απο την β κατηγορια οι πρωτοι 60 συν τους επιλαχοντες που θα προκυψουν απο την κατηγορια αυτη. αυτα ισχυουν τωρα. για τους υπολοιπους 600 αυτη την στιγμη δεν υπαρχει κατι επισημο. αν τυχον αλλαξει κατι θα σας ενημερωσω. γνωμη μου ειναι οτι επειδη τους 600 θελουν να τους παρουν μεσα στο 2025 και τους 300 το 2024 οτι οι εξετασεις των 600 συν των επιλαχοντων που θα προκυψουν θα γινουν το 2025 οταν βγει και επισημα η ανακοινωση προσληψης των νεων 600 ε. φ. απο τους πινακες της προκυρηξης των 300 ε. φ.
Να πάτε μια βόλτα στο πάρκο καλύτερα.Marina99 έγραψε: Κυρ Νοέμ 03, 2024 1:59 pmΠαιδιά καλησπέρα. Εμένα μου είπε μια φίλη που το αγόρι της είναι στο σώμα, ότι η χρηματοδότηση των ειδικών φρουρών θα προκύψει από κονδύλια χορηγούμενα από την ευρωπαϊκή ένωση και πως για το 2024 δεν υπάρχει τέτοιο πλάνο. Είπε πως η χρηματοδότηση θα πραγματοποιηθεί από το νέο έτος, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως τα αθλήματα δωθουν το 24 αλλά η εισαγωγή στη σχολή γίνει το 25. Αν γνωρίζει κάποιος εκ των έσω κατά πόσο ισχύει αυτη η πληροφορία ας μας πει !
Άκου εκεί κονδύλι ειδικών φρουρών από την ευρωπαϊκή ένωση

Η προκήρυξη βγαίνει με βάση τον προϋπολογισμό που βγαίνει κάθε έτος.
psyxiatreio έγραψε: Κυρ Νοέμ 03, 2024 3:42 pmΝα πάτε μια βόλτα στο πάρκο καλύτερα.Marina99 έγραψε: Κυρ Νοέμ 03, 2024 1:59 pmΠαιδιά καλησπέρα. Εμένα μου είπε μια φίλη που το αγόρι της είναι στο σώμα, ότι η χρηματοδότηση των ειδικών φρουρών θα προκύψει από κονδύλια χορηγούμενα από την ευρωπαϊκή ένωση και πως για το 2024 δεν υπάρχει τέτοιο πλάνο. Είπε πως η χρηματοδότηση θα πραγματοποιηθεί από το νέο έτος, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως τα αθλήματα δωθουν το 24 αλλά η εισαγωγή στη σχολή γίνει το 25. Αν γνωρίζει κάποιος εκ των έσω κατά πόσο ισχύει αυτη η πληροφορία ας μας πει !
Άκου εκεί κονδύλι ειδικών φρουρών από την ευρωπαϊκή ένωση![]()
Η προκήρυξη βγαίνει με βάση τον προϋπολογισμό που βγαίνει κάθε έτος.
Και εγώ αυτό γνωριζα, ωστόσο από τη στιγμή που έμαθα αυτή την πληροφορία τη μοιράζομαι προκειμένου να βγάλουμε συμπεράσματα για το τι ισχύει και τι όχι. Τα εριστικά και ειρωνικά σχόλια περισσεύουν.
Στη σχολή που θα καθίσουν οι ειδικοί φρουροί είναι σαν το στρατό; Θα υπάρχουν σκοπιές θα έχουν εξόδους το κινητό θα επιτρέπεται?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης