Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Haja

Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Δημοσίευση από Haja »

Θα διαδηλώσει και αυτός που ήρθε φέτος 50
Ετών με ένα μήνα εποχικός
Να ζητάει 12 μηνο
Και μόνιμος παιδιά;
Νομίζω ο Κικίλιας θα ιδρώσει το αυτί του
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Κρατήστε μικρό καλάθι για όλα όσα ακούμε μέχρι να έχουμε κάτι ΕΠΙΣΗΜΟ και μιλάω για ΦΕΚ πάντα. Φήμες λένε ότι μπορεί να αλλάξουν κάποια πρόσωπα στο υπουργείο, είδωμεν
Επισκέπτης

Haja έγραψε: Παρ Οκτ 11, 2024 8:04 pm Θα διαδηλώσει και αυτός που ήρθε φέτος 50
Ετών με ένα μήνα εποχικός
Να ζητάει 12 μηνο
Και μόνιμος παιδιά;
Νομίζω ο Κικίλιας θα ιδρώσει το αυτί του
Θυμησε μας που ησουν οταν εβγαζε προκυρηξεις το 19 και το 20 Κωνσταντινε
Επισκέπτης

Θά γίνει καλύτερος ο θεσμός του εθελοντή πλέον θα παίρνουν και μισθό 0.0000000 ευρώ τιμητικά :D έχουμε κάτι βλήματα πού είναι Ι4 και κάτι άλλους που δεν έχουν πάει φαντάροι κάι θέλουν να μπούνε στο σώμα τους λέει μια ημέρα ο διοικητής δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο δεν ξανά ήρθαν ποτέ
Vagg24

Δημοσίευση από Vagg24 »

Σταματήστε ρε να τσακώνεστε εθελοντές εποχικοι…Ελεος σε αυτή την χώρα ο ένας θέλει το κακο του αλλουνου…Αντί να είμαστε όλοι μια γροθιά να βγούμε στους δρόμους να διεκδικήσουμε την αναπλήρωση όλων των κενών του σώματος, κάθεστε και τσακώνεστε για την εποχικότητα; Οι πολιτικοί μια ζωή θέλουν να δημιουργούν εμφύλιους και μια ζωή πέφτουμε στην παγίδα (βλέπε κορωνοιο), Ήρθε νομίζω η ώρα να σταματήσουμε να τσακωνόμαστε για τα ψίχουλα που μας έταξε ένας τυχαίος υπουργός και να διεκδικήσουμε το καλό του σώματος και όχι του κ@λου μας.
Σας μιλάει εθελοντής 4 χρόνων με ειδικες δυνάμεις Και διπλώματα που ποτέ δε σκέφτηκε να φαει θέση εποχικού, άσχετα ότι κάποιοι μας έδωσαν το δικαίωμα αυτό.
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Vagg24 έγραψε: Τρί Οκτ 15, 2024 3:23 pm Σταματήστε ρε να τσακώνεστε εθελοντές εποχικοι…Ελεος σε αυτή την χώρα ο ένας θέλει το κακο του αλλουνου…Αντί να είμαστε όλοι μια γροθιά να βγούμε στους δρόμους να διεκδικήσουμε την αναπλήρωση όλων των κενών του σώματος, κάθεστε και τσακώνεστε για την εποχικότητα; Οι πολιτικοί μια ζωή θέλουν να δημιουργούν εμφύλιους και μια ζωή πέφτουμε στην παγίδα (βλέπε κορωνοιο), Ήρθε νομίζω η ώρα να σταματήσουμε να τσακωνόμαστε για τα ψίχουλα που μας έταξε ένας τυχαίος υπουργός και να διεκδικήσουμε το καλό του σώματος και όχι του κ@λου μας.
Σας μιλάει εθελοντής 4 χρόνων με ειδικες δυνάμεις Και διπλώματα που ποτέ δε σκέφτηκε να φαει θέση εποχικού, άσχετα ότι κάποιοι μας έδωσαν το δικαίωμα αυτό.
Πώς ακριβώς ο εποχικος σου έδωσε το δικαίωμα να του φας τη θέση; Γιατί τέτοια δικαιώματα δεν έχω ξανακουσει να δίνονται. Κ το "φάω" δεν είναι πολύ τιμητικό ξέρεις αλλά τεσπά. Αυτό που το παίζετε αγνά παιδάκια κ κατατρεγμένα.
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Visitor έγραψε: Τρί Οκτ 15, 2024 10:16 pm
Vagg24 έγραψε: Τρί Οκτ 15, 2024 3:23 pm Σταματήστε ρε να τσακώνεστε εθελοντές εποχικοι…Ελεος σε αυτή την χώρα ο ένας θέλει το κακο του αλλουνου…Αντί να είμαστε όλοι μια γροθιά να βγούμε στους δρόμους να διεκδικήσουμε την αναπλήρωση όλων των κενών του σώματος, κάθεστε και τσακώνεστε για την εποχικότητα; Οι πολιτικοί μια ζωή θέλουν να δημιουργούν εμφύλιους και μια ζωή πέφτουμε στην παγίδα (βλέπε κορωνοιο), Ήρθε νομίζω η ώρα να σταματήσουμε να τσακωνόμαστε για τα ψίχουλα που μας έταξε ένας τυχαίος υπουργός και να διεκδικήσουμε το καλό του σώματος και όχι του κ@λου μας.
Πώς ακριβώς ο εποχικος σου έδωσε το δικαίωμα να του φας τη θέση; Γιατί τέτοια δικαιώματα δεν έχω ξανακουσει να δίνονται. Κ το "φάω" δεν είναι πολύ τιμητικό ξέρεις αλλά τεσπά. Αυτό που το παίζετε αγνά παιδάκια κ κατατρεγμένα.
Δε το παίζουμε αγνά παιδάκια όσοι δε σκεφτόμαστε το συμφέρον μας και παλεύουμε για το κοινό καλό. Αλλά μάλλον ο Έλληνας δεν είναι σε θέση να το καταλάβει ακόμα αυτό. Οσο για το δικαίωμα που αναφέρθηκε το παλικάρι δεν νομίζω να ανεγείρεται σε εποχικούς αλλά στους πολιτικούς
powersource
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από powersource »

Φιλε Βαγγελη η ωρα δεν ηρθε να σταματησουμε γιατι οι δικοι σου το ξεκινησαν. Δεν ξερω καποιο εποχικο ετσι μια μερα να ειπε ας τα βαλω με εθελοντες. Οταν μπηκα το 2020 μεχρι και το 2022 στα συμβαντα που τους συναντουσα και στις πυρκαγιες ολο αγαπες και συναδελφικοτητα και να μας λενε οτι εσεις ειστε η ραχοκοκαλια του σωματος και αλλα τετοια. Ξαφνικα απο τον χειμωνα του 2023 τι εγινε και αλλαξαν; Τι συνεβη ακριβως; Γιατι τετοια ανταγωνιστηκοτητα με αποκορυφωμα φετος μολις ειπε η πολιτικη ηγεσια παω σε νεα προκυρηξη εποχικων; Το θεμα ειναι οτι πεσαν οι μασκες τους τουλαχιστον στον σταθμο μου απτους 45-50 εθελοντες που εχει εμεις εχουμε δει τους 9-10 στην αντιπυρικη περιοδο. Που ειναι να βοηθησουν και να προσφερουν τις υπηρεσιες τους εθελοντικα με αγαπη; Α δεν υπαρχει πλεον ναι, μπηκαν μηπως και βολευτουν σε καμια θεση μονιμοτητας. Δεν αποφασιζω εγω ποιος τι και που αλλα να ειναι ξεκαθαροι. Και ναι στις πυρκαγιες που πηγα οι περισσοτεροι εξαφανιζοντουσαν μολις εβγαινε η σελφι για τα σοσιαλ με βαρελακια στα καμμενα να φανουν καπνισμενοι και για την πυρκαγια ας πηγαινε και σε σπιτι μικρο το κακο για αυτους. Ολοι εμεις οι πισω μετα την κυνηγουσαμε με νυχια και με δοντια. Δε τα βγαζω απτο μυαλο μου, τα ειδα ολα αυτα τα χρονια που ειμαι, ενα μερος των εθελοντων ναι οκ βοηθαν αλλα μονο το 10% και πολυ ειπα. Τωρα ναι ισως να το κανει η κυβερνηση να μας δει διχασμενους δεν το αποκλειω αλλα οι δικοι σου το ξεκινησαν. Και φαινεται εδω μεσα με 1-2 συγκεκριμενους πολιτες-εθελοντες. Ψιχουλα ναι αλλα βλεπεις πως κανουν γιαυτα τα ψιχουλα. Σου λεει ο εθελοντης ο θανατος σου η ζωη μου. Να φυγει η φουρνια του 19 και 20 συν με τους επιλαχωντες να μπουμε εμεις μιας και θυμηθηκαν την πυροσβεστικη κατοπιν εορτης που ελεγαν παντου ελα εθελοντης σε ολα τα σοσιαλ της πολιτικης προστασιας. Να φορεσουμε και την στολη να κολλησουμε και σηματα πουλαδας και οτι αλλο εχει το Μοναστηρακι στα στρατιωτικα ειδη να φανουμε ηρωες και αλλα τετοια κομπλεξικα υπαρξιακα.(Σημειωση: Οι πουλαδες αλεξιπτωτιστου κεαπ κλπ τα φοραν χωρις να εχουν παει απεξω) Ολα αυτα του εθελοντισμου ειναι για γινει η δουλεια τους στο τσαμπα χωρις να καλυπτουν οργανικες θεσεις του πυροσβεστικου σωματος. Αυτη ειναι η αληθεια.
Geroepoxikos37

Δημοσίευση από Geroepoxikos37 »

Διαβάζω τόσους μήνες και δεν έχω μιλήσει ποτέ. Θα μιλήσω τώρα σαν ένας Εποχικός που από το 2020 δεν μου δόθηκε καν η ευκαιρία να προσπαθήσω σε κάποια προκήρυξη. Χαίρομαι με όσα διαβάζω για έναν και μόνο λόγο. Καλά έκανε ρε εθελοντές ο πατρινός και σας γλεντησε στη προκήρυξη της εμοδε και σας άφησε στο 28 όριο ηλικίας αντί 31 που δικαιούστε που ούτε τους νόμους δεν ξέρετε για το τι δικαιούστε. Καλά θα κάνει που θα σας γλεντήσει και τώρα αν βγει προκήρυξη καινούργια που θα φτάσει σε 50 μορια τη κάθε αντιπυρική για τους εποχικούς και θα περιορίσει τον εθελοντισμό μέχρι 3 χρόνια και 10 μορια τη καθε χρονια εθελοντισμού. Κρατήστε τις πληροφορίες που σας λέω οσοι ειμαστε εποχικοι ξερουν τι γράφω και αν ιχσυοθν οσα λεω που συζητάνε ο θεσαλονικιος με τον πατρινο και τον πυργιωτη με την κυβέρνηση και θα το κάνουν πράξη μην σας έρθει ψυχρολουσία γιατί είστε και υπέρβαροι πολλοί από εσάς μην πάθετε και τίποτα και ρίξτε μια ματιά στο προφίλ του σωματείου αν νομίζετε πως ανέβαινουν στα υπουργεία κάθε βδομάδα απλά για να πάνε είστε γελασμενοι εθελοντές. Για τέλος και ας μένω απ εξω ένα μεγάλο μπράβο σε εκείνα τα παιδιά του σωματείου που έχουν ακούσει τα μύρια οσα και συνεχίζουν να παλεύουν. Πάμε μαγκες γερά θα το γυρίσουμε το έργο.
Επισκέπτης

Δεν έχετε καταλάβει κάτι όλοι εδώ μέσα. Αυτή τη στιγμή τα κενά στο σώμα είναι 4000 και του χρόνου λόγω συνταξιοδότησεων θα έχουν ξεπεράσει τα 5000. Ακόμα και αν απορροφηθούν όλοι οι εποχικοί χρειάζεται άλλο τόσο κόσμο μόνο μέχρι του χρόνου. Αν βάλεις και τα επόμενα χρόνια που θα φεύγουν συνεχώς θέσεις θα δημιουργηθούν παρά πολλές. Εδώ μέσα λοιπόν τσακώνονται όλοι με όλους για ένα ξεροκοματο που πετάνε από το υπουργείο δηλαδή 2500 θέσεις εποχικών που πολύ αμφιβάλω ότι θα βγάλει τόσες θέσεις ή για 300-400 θέσεις μονίμων. Όλα αυτά είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στις ελλείψεις. Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι ο εποχικός ο εθελοντής ο πολίτης. Το πρόβλημα βρίσκεται μεταξύ αρχηγείου και υπουργού. Θέσεις υπάρχουν για όλους βούληση δεν υπάρχει από κανέναν.
Kail

Δημοσίευση από Kail »

Που θα αποδίδει αυτός που ήρθε φέτος 50 ετών μετά από αίτηση πριν από 5 χρόνια
Μάχιμος πυροσβέστης στα 50
Του
ΟΛΑ αυτά τα έχουν σκεφτεί εκεί στα σωματεία που σκούζουν
Επισκέπτης

Τουλάχιστον δεν λέω τίποτα και ούτε έλεγα αλλά θα παραδεχτώ κάποια πράγματα
GrMarine

Δημοσίευση από GrMarine »

Kail έγραψε: Τετ Οκτ 16, 2024 5:11 pm Που θα αποδίδει αυτός που ήρθε φέτος 50 ετών μετά από αίτηση πριν από 5 χρόνια
Μάχιμος πυροσβέστης στα 50
Του
ΟΛΑ αυτά τα έχουν σκεφτεί εκεί στα σωματεία που σκούζουν
φιλαρακι, για να μπηκε (ΑΝ μπηκε) καποιος επιλαχων 50 χρονων σημαινει οτι θα ειναι οδηγος, αρα θα εχει και τεραστια εμπειρια σε σχεση με σενα που η μεγαλυτερη φωτια που εχεις δει θα ειναι απο αναπτηρα.
Επισκέπτης

GrMarine έγραψε: Τετ Οκτ 16, 2024 6:40 pm

φιλαρακι, για να μπηκε (ΑΝ μπηκε) καποιος επιλαχων 50 χρονων σημαινει οτι θα ειναι οδηγος, αρα θα εχει και τεραστια εμπειρια σε σχεση με σενα που η μεγαλυτερη φωτια που εχεις δει θα ειναι απο αναπτηρα.
Σαφέστατα. Το ίδιο λέμε. Στην επόμενη προκήρυξη που θα βγει εάν το όριο ηλικίας τον πιάνει, ας ξανακάνει τα χαρτιά του. Είμαι σίγουρος ότι θα εκτιμηθεί και η εμπειρία του. Απλά τα πράγματα.
Epiakeptis

Δημοσίευση από Epiakeptis »

Geroepoxikos37 έγραψε: Τετ Οκτ 16, 2024 12:55 am Διαβάζω τόσους μήνες και δεν έχω μιλήσει ποτέ. Θα μιλήσω τώρα σαν ένας Εποχικός που από το 2020 δεν μου δόθηκε καν η ευκαιρία να προσπαθήσω σε κάποια προκήρυξη. Χαίρομαι με όσα διαβάζω για έναν και μόνο λόγο. Καλά έκανε ρε εθελοντές ο πατρινός και σας γλεντησε στη προκήρυξη της εμοδε και σας άφησε στο 28 όριο ηλικίας αντί 31 που δικαιούστε που ούτε τους νόμους δεν ξέρετε για το τι δικαιούστε. Καλά θα κάνει που θα σας γλεντήσει και τώρα αν βγει προκήρυξη καινούργια που θα φτάσει σε 50 μορια τη κάθε αντιπυρική για τους εποχικούς και θα περιορίσει τον εθελοντισμό μέχρι 3 χρόνια και 10 μορια τη καθε χρονια εθελοντισμού. Κρατήστε τις πληροφορίες που σας λέω οσοι ειμαστε εποχικοι ξερουν τι γράφω και αν ιχσυοθν οσα λεω που συζητάνε ο θεσαλονικιος με τον πατρινο και τον πυργιωτη με την κυβέρνηση και θα το κάνουν πράξη μην σας έρθει ψυχρολουσία γιατί είστε και υπέρβαροι πολλοί από εσάς μην πάθετε και τίποτα και ρίξτε μια ματιά στο προφίλ του σωματείου αν νομίζετε πως ανέβαινουν στα υπουργεία κάθε βδομάδα απλά για να πάνε είστε γελασμενοι εθελοντές. Για τέλος και ας μένω απ εξω ένα μεγάλο μπράβο σε εκείνα τα παιδιά του σωματείου που έχουν ακούσει τα μύρια οσα και συνεχίζουν να παλεύουν. Πάμε μαγκες γερά θα το γυρίσουμε το έργο.
Επιτέλους κάποιος τα είπε!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες