Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Στην Α κατηγορία είμαι 1127 θέση έχω ελπίδες να μπω
Απο την α κατηγορια θα παρει συνολικα 720 ατομα αν ισχυσουν τα ποσοστα 80-20. οποτε πρεπει να μην πανε και να αποκλειστουν συνολικα 407 ατομα για να εχεις ελπιδες να μπεις.
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Ωραία εξέλιξη, αν και κάποιοι δυσαρεστήθηκαν γιατί θα μπουν κάποιοι χωρίς πτυχίο και έτσι δεν θα αναβαθμιστεί ο θεσμός των ειδικών φρουρών. Πράγμα που δεν καταλαβαίνω, δλδ όσοι δεν έχουμε πτυχία είμαστε άχρηστοι και β΄κατηγορίας;Aναρωτιέμαι, πως θα μας συμπεριφέρονται οι συνάδελφοι με πτυχία, όταν και αν μπούμε στο σώμα.
Ειδικά στην Β κατηγορία πού οι περισσότεροι είναι από ΕΠΑΛ και είναι ειδικοδυναμιτες θα τελειώσει μπαμ μπαμ. Στην Α που έχει γυναίκες θα πέσει αρκετό κόψιμο καλά και εκεί μην περιμένετε τρελά πράγματα.
Στην β κατηγορία είμαστε μόνο 15 γυναίκες
Πού πιστεύετε θα πέσει πιο πολύ κοψιμο
Πού πιστεύετε θα πέσει πιο πολύ κοψιμο
Μέχρι ποια θέση εκτιμάτε θα μπει ο τελευταίος στην Α κατηγορία μαζί με τους 600
Δεν πιστεύω ότι θα κοπούν πολλά άτομα από τους 300
Εάν κάποιος είναι πχ στη κατηγορία β θέση,58 υπάρχει περίπτωση μετά τις ενστάσεις να πέσει θέση δλδ αυτοί που είναι μέσα στους πίνακες και οι 300 είναι σίγουροι και στους οριστικους?
Στους ΟΠΠΙ για τους 400 πρώτους κάλεσαν τον 590 στη σειρά. Αν βγουν και τα προσωρινά της Δημοτικής θα πάει πολύ πιο κάτω από το 1000. Καλη επιτυχία σε όλους-ες.
Στους ΟΠΠΙ για τους πρώτους 400 κάλεσαν τον 590 στη σειρά για αθλήματα. Οπότε πιστεύω θα ξεπεράσει το 1000 με δεδομένο ότι θα βγουν μέσα στον Νοέμβριο τα αποτελέσματα της Δημοτικής. Καλή επιτυχία σε όλους-ες.
Παιδια με τα τατουαζ τι γινεται; Ξερει κανεις αν ειναι ελαστικοι; Πχ εγω εχω 3 σχεδιακια στην αριστερη παπια του χεριου. Θα με καψουν αν με φωναξουν?
Γνωρίζει κάποιος πως πρόκειται να γίνουν οι διαδικασίες ΠΚΕ; Δηλαδή αν την πρώτη εβδομάδα θα πάρει τους μισούς και την δεύτερη εβδομάδα τους υπόλοιπους; Διότι γνωρίζω ότι τα ΠΚΕ θα είναι 3 μερες Παρασκευή, Σάββατο, κυριακη
Να γνωρίζεται ότι ίσως πάτε στη σχολη μουζακιου και θα παρουσιαστειτε 15-20 Νοέμβρη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες