Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Μπράβο αδερφέ!
Καλη αρχή σού εύχομαι!
Καλη αρχή σού εύχομαι!
Κάνα νέο παιδιά κανείς; Ακόμη μια βδομάδα έρχεται για να δούμε θα δούμε τίποτα
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 64
Ελπίζω φίλε μου αυτή την εβδομάδα κάτι να βγει δηλαδή πόσο πίσω να πάει;Kws έγραψε: Κυρ Οκτ 06, 2024 9:23 pm Κάνα νέο παιδιά κανείς; Ακόμη μια βδομάδα έρχεται για να δούμε θα δούμε τίποτα
Καλημερα φίλε. Συγχαρητήρια για το διορισμό. Εγώ ειμαι στους 37 που περιμένουμε το ΦΕΚ. Ελπιζω να μη μας αργήσουν πολυ. Αν μπορεις δώσε μας μια εικόνα απο όταν πας. Πιάνεις αμέσως δουλειά; Σου δίνουν ρούχα; Τι φάση γενικά; Ευχαριστω!
Ευχαριστώ για τις ευχες σας.
Ρουχα αγόρασα σημερα μόνος μου... Δν μας δίνουν εκει... Θα σας δώσω εικόνα μόλις μπω. Θα παω μεσα στην εβδομαδα...
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
Και πάλι σε αυτές της αναπληρώσεις είναι 4-5 άτομα που δίναμε αθλήματα κ ψυχομετρικα φέτος! Αποτελέσματα μη περιμένετε δλδ η γνώμη μου αν τύχει κ μπει το όνομα μας στις επόμενες αναπληρώσεις η στη προέκταση της προκήρυξης καλώς αλλιώς θα πάρουμε από τα 3 το μακρύτερο!
Καλά το πάει πάντως αλλά θα πάρει χρόνο πιστεύω. Θα βγάλει διορισμό για τους 37 τώρα και στα καπάκια αναπληρώσεις θα ξανά τραβήξει κόσμο από τους 50 πάλι. Στους 36 οι 7 θέσεις είναι από τους 50. Αυξανουν οι ελπίδες ας ελπίσουμε το μήνα Οκτώβριο να ξεμπερδευουμε
Επιτέλους το όνομά μου. Καλό μας διορισμό.
Έχετε κάποιο νεότερο παιδιά; Μου φαίνεται ότι και αυτή η βδομάδα καηκε
Μείναμε στάσιμη και πάλι. Κανένα νέο παιδιά κανείς; Τι λέτε να γίνει τώρα πόσο καιρό θα μας πάρει
Από ότι φαίνεται σύμφωνα με τα πρακτικά κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα θα βγαίνουν οι αναπληρώσεις θέσεων και αν είμαστε τυχεροί και δουμε και εμεις τα ονόματα μας κάπου! Δεν βλέπω να γίνεται κάτι άλλο, γνώμη μου πάντα!
Παίδες χεσμενους μάς έχουν, τυφλά να έχουν οι σεκουριταδες! Δεν βλέπετε τι γίνεται, μάς έχουν σαν υπαλλήλους γραφείου, θα έχουμε να κάνουμε με εγκληματίες και δεν μάς σέβονται!
Νομίζουν οτι φυλάμε προϊόντα και όχι ανθρώπους!
Αυτό το κράτος μόνο η αστυνομία τούς νοιάζει και δίνει την εξουσία σε αυτούς και μόνο!
Εμείς θεωρουμαστε απλοί πολίτες, γιαυτό δεν δίνουν και την ανάλογη προσοχή στην προκήρυξη τον σωφρονιστικων και εξωτερικων φρουρών! Με την δικαστική αστυνομία την έκανα μέσα 4με 5 μηνες!Sorry για το κατεβατω, αλλά είναι η αλήθεια!
Νομίζουν οτι φυλάμε προϊόντα και όχι ανθρώπους!
Αυτό το κράτος μόνο η αστυνομία τούς νοιάζει και δίνει την εξουσία σε αυτούς και μόνο!
Εμείς θεωρουμαστε απλοί πολίτες, γιαυτό δεν δίνουν και την ανάλογη προσοχή στην προκήρυξη τον σωφρονιστικων και εξωτερικων φρουρών! Με την δικαστική αστυνομία την έκανα μέσα 4με 5 μηνες!Sorry για το κατεβατω, αλλά είναι η αλήθεια!
Κάνα νέο παιδιά; Έκανα προσπάθεια σήμερα στον ΑΣΕΠ μου είπαν σύντομα. Τωρα ποσό σύντομα θα δούμε. Εχουμε καμία πληροφορία από τις 37 θέσεις;
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
Ποιες 37; Τώρα έχουν σειρά οι 50 θέσεις της επέκτασης.Kws έγραψε: Τετ Οκτ 16, 2024 6:58 pm Κάνα νέο παιδιά; Έκανα προσπάθεια σήμερα στον ΑΣΕΠ μου είπαν σύντομα. Τωρα ποσό σύντομα θα δούμε. Εχουμε καμία πληροφορία από τις 37 θέσεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες