Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αν είναι έτσι να μην μπούμε ΕΠΟΠ να περιμένουμε για εποχικοί χαχαχαχα τι λες τώρα!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 27, 2024 3:11 pm Γι'αυτό πιέζουμε εμείς οι εθελοντές να καταργηθεί ο θεσμός των εποχικών και να ενισχυθεί ο θεσμός των εθελοντών. Να δούμε μετά πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.
Χαχα πιέστε όσο θέλετε ανύπαρκτοι είστε. Ούτε καν αναφορά εποχικό δε μπορείτε να βγάλετε. Αλλά εποχικός εσάς σας βγάζει. Διαβάστε κανα κευπς να δείτε την ανυπαρξία σας
xrhstaras
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από xrhstaras »

Τι διαβάζουμε θεέ μου να καταργηθεί ο θεσμός τον εποχικων, δηλ εσύ φίλε εθελοντή αν βγει προκηρυξη δεν θα τα κάνεις τα χαρτιά σού; Ρε καίγεσαι να γίνεις εποχικος
Επισκέπτης

xrhstaras έγραψε: Κυρ Οκτ 27, 2024 7:05 pm Τι διαβάζουμε θεέ μου να καταργηθεί ο θεσμός τον εποχικων, δηλ εσύ φίλε εθελοντή αν βγει προκηρυξη δεν θα τα κάνεις τα χαρτιά σού; Ρε καίγεσαι να γίνεις εποχικος
Αυτό το λέει γιατί δεν έχει ελπίδες να μπει εποχικός οπότε τον συμφέρει να καταργηθεί η εποχικότητα
Πανεπιστημονας Χαχαχαχ
Επισκέπτης

Ενας εποχικος παιρνει μεσο ορο στους 6 μηνες στο συνολο των μισθων ενος ΠΠΥ τον χρονο, τα μισα χωρις τα επιδοματα δηλαδη 2.500 μαζι με το βοηθημα. Ολα αυτα χαρι του επαγγελματος γιατι ενας εποχικος μετα απο 5 χρονια εχει περασει την δοκιμη υπηρεσια και ειναι πλεον αν οχι εππαγγελματιας πυροσβεστης, επαγγελματιας στην ειδικοτητα στην οποια προσληφθηκε. Οι εθελοντες δεν ειναι επαγγελματιες σε καμια ειδικοτητα, ο λογος που γλιφονται ειναι τα χρηματα και η ξαπλα οπως την φανταζονται αφου ολη μερα χαχανιζουν στις υπηρεσιες και η ανικανοτητα τους να μπουν στα ισα σε μια προκυρηξη με προσοντα και κριτηρια. Οι εποχικοι προυγουνται σε ολα διοτι ειναι μαχιμοι. Υπαρχουν και εξαιρεσεις μαχιμων εθελοντων αλλα αυτοι δεν ασχολουνται με το πως θα παρουν εργασιακες θεσεις αλλων γιατι το κανουν επειδη το γουσταρουν. Λεω εγω τωρα κατι σαν να λεμε γινονται και θαυματα στις εκκλησιες μην κοιτατε τους παπαδες.
DIKASTIS2024

Δημοσίευση από DIKASTIS2024 »

Κύριοι ειδικοδυναμιτες, εθελοντές, κομάντο, προεδρικοί φρουροί και δόκιμοι εάν νομίζετε ότι θα θα βγάλει προκήρυξη 2500 εποχικών θα μείνετε πάνω στον άξονα …σταματήστε να βγάζετε χολή και να χαίρεστε που θα πάρετε θέλεις συνανθρώπων σας γιατί γελάει καλύτερα οποίος γελάει τελευταίος …και να για μην χάνετε το χρόνο σας και αφήνετε δουλειές και χρόνο να περνάνε σας ενημερώνω εκ των έσω πως :
θα γίνει ανανέωση εποχικών με μετρήσεις όπως τη περασμένη χρόνια και ναι θα κοπούν άτομα
Και θα πάρει δασοκομαντος
Επομένως θα μείνουν κενές θέλεις περίπου στις 500 με 600
Αυτές θα καλυφθούν από πολίτες …
Μόλις γίνει όμως θα χαρω τόσο πολύ που θα περιμένω να γράψουν οι προαναφερόμενοι την κακολογία τους για αδικία που έγιναν ανανεώσεις και όπως προείπα θα καθίσουν πάνω στον άξονα αλλά τους αξίζει γιατί έναν καλό λόγο δεν είπαν
Επισκέπτης

DIKASTIS2024 έγραψε: Δευ Οκτ 28, 2024 11:41 am Κύριοι ειδικοδυναμιτες, εθελοντές, κομάντο, προεδρικοί φρουροί και δόκιμοι εάν νομίζετε ότι θα θα βγάλει προκήρυξη 2500 εποχικών θα μείνετε πάνω στον άξονα …σταματήστε να βγάζετε χολή και να χαίρεστε που θα πάρετε θέλεις συνανθρώπων σας γιατί γελάει καλύτερα οποίος γελάει τελευταίος …και να για μην χάνετε το χρόνο σας και αφήνετε δουλειές και χρόνο να περνάνε σας ενημερώνω εκ των έσω πως :
θα γίνει ανανέωση εποχικών με μετρήσεις όπως τη περασμένη χρόνια και ναι θα κοπούν άτομα
Και θα πάρει δασοκομαντος
Επομένως θα μείνουν κενές θέλεις περίπου στις 500 με 600
Αυτές θα καλυφθούν από πολίτες …
Μόλις γίνει όμως θα χαρω τόσο πολύ που θα περιμένω να γράψουν οι προαναφερόμενοι την κακολογία τους για αδικία που έγιναν ανανεώσεις και όπως προείπα θα καθίσουν πάνω στον άξονα αλλά τους αξίζει γιατί έναν καλό λόγο δεν είπαν
Καλημέρα φίλε μου και χρόνια πολλά για την Ελλάδα μας!
Όπως έχω ξαναγράψει (ως πολίτης που είμαι), να μην χάσει κανένα παιδί τη δουλειά του. Όχι μόνο να μην χάσει την εποχικότητα, αλλά η εμπειρία αυτή θα πρέπει να αξιοποιηθεί σε 12μηνη βάση. Τα κενά ξέρουμε πόσα είναι, συνεπώς δεν υπάρχουν δικαιολογίες από την πολιτεία.
Εάν μάθεις οτιδήποτε άλλο, ενημέρωσε μας, εάν θες.
Επισκέπτης

Καλημέρα χρόνια πολλά σε όλους τούς Έλληνες. Ειλικρινά θα ήθελα να κάνω καμία με καμία διάθεση ειρωνίας ή εμπαιγμού στο παιδί πού λέει ότι θα τους ανανεώσει όλους πού λέει ότι έχει έγκυρη πληροφορία από μέσα. Θα κάνω την εξής ερώτηση: Βγαίνει ο υπουργός και λέει παντού ότι θα λήξουν οι συμβάσεις τών εποχικών όπως προβλέπει ο νόμος και το ΦΕΚ και μας λέτε ένα κάρο αερολογιες ότι εγώ άκουσα από μέσα ότι θα τους ανανεώσει όλους εγώ άκουσα από τον θείο μου που είναι συνδικαλιστής ότι θα μας πάρει όλους και ότι θα μείνουν 200-300 θέσεις το πολύ. Οκ εντάξει το ξέρουμε ότι όσοι τα λένε αυτά προσπαθούν απλά να αποσυρθούν κόσμο να κάνει τα χαρτιά του και να μπει ΕΠΟΠ ή ειδικοφρουρια μπας και μειώσει τον ανταγωνισμό. Αλλά τουλάχιστον όταν λέτε κάτι να έχει μια βάση να κολλάει κάπου και άσε τους άξονες.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 28, 2024 11:57 am Σε μια υπηρεσία εποχικός βούτηξε εθελοντή και ο εθελοντής ήθελε να τον βγάλει αναφερόμενο και έφαγε άκυρο απολους τους μόνιμους χαχα έτσι για να δείτε σε τι εκτίμηση σας έχουν που τους κάνετε τα ρεπό. Αυτό είναι το ευχαριστώ τους προς εσάς. Να σας έχουν για ανύπαρκτους
Ξέρω πότε λες, είμασταν μια ομάδα εμοδε μέσα και το είδαμε γιαυτο δεν κάναμε κάτι αφήσαμε να το τελειώσει ο εποχικός όπως έπρεπε γιατί πολύ θάρρος έχουν πάρει. Να μάθουν λίγο που ήρθαν και ποια είναι η θέση τους. Εννοείται αμά το συνέχιζε ο εθελοντής θα μπαίναμε μπροστά να καλύψουμε τον συνάδερφο εποχικό.
Επισκέπτης

Πάντως να ξέρετε η ανανέωση κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει με όρια τύπου ΔΜΣ κλπ κλπ
Επισκέπτης

Δεν πρόκειται να ανανεώσει κανέναν εποχικό. Θα βγει νέα προκήρυξη με χαμηλότερα όρια ηλικίας, έτσι ώστε να φύγουν οι μεγάλοι. Επίσης, θα είναι τυπικότατοι στις επιτροπές (αθλήματα και κιλά), προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα όπως αυτά που είδαμε στις προηγούμενες σειρές. Αυτά θα τα δείτε στην πράξη.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 28, 2024 1:19 pm Δεν πρόκειται να ανανεώσει κανέναν εποχικό. Θα βγει νέα προκήρυξη με χαμηλότερα όρια ηλικίας, έτσι ώστε να φύγουν οι μεγάλοι. Επίσης, θα είναι τυπικότατοι στις επιτροπές (αθλήματα και κιλά), προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα όπως αυτά που είδαμε στις προηγούμενες σειρές. Αυτά θα τα δείτε στην πράξη.
Ετοιμάσου να μείνεις πολίτης - εθελοντής άλλη μια 5ετια. Αυτό το δεις στην πράξη
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 28, 2024 12:23 pm Καλημέρα χρόνια πολλά σε όλους τούς Έλληνες. Ειλικρινά θα ήθελα να κάνω καμία με καμία διάθεση ειρωνίας ή εμπαιγμού στο παιδί πού λέει ότι θα τους ανανεώσει όλους πού λέει ότι έχει έγκυρη πληροφορία από μέσα. Θα κάνω την εξής ερώτηση: Βγαίνει ο υπουργός και λέει παντού ότι θα λήξουν οι συμβάσεις τών εποχικών όπως προβλέπει ο νόμος και το ΦΕΚ και μας λέτε ένα κάρο αερολογιες ότι εγώ άκουσα από μέσα ότι θα τους ανανεώσει όλους εγώ άκουσα από τον θείο μου που είναι συνδικαλιστής ότι θα μας πάρει όλους και ότι θα μείνουν 200-300 θέσεις το πολύ. Οκ εντάξει το ξέρουμε ότι όσοι τα λένε αυτά προσπαθούν απλά να αποσυρθούν κόσμο να κάνει τα χαρτιά του και να μπει ΕΠΟΠ ή ειδικοφρουρια μπας και μειώσει τον ανταγωνισμό. Αλλά τουλάχιστον όταν λέτε κάτι να έχει μια βάση να κολλάει κάπου και άσε τους άξονες.

Πρέπει να είσαι τουλάχιστον παλαβός για να αφήσεις δουλειά σε αστυνομία η εποπ που είναι μόνιμη και είσαι μέχρι την σύνταξη και εφάπαξ στο τέλος για να μπεις εποχικος, έχετε λαλήσει μου φαίνεται. Αν θέλετε να είστε χαμαληδες παντε στη πυροσβέστικη εποχικοί, είναι σώμα γεμάτο γιώταδες και ακατάλληλους πού θά τούς βγάζετε την δουλειά. Όσο για εμοδε αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε μια φορά του αγιανιου άλλη μια προκήρυξη θά βγάλει φέτος την οποία θά καλυφθεί με τα τελευταία κενά και τέλος. Σε 7 χρόνια ενδεχομένως πάλι όταν θά θέλουν κάποιοι εμοδε να αποχωρήσουν και να πάνε σε σταθμούς. Όσοι κοροϊδεύτε πού δε θά ανανεώσει και θέλετε να μπείτε εποχικοι τα ίδια θα σάς κάνουν και εσάς και τώρα δεν θά παίρνει ούτε εμοδε. Θα τους κάνετε το χαμαλι 5,6 καλοκαίρια και μετά δρόμο, πλέον τα κενά καλύπτονται από τους ακατάλληλους από τής πανελλήνιες πού 4 χρόνια σε σχολές και δεν οδηγούν ούτε Ντακότα. Αυτά τα ολίγα. Οι παραιτήσεις από εμοδε επίσης πάνε βροχή. Πυροσβέστικη αξίζει μόνο να μπεις από πανελλήνιες.
Firefire

Δημοσίευση από Firefire »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 27, 2024 3:11 pm Γι'αυτό πιέζουμε εμείς οι εθελοντές να καταργηθεί ο θεσμός των εποχικών και να ενισχυθεί ο θεσμός των εθελοντών. Να δούμε μετά πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.
Να καταργηθεί ο εθελοντής πυροσβέστης στο πυροσβεστικό σώμα να είσαι σίγουρος ότι μπορεί να γίνει, να καταργηθεί ο εποχικός πυροσβέστης δεν υπάρχει περίπτωση οπότε κάνε όνειρα και βρες καμία δουλειά, και μην το παίζεις πυροσβέστης επειδή έκαναν το λάθος και σου έδωσαν στολή!
Επισκέπτης

Κουραστήκαμε πλέον να εκπαιδεύουμε εποχικούς, οι πενταετείς και οι μόνιμοι εκ πενταετών (γιατί οι περισσότεροι μόνιμοι εκ καραβανέων είναι με τους εθελοντές γιατί έχουν στενές επαφές πρώτου, δεύτερου και τρίτου τύπου όποιος κατάλαβε κατάλαβε) ούτε προκήρυξη ούτε τίποτα θέλουμε τους ίδιους εποχικούς που τους συνηθίσαμε συνεργαστήκαμε δεθήκαμε και γίνανε κομμάτι μας στις βάρδιες και στις υπηρεσίες μας. Ας το κέρατο μια ζωή τα ίδια και τα ίδια αριθμοί και νούμερα το ηθικό και συνθηματικό μέρος των συνάδελφων που υπάρχει μεταξύ τους δεν το εξετάζει κανείς. Πως θα κοιτάξουμε εμείς οι παραμένοντες στις υπηρεσίες τους συναδέλφους μας δασοπυροσβέστες που κάθε χρόνο τους περιμένουμε πως και πως να έρθουνε να βγούμε στις βάρδιες μαζί και πως θα τους αποχαιρετίσουμε μετά από 6 η 5 η και ένα ακόμα χρόνο όταν έχουμε περάσει τόσα και τόσα μαζί τι θα τους πούμε χαρήκαμε για την γνωριμία ρε χαρτογιακάδες του κερατά!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες