Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Zxd

Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018

Δημοσίευση από Zxd »

Οι πίνακες στην δικαστική αστυνομία άλλαξαν όπως και εδώ γιατί υπήρχαν άτομα που κόβονταν στις δοκιμασίες
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Zxd έγραψε: Τετ Οκτ 23, 2024 8:47 pm Αν θες βέβαια μας αναφέρεις παραδείγματα ενστάσεων που άλλαξαν τις προκηρύξεις όπως λες
Γνωριζω και εγω ένα παράδειγμα ατόμου που δικαιώθηκε μετά από χρόνια που τους πηγε δικαστικά. Η δικαίωση ηρθε στην 6κ, αλλά ήρθε όπως και να έχει... Νομίζω ήταν κοπέλα...
sssss

Δημοσίευση από sssss »

5 χρονια ενσημα πριν την προκηρυξη φιλε
Επισκέπτης

sssss έγραψε: Τετ Οκτ 23, 2024 10:30 pm 5 χρονια ενσημα πριν την προκηρυξη φιλε
Αδερφε 5 χρονια ενσημα εννοεις στη φυλαξη; Γτ κ εγω ριν το 18 ειχα 3 χρόνια εστιαση και 5 μηνες φύλαξη. Αρα εβαλα (και μου επιασαν) μόνο τη φύλαξη...
Zxd

Δημοσίευση από Zxd »

Παιδιά μάλλον υπάρχουν εδώ άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν, όλο μπούρδες και κοτσανες. Ρε φίλε που είχες 5 χρόνια ένσημα και δεν σου έπιασαν τίποτα; Απαντά σε παρακαλώ σ αυτό
Psyxiatreio

Δημοσίευση από Psyxiatreio »

Zxd έγραψε: Τετ Οκτ 23, 2024 11:22 pm Παιδιά μάλλον υπάρχουν εδώ άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν, όλο μπούρδες και κοτσανες. Ρε φίλε που είχες 5 χρόνια ένσημα και δεν σου έπιασαν τίποτα; Απαντά σε παρακαλώ σ αυτό
Ρε συ τι να σου απαντήσει τρολλ είναι που ξαφνικά το 2024 θυμήθηκε ότι είχε κάνει τα χαρτιά του στην προκήρυξη, θα δούλευε πχ delivery θα του είπανε ότι βάλε τα πάντα από προϋπηρεσία και αυτός τώρα ξύπνησε ένα πρωί και νιώθει αδικημένος :lol:
Psyxiatreio

Δημοσίευση από Psyxiatreio »

Episkeptis έγραψε: Τετ Οκτ 23, 2024 6:18 pm
Psyxiatreio έγραψε: Τετ Οκτ 23, 2024 4:05 pm
Episkeptis έγραψε: Τετ Οκτ 23, 2024 12:24 pm Εμένα πάντως παιδιά δεν μου μέτρησαν τα μόρια από εμπειρία. Εννοείτε πως θα κάνω ένσταση και θα τρέξω γι'αυτό ένταξη βγάζει μάτια. Δεν ήμαστε τελείως ανίδεοι με την προκήρυξη Παρ όλου που ήμαστε του 23. Προσωπικά την έχω ψάξει πάρα πολύ εδώ και 11 μήνες. Δεν ξέρω αν μπορεί να βάλει άτομα στους προσωρινούς διοριστεους χωρίς να περάσουν από αθλήματα-ψυχοτενικα.
Τι ένσταση να κάνεις σε μια προκήρυξη που έχει ολοκληρωθεί ρε άνθρωπε;

Ούτε προσφυγή σε δικαστήριο δεν μπορείς να κάνεις μετα από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μου αρέσει που το έχεις ψάξει κιόλας και δεν θεωρείς τον εαυτό σου ανίδεο.

Αν έβαλες μόρια άσχετα χωρίς συνάφεια πως να σου τα μετρήσουν;

Για σκεφτείτε λίγο μερικοί πρώτου γράψετε την κοτσάνα σας.
Λοιπών αδερφέ πρώτο τα μόρια είναι μια χαρά μετρημένα στον ΑΣΕΠ μου τα έβγαζε μέχρι χθες ακόμη και σήμερα. Στις τελευταίες 50 θέσεις άλλαξαν δεν έχει εμπειρία. Εσυ που γνωρίζεις δεν μετράνε από δόκιμος και ειδικές δυνάμεις τώρα; Γιατί τα πέταξαν έξω. Δευτερων πίστεψε πως δεν είμαι καθόλου ανίδεος και ο καθένας εδώ μέσα έχει μια ταυτότητα δεν είναι λόγος να μιλάς έτσι. Εμεις οι δύο μια μέρα θα συναντηθούμε από κοντά για να δεις πόσο μικρός είναι ο κόσμος είτε το θες είτε όχι. Κανεις δεν θέλει εδώ μέσα να πάρει την θέση κάποιου άλλου ψάχνουμε να βρούμε το δίκαιο. Αν έχει γίνει κάποιο λάθος θα λυθεί μόνο πρόσεξε μην δεν δεις το δικό σου όνομα στα οριστικά. Σ ευχαριστώ
Άστο φίλε είσαι τέρμα άσχετος και γίνεσαι ρεζίλι άνευ λόγου και αιτίας.

Στις προκηρύξεις 6Κ και 9κ που ήτανε αποκλειστικά για τις φυλακές η στρατιωτική θητεία δεν έπαιρνε μόρια.

Μπορείς να συνεχίσεις τον παραλογισμό σου.
Επισκέπτης

Καλησπέρα παίδες. Το ξέρω ότι μπορεί να έχει αναφερθεί ξανά το θέμα με τούς εξωτερικού φρουρούς!
Αλλά ξέρει κάποιος με σιγουριά τι θα γίνει με εμάς ποτέ θα περιμένουμε ειδοποίηση (όχι για τα χαρτιά διορισμού) Αλλά το ποτέ θα μάς καλέσουν για την σχολή και για όποια ενέργεια χρειάζεται ακόμη?
Giannis89
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Giannis89 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 24, 2024 4:22 pm Καλησπέρα παίδες. Το ξέρω ότι μπορεί να έχει αναφερθεί ξανά το θέμα με τούς εξωτερικού φρουρούς!
Αλλά ξέρει κάποιος με σιγουριά τι θα γίνει με εμάς ποτέ θα περιμένουμε ειδοποίηση (όχι για τα χαρτιά διορισμού) Αλλά το ποτέ θα μάς καλέσουν για την σχολή και για όποια ενέργεια χρειάζεται ακόμη;
Καλησπέρα φίλε! Όταν τελειώσει η διαδικασία με τους πίνακες από τους επιλαχόντες τις 9κ (μέσα στο Νοέμβριο είπαν από ΑΣΕΠ) μετά θα μας καλέσουν. Από ΠΟΥΕΦ είπαν αρχές του 25, χωρίς να είναι κάτι σίγουρο.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 24, 2024 4:22 pm Καλησπέρα παίδες. Το ξέρω ότι μπορεί να έχει αναφερθεί ξανά το θέμα με τούς εξωτερικού φρουρούς!
Αλλά ξέρει κάποιος με σιγουριά τι θα γίνει με εμάς ποτέ θα περιμένουμε ειδοποίηση (όχι για τα χαρτιά διορισμού) Αλλά το ποτέ θα μάς καλέσουν για την σχολή και για όποια ενέργεια χρειάζεται ακόμη;
Υπολόγισε σχολή Φλεβάρη και μετα. Και αρχη δουλειάς σ τέλος άνοιξης καλοκαίρι!
Επισκέπτης

Μάλιστα τον καινούργιο χρόνο και βλέποντας για τους εξωτερικούς! Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας καθυστερούν τόσο, ενώ υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε προσωπικό όπως έχω ακούσει από μεσα από εξωτερικό φρουρο! Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει
Άμεση λύση στο θέμα μάς!
GiannisKal

Δημοσίευση από GiannisKal »

Η καθυστέρηση προκύπτει από ότι λένε γιατί έχουν εγκρίνει να γίνει αρχές του 25 μια σχολη των 195 περιπου ατόμων οπότε ΜΟΛΙΣ μαζευτούν αυτά τα άτομα, τότε θα γίνει η σχολή. Αυτή τη στιγμή μένει να μαζευτούν τα 79 άτομα που είναι στην επέκταση της 9κ, που σύμφωνα με τον ασεπ, Νοέμβρη θα έχει βγάλει τα αποτελέσματα.
Επισκέπτης

Αντε να δούμε. Μακάρι να είναι σίγουρο, γιατί το καλοκαίρι λέγανε αρχές Σεπτεμβρίου και το μόνο πού ακούω είναι ότι περνούν τους εσωτερικούς (τουλάχιστον τους έχουν ξεκινήσει να τους περνούν τους εσωτερικούς,) κάτι είναι και αυτό!
Εσύ φίλε μού εξωτερικός είσαι?
Zxd

Δημοσίευση από Zxd »

Παιδιά με τις ενστάσεις τι γίνεται; Βρήκατε ακρη;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες