Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς τον μισθό ενός ειδικού φρουρού και μετά από πόσα χρόνια ανεβαίνει κλιμάκιο; Ευχαριστώ
Καλησπέρα σε όλους γνωρίζει κάποιος αν οι 600 που θα προσληφθουν το 2025 θα είναι με νέα προκυρηξη ευχαριστώ πολύ.
Από τι δήλωσε ο υπουργός οι 600 που θα προσληφθούν θα είναι επέκταση του ήδη υπάρχον πίνακα που έχει βγει για τους 300 ειδικούς φρουρούς.
Καλησπέρα εγώ ξέρω παιδιά ότι το φεκ έγραφε για 300 προσληψεις οπότε μπορεί και να πάει και για νεα προκυρηξη το 2025.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Καλησπέρα παιδιά. Εγώ θα πω απλά πως αυτό το νήμα είναι για την επικείμενη προκήρυξη των Ε. Φ του 2024. Εαν θέλετε να αναλύσετε σε ποιο ΦΕΚ, πότε, και εάν βγει η πρόσληψη αυτών των 600 μπορείτε πολύ απλά να δημιουργήσετε νέο νήμα. Οτιδήποτε άλλο απλά επιβαρύνει το παρόν αλλά και όλους όσους αναμένουν πληροφορίες για την παρούσα προκήρυξη και μπερδεύονται πολύ τα πράγματα.
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος για ποιο λόγο ένω η προκήρυξη λέει, ότι οι ειδικοί φρουροί κανονικά πάνε για φύλαξη είτε σε πολιτικούς είτε σε ευπαθείς στόχους τους στελνουν σε πεζες περιπολίες και στη δύναμη δέλτα και κάνουν και τόσο καιρό να βγάλουν τους οριστικους πίνακες και σου λένε ότι εάν φύγεις πριν τη 5ετια να τους πληρώσεις που στο εξωτερικό είναι παράπονο
Προφανώς και θα πας εκεί που υπάρχουν ανάγκες , η προκήρυξη βγήκε για να καλύψει τα κενά.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 21, 2024 12:23 am Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος για ποιο λόγο ένω η προκήρυξη λέει, ότι οι ειδικοί φρουροί κανονικά πάνε για φύλαξη είτε σε πολιτικούς είτε σε ευπαθείς στόχους τους στελνουν σε πεζες περιπολίες και στη δύναμη δέλτα και κάνουν και τόσο καιρό να βγάλουν τους οριστικους πίνακες και σου λένε ότι εάν φύγεις πριν τη 5ετια να τους πληρώσεις που στο εξωτερικό είναι παράπονο
Καλησπέρα παιδιά, ως παθών και εγω περιμένοντας να βγουν οι πίνακες, δεν άντεξα και έβαλα λυτούς και δεμένους να ασχοληθούν. Η μητέρα μου είναι σε υψηλό πόστο σε κεντρικά γραφεία. Μετά από λίγο ψάξιμο αυτό που μου είπε ήταν αποκαρδιωτικό… μην περιμένετε να βγουν τς αθλήματα πριν τον Νοέμβριο. Μπορεί να τραβήξει και μέχρι Δεκέμβρη που θα τελειώσει η βασική εκπαίδευση των αστυφυλάκων. Επισης το χειρότερο είναι ότι η λίστα χ δυστυχως ισχύει 1000%. Έχει πέσει το μαγείρεμα του αιώνα. Θα κοπούν πολλοί στα αθλητικά και ψυχομετρικά, διότι υπάρχουν πολλές πολλές γυναίκες. Ακόμα και στο χιλιάρι αν κανείς 4:21 χαιρετάς. Τι να πω ελπίζω να τα πάμε όλοι καλά…
Μήπως μάθαμε για τους 600; Αν θα τους πάρει από τον ίδιο υπάρχων πίνακα; ΕυχαριστώJohnT έγραψε: Δευ Οκτ 21, 2024 11:30 am Καλησπέρα παιδιά, ως παθών και εγω περιμένοντας να βγουν οι πίνακες, δεν άντεξα και έβαλα λυτούς και δεμένους να ασχοληθούν. Η μητέρα μου είναι σε υψηλό πόστο σε κεντρικά γραφεία. Μετά από λίγο ψάξιμο αυτό που μου είπε ήταν αποκαρδιωτικό… μην περιμένετε να βγουν τς αθλήματα πριν τον Νοέμβριο. Μπορεί να τραβήξει και μέχρι Δεκέμβρη που θα τελειώσει η βασική εκπαίδευση των αστυφυλάκων. Επισης το χειρότερο είναι ότι η λίστα χ δυστυχως ισχύει 1000%. Έχει πέσει το μαγείρεμα του αιώνα. Θα κοπούν πολλοί στα αθλητικά και ψυχομετρικά, διότι υπάρχουν πολλές πολλές γυναίκες. Ακόμα και στο χιλιάρι αν κανείς 4:21 χαιρετάς. Τι να πω ελπίζω να τα πάμε όλοι καλά…
Ναι ρε σίγουρα, καθόλου τρολλ. Η περιβόητη λίστα Χ. Πηγή:trust me bro !JohnT έγραψε: Δευ Οκτ 21, 2024 11:30 am Καλησπέρα παιδιά, ως παθών και εγω περιμένοντας να βγουν οι πίνακες, δεν άντεξα και έβαλα λυτούς και δεμένους να ασχοληθούν. Η μητέρα μου είναι σε υψηλό πόστο σε κεντρικά γραφεία. Μετά από λίγο ψάξιμο αυτό που μου είπε ήταν αποκαρδιωτικό… μην περιμένετε να βγουν τς αθλήματα πριν τον Νοέμβριο. Μπορεί να τραβήξει και μέχρι Δεκέμβρη που θα τελειώσει η βασική εκπαίδευση των αστυφυλάκων. Επισης το χειρότερο είναι ότι η λίστα χ δυστυχως ισχύει 1000%. Έχει πέσει το μαγείρεμα του αιώνα. Θα κοπούν πολλοί στα αθλητικά και ψυχομετρικά, διότι υπάρχουν πολλές πολλές γυναίκες. Ακόμα και στο χιλιάρι αν κανείς 4:21 χαιρετάς. Τι να πω ελπίζω να τα πάμε όλοι καλά…
Παιδιά οι λίστες θα βγούνε Πέμπτη Παρασκευή και η + 600 είναι από την Υπάρχον λίστα
Παιδια οταν γραφουμε πληροφορίες αναφέρουμε και απο που είναι αυτές οι πληροφορίες! Αλλιώς είναι ικασίες/σπαμ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες